Gość: beba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:10 Gdzie w okolicy względnie ładne i stosunkowo niedrogie suknie slubne??? A może dobra krawcowa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naszewesele Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:24 zaprszam do Częstochowskiego Serwisu Weselnego www.naszewesele.czest.pl www.naszewesele.czest.pl/kategorie.php?id=25 zadaj pytanie na forum weselnym www.naszewesele.czest.pl/forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:06 salonow w cz-wie nie brakuje.Proponuje na Starym Rynku, na Nowowiejskiego i w Bianco w III Alei-w tych sklepach znajdziesz suknie znanych firm zajmujacych sie moda slubna. A jesli chodzi o szycie na miare to miedzy pkp a pks-em sa jakies sklepy i ponoc tam mozna szyc aaaa no i jeszcze znana od zawsze tzw wanda w puchatku i jeszcze mi sie przypomnialo o salonie na ul Jasnogorskiej-Viola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:08 jesli jestes zainteresowana to ja mam do sprzedania oryginalną, w idealnym stanie sukienke z madonny. Kosztowala 3300-sprzedam za 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:13 możesz ogłosić się bezpłatnie na częstochowskim forum weselnym www.naszewesele.czest.pl/forum lub umieścic płatne ogłoszenie ze zdjęciem i opisem na www.naszewesele.czest.pl w kategorii "komis" Odpowiedz Link Zgłoś