Dodaj do ulubionych

Oj bedzie ciasno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 15:09
w naszej Czestochowie.
Gdzie glowe odwrocisz widac znajome twarze osob, ktore przylecialy z
zagranicy do domow na swieta.

Bedzie wesolo i cielutko

Witajcie w domu

Olu Patrycjo, Kasiu,Darku ,Macku ,Mariuszu,Szymonie.........
to tyle co moi najblizsi i znajomi
Obserwuj wątek
    • Gość: bv Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 15:45
      wiesz, że fajnie.
    • Gość: bolek Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:17
      ja już wlaśnie przyjechalem do tego syfu, jakoś ten tydzień qrwa wytrzymam.
      • Gość: Raul a Cz-ewa Re: Oj bedzie ciasno IP: *.21.pl 16.12.06, 16:27
        ja już wlaśnie przyjechalem do tego syfu, jakoś ten tydzień qrwa wytrzymam
        napisał "bolek" za to za granica jest pieknie robota przy łopacie albo garach
        mieszkanie w dzielnicy roboli jeszcze na kupie z innymi robolami ze wschodu AlE
        TAM JEST PIĘKNIE:) chyba też wyjade do tego El Dorado hihi a nie bede w
        tym "syfie" mieszkał:)
        • Gość: bolek Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:13
          ja jestem qrwa pan bolek from glasgow, wy wiejske ćwoki.
          • Gość: jola Re: Oj bedzie ciasno IP: 80.54.169.* 16.12.06, 21:55
            no wlasnie cwoku
          • Gość: mumin Re: Oj bedzie ciasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:25
            dobra bolek luzu trochę na święta, wyjmij słomę z butów i majtek bo Cie
            strasznie uciska, od razu poczujesz się lepiej :-)
          • Gość: mieszczka Re: Oj bedzie ciasno IP: *.venaritmo.com 22.12.06, 17:22
            Tylko, że to tobie niestety słoma z butów raczy wystawać, a nie częstochowskim
            "ćwokom". Kultury nie da się kupić w sklepie, tylko nie wiesz o tym!!!
      • Gość: fik Re: Oj bedzie ciasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 00:00
        To po coś tu przyjechał cieciu jeden bolku, wracaj do siebie patrioto.
        • Gość: fryzjer Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 00:04
          przyjechał do fryzjera, do dentysty, po papierosy, po wałówę itp
      • Gość: Glasgow Re: Oj bedzie ciasno IP: *.server.ntli.net 18.12.06, 11:07
        jestes palantem jak tak piszesz pewnie cala kase przepijasz lub kupujesz ziolo
        i od tego masz zanik mozgu nie pozdrawiam palantow
    • Gość: Maria Re: Oj bedzie ciasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:51
      Co za bzdury wypisujecie. Ten kto dusil grosz w cz-wie, bedzie dusil za
      granica - nie kupi sobie nic tylko zamieszka w 10-ciu w pokoju i bedzie jadl
      zupy z papierka. Wszyscy moi znajomi ktorzy wyjechali bardzo sobie polepszyli
      byt. Zarabiaja dobrze, morze nie od razu fortuny, ale godnie zyja, na wszystko
      im starcza. I nieprawda ze tylko gary myja, - pracuja w recepcjach hotelowych,
      na lotniskach, w reklamie w bankach. Wy tylko widzicie tych co myja gary,
      czasami tez tak jest, ale to wszystko sprawa ich wyboru i decyzji. W oczy sie
      rzuca jak im zazdroscicie. Ja mam dobrą, niezleplatna prace , wiec nie mysle o
      wyjezdzie, ale nie oceniam innych, ktorzy robia wszystko zeby nie dac sie
      stlamsic przez chore polskie prawo i moherowe rzady z "tanim" panstwem, życie
      mamy tylko jedno
      • Gość: Do marii Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:39
        Ty masz dobrze platna prace ? Z twoja ortografia na sprzataczke bym cie nie
        zatrudnil ,glabie kapusciany. Nie pozdrawiam
    • Gość: bolek Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 11:40
      a wy tylko biegacie po hipermarketach - od jednego do następnego, każdy w ręce
      z gazatką z promocjami. i takie są właśnie święta w częstochowie.
      • Gość: Mario Glasgow Re: Oj bedzie ciasno IP: *.server.ntli.net 17.12.06, 22:42
        stary zastanow sie co piszesz przypomnij sobie jak na poczatku bylo kazdy tu
        przez to przeszedl!!!!!Nie badz taki hoirak pewnie tyrasz przez agencje i wiesz
        ze zawsze mozesz dostac fona sory jutro pan juz nie pracuje.A mycie garow stary
        pracuje w wekendy w knajpie i nie nazekam.Wesolych swiat dla twojej rodziny
    • Gość: nina Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 11:45
      napisałas tak ładnie i ciepło..a zobacz jakie reakcje...ludzie wrzuccie na
      luz,idą święta.Cieszmy się ,że zobaczymy dawno nie widzianych przyjaciół,znajome
      miejsca:-)wesołych świąt!
      • Gość: igor Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:29
        to już niedługo ...
        • Gość: Statystyka Re: Oj bedzie ciasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:31
          Widac nie wszyscy jeszcze dojrzeli do dyskusji na Forum
          Ale coz dorasta sie z wiekeim.
          A wiele starych znajomych wlasnie wrocilo , Bedzie uciechy ze hejjj

WESOLYCH SWIAT
          • Gość: kdiuyn Re: Oj bedzie ciasno IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 12:41
            Ach będzie uciechy, będzie. Te opowieści jak się zasuwa na zmywaku,
            hohohohoooo!!!
            • Gość: bolek Re: Oj bedzie ciasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:23
              a co ty szmaciarzu wiesz o życiu i pracy za granicą????

a nawet jeżeli ktoś nie ma super ambitnej pracy, to i tak zawsze takie
              opowiesci lepsze, niz te wśród twojej rodziny - jak to niski jest zasiłek dla
              nierobów, jakie to zawsze kolejki w urzędzie dla nierobów, i jak to wam sie
              qrwa nie chce do pracy chodzić, ty ćwoku osrany.
              • Gość: tata bolka Re: Oj bedzie ciasno IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 13:27
                Bolek, synku nie obrażaj się, czy to moja wina, że jesteś na zasiłku?! A ja
                muszę zbierać puszki?!
              • Gość: zibi nie kazdy jest ofiara IP: *.prenet.pl 17.12.06, 14:02
                i musial wyjechac bo tu tylko zasilek albo piwo pod sklepem go czekalo, no
                ewentualnie robota za 650zl.

Ja sobie wole siedziec w tej znienawidzonej przez was czestochowie do ktorej i
                tak wracacie jak muchy do gowna - po co ? jak wam tam dobrze to zostancie i nie
                wlazcie na polskie fora! Ja nie tesknie za wami, nie zamierzam jechac teraz i
                robic za "czarnucha", chcesz mi zaimponowac praca w recepcji w hotelu w glasgow
                ?? zarty sie sie ciebie trzymaja.

W urzedzie nie bylem od zakonczenia studiow, zasilku nie pobieram, po urzedach
                nie laze, do banku nawet dupy nie ruszam, chodze sobie do pracy i dzieki takim
                jak wy moge spokojnie rzadac kase jaka mi odpowiada bo wiem ze na moje miejsce
                nie znajdzie sie osoba ktora mnie zastapi od razu, a ja zmienie firme i bede
                wiedzial wiekszosc juz teraz. To dzieki wam mam spokoj i powazanie w robocie, a
                wielu wracajacych z saksow przychodzi do firmy po prace - znaja troche lepiej
                teraz jezyk i sa juz wogole zajebisci, tylko ze po 2 latach pakowania czekolady
                do pudelek nic nie potrafia z tego co sie nauczyli na studiach, wiec ida do domu
                i pisza na forum ze roboty nie ma i juz wyjezdzaja z powrotem z tego syfu.

Jedzcie i nie wracajcie.

Dziekuje za uwage
          • Gość: Ruda Re: Oj bedzie wesoło i miłosnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:57
            Witajcie..........
            Statystyko masz racje, własnie moje słonko z Glasgow przyleciało na świeta.......
            A i do Ciebie tez przyleca, wiem coś o tym........
            No i zobacz m jak bedzie nam w TE świeta..........
            Ukłony Ruda
    • Gość: ole Re: Oj bedzie ciasTO IP: *.prenet.pl 17.12.06, 16:08
      haha czytam i sie smieje z Was sługusy ale ludzie waszego pokroju są bardzo
      potrzebni nie tylko mnie. Żyjcie zdrowo i wydajniej pracujcie w przyszłym roku.
      • Gość: gruba baba Re: Oj bedzie ciasTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:09
        to jak sie juz posmiałeś, to bierz szmate i szorujcie z tatą dalej dworcowe
        sracze. tylko pożądnie, bo nie zapłacę ścierwa.
    • Gość: q Re: Oj bedzie ciasno IP: *.prenet.pl 22.12.06, 12:10
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka