Dodaj do ulubionych

Do czujnych donosicieli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:06
Rrozumiem Drodzy Donosiciele i "Kabelki", że co niektórym może i nie w smak
to co wypisuję na forum i jak ten kot z pęcherzem ganiacie z telefonikiem
usłużnym do właścicieli pism i redaktorów naczelnych w których piszę zawodowo
z donosami na mnie.
Ale bądzcie już na tyle uczciwi - i cytujcie rzeczywiste teksty a nie
twórzcie legend w celu robienia tzw. "atmosferki". Nie mylcie zawarości mego
bloga z opiniami zawartymi na forum i przestańcie łgać.
Poza tym ku Waszej rozpaczy informuję, że zarówno IQ, jak i stan mych
szarych komórek jest w normie.
Niby dorosłe chłopy, na stanowiskach a takie baby z magla!!!
Obserwuj wątek
    • absztyfikant MYCHA plwaj na to! 16.02.05, 11:08
      W każdym społeczeństwie istnieje grupa ludzików żyjących z kompleksami małej
      wartości i małego znaczenia.Wystarczy w stosownym momencie dać im opaskę na
      ramię i pałkę do ręki, by z gorliwością wypełnili swoje zadanie "stania na
      straży porządku publicznego".

miasta.gazeta.pl/katowice/1,35068,2025376.html
    • szymonkaczmarek a ten wspomniany blog... 16.02.05, 11:12
      ...ma jakiś,przepraszam za słowo, publiczny adres??? :)
      • Gość: old.sailor Re: a ten wspomniany blog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:22
        a tak konkretnie to co im sie Myszko nie podoba?
        forsowanie tematyki morskiej, ktora buraki najchetniej zamiotlyby pod dywan?
        czy wytykanie miernoty lokalnych tzw "politykow" ?
        pozdrowienia
        o.s.
        • Gość: MYCHA Re: a ten wspomniany blog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:28
          Jedno i drugie - głównie ujawnianie niewygodnych faktów i dokumentów. Nawet
          raporty NIK są niezbyt miło widziane, choć wiszą na stronach www.nik.gov.pl.
          Tam mało kto zaglada - Pozdrawiam najserdeczniej - :)))
      • Gość: MYCHA Re: a ten wspomniany blog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:25
        Ma: sophico.blog.onet.pl
        lub szukanie w blogach onetu pod hasłem"Kadratura koła".
        To typowo prefesjonalny blog, główna tematyka - transport, gospodarka morska,
        polityka transportowa, czaaami , sporadycznie trafia się komentarz polityczny.
        Zaliczany do jednego z 5-ciu głównych blogów ekonomiznych na stronach onet.pl.
        Wszystko w kontekście regionu przez pryzmat Polski i UE.
        Dlatego są tam materiały z prac komisji transportu Parlamentu Europejskiego,
        informacje o eurodeputowanych z naszego regionu którzy zajmują się transportem
        i rybołówstwem.
        Co tydzień informacja (we wtorki lub środę) z posiedzenia Rady Ministrów, jeśli
        jest temat związany w.w. zagadnieniami oraz podobne informacje - z Sejmu, NIK.
        Są tam też dokumenty Komisji Europejskiej dot. polityki transportowej żeglugi,
        czasem w języku angielskiem. Są też analizy dot. tych obszarów gospodarki
        narodowej.
        • szymonkaczmarek stop! stop!!!!! 16.02.05, 11:32
          dzięki,ufff!!!
          to już chyba wiesz kto tam nie zawita ? :)))
          • Gość: MYCHA Re: stop! stop!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:47
            Szymonku - dlatego właśnie napisałam najuczciwiej co tam jest, byś się
            nadaremnie nie trudził, jeśli Cię taka tematyka nie interesuje Ale jak byś
            chciał zobaczyć np. foto gen. Halllera i dowiedzieć się gdzie mieszkał na
            Pomorzu - to tam jest i zdjęcia z Jałty trzech wielkich, co to Europę układali -
            także. Tak zupełnie nudno - nie jest.
        • szymonkaczmarek a donosicielstwo w środowisku dziennikarskim ma... 16.02.05, 11:40
          ...dłuższą tradycję niż suma naszych przeżytych lat. nie brał bym do głowy ,ale
          z drugiej strony, naczelni jak dowodzi historia , życzliwym oczkiem na donosy
          spoglądają... trzymaj się sera MYCHO, niech ta smutna karawana jedzie dalej!
    • zilbeer To jakiś stan... 16.02.05, 11:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19532791&a=19546886
      • Gość: MYCHA Re: To jakiś stan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:50
        Mianowicie, jaki stan?...Przcież to nie ja wydzwaniam do redakcji. Natomiast
        redakcje mnie o tym informują Właśnie dzisiaj rano.
        • anamar magia kina 16.02.05, 12:00
          mycho,z całym szacunkiem....te telefony ważnych osobistości do rednaczów,te
          krasnoludki blokujące dostęp do forum,działania wrogich sił,mających możliwości
          buszowania w twoim komputerze,faceci w czarnych prochowcach...czytam twój
          blog,artykuły i posty na tym forum,nic tam AŻ takiego,usprawiedliwiającego
          takie działania nie ma chyba...czy nie uległaś czasem czarowi mela gibsona i
          teorii spisku?
          • zilbeer Re: magia kina 16.02.05, 12:02
            Ten właśnie stan miałem na myśli. Szczęście, że ktoś mnie wyręczył:)) Gromy
            polecą w inną stronę.
    • skuter70 Re: Do czujnych donosicieli 16.02.05, 12:23
      az dziw , ze wraze sily nie usunely tego watku!!:)
      dobrze, ze choc rowerzysta:)
    • Gość: komuch Re: Do boju IP: *.agro.ar.szczecin.pl 16.02.05, 13:28
      (...) W społeczeństwie klasa wyzyskiwaczy nie chce dobrowolnie ustąpić i oddać
      władzy, chociaż panowanie jej hamuje rozwój i chociaż skazana jest ona na
      zagładę. Dopiero w walce, która jest niezbędnym warunkiem rozwoju, klasa
      wyzyskiwanych może dokonać zmiany ustroju. Rozwój nastąpić może tylko poprzez
      walkę przeciwieństw. (...)
      • Gość: ja Re: Do boju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:30
        ikonowicz?
        • Gość: MYCHA Re: Do boju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:00
          Pisząc ten wątek z góry założyłam - że zostanę posądzona o niepocztalność.
          Tak się składa, że o telefonikach poinformował mnie szef jednego z pism, akurat
          dzisiaj, a służby techniczne neostrady też dzisiaj - że mam na linii tzw.
          dialera, czyli kogoś nielegalnie podłącznonego do sieci telefonicznej, nb.
          utrudniającego mi korzystanie z neostrady (internetu) i powiadomiły mnie także
          jakie mam podjąć oficjalne działania.
          Informatycy zabezpieczyli stosowne zapisy w twardym dysku. Są ekspertyzy.
          To nie żadne spiskowe teorie - ale małpia złośliwoś kogoś tam, kogo udało się
          wreszcie (dzisiaj) ustalić z imienia, nazwiska i funkcji. To wszystko. Dla mnie
          ten temat jest już skończony. Niech się teraz tym martwią inni.
          Jeśli komuś na tym forum wylewanie kubłą pomyj na moją głowę pomoże - to niech
          sobie wylewa.
          Może mu to ulży. Psychiatrzy nazywają to agresją ukierunkowaną (skomunikowaną)
          u kogoś, kto nie potrafi załatwić sam swoich problemów i odgrywa swoją niemoc
          na innych.
          Chronienie się za kilka ników - też świadczy o człowieku, który stojąc za
          plecami anonomowości i mnożac swe forumowe byty, chce być ważniejszy,
          liczniejszy i silniejszy.
          Niby to nie moje, jednostkowe zdanie - ale ogółu, a jak ogół tak myśli - to
          jest to niechybnie prawa. A jak nie ma ogółu - to trzeba ten ogół stworzyć.
          Prawda, jakie to takie proste?!
          MYCHA ma urojenia, technicy z neostrady też, informatycy także, nie mówiać o
          szefie pisma. Sami niepoczytalni. Istna epidemia.
          Tylko jakiś anonim na forum jest jeden normalny!
          Chyba nie ja tu jestem wariatem.
          • zaczepialski a to historia Mycha :-))) no no. Pozdrawiam 16.02.05, 15:19
            • ja_aska Re: a to historia Mycha :-))) no no. Pozdrawiam 16.02.05, 15:23
              zmień dostarczyciela internetu.
          • Gość: nauzykaa Re: Do boju IP: *.espol.com.pl 16.02.05, 18:10
            psycholodzy nazywają to agresją skanalizowaną. Przykre to, współczuję.
    • blackexit nie przesadzajmy 16.02.05, 17:28
      to afera czy jakas mania wyzszosci? kogo to intreresuje? po co ktos ma dzwonic
      do naczelego. jak taka rozmowa ma wygladac?: pane a na forum wyborczej jest taka
      mycha i ona panie rozne rzeczy tam pisze. no i naczelny co? redakcje maja setki
      teledfonow i listow dziennie od roznych oszolomow. a co do dialera to jak
      rozumiem to cos co przekierowuje ci polaczenia na drogie. trzeba bylo nie
      odiwedzac nieprzyzwoitych stronek to by ci do kompa nie wlazlo. no i zeby
      pozadny dziennikarz mial cos wspolnego z tpsa? ;) pozdrawiam black
      • Gość: MYCHA Re: nie przesadzajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:45
        Blacky, na stroniczki nie wchodzę, bo tam są rozbierane panienki a nie
        chłopaki!!!
        Po drugie - ja jestem pismak branzowy, pism branżowych dla mego obszaru
        zaintereowań zawodowych jest niewiele i wszyscy znają się jak łyse konie.
        Dziennikarzy tego typu co ja - też na palcach policzysz. W tym gronie nie
        jestem anonimowa.
        Oczywiście właściciel pisma posłuchał co mu nagadali i w czasie dzisiejszej
        rozmowy porannej przywalił mi, że czepiam się (nie wiedział tak do końca czy na
        forum czy w blogu) pana X, a on jest przecież mu dobrze znajomy itp, itd. A w
        ogóle to dobrze, bo poziom, ale niedobrze bo coś tam i takie tam ble,ble,ble,
        pierdu,pierdu. Wcale nie wykluczone że dzwonił sam pan X.
        Pana X czepiałam się w blogu a nie na forum, ale to o forum akurat truto
        dzisiaj rano. Oczywiście jak na razie zbytnich konsekwencji nie ma - ale pismo
        żyje z ogłoszeń i jak przywalę jakiemuś dupkowi, którego firma się ogłasza na
        łamach - może być rozmowa krótka albo ona zniknie z waszych stron albo my nie
        dajemy reklam. Czyli pieniedzy. Bo takie rozmowy się odbywają. Nie na poziomie
        Rzeczpospolitej czy Gazety Wyborzcej rzecz jasna.
        Ale w gazetach regionalnych czy branzówych - tak już bywa.
        Tak było np. po opublikowaniu na łamach jednego z pism branżowych materiału na
        podstawie NIK o szczecińskiej spółce pogłebiarskiej - Dragmorze. Obrażona firma
        wycofała się (i pieniądze) z udziału w prestiżowej dla pisma gdańskiej
        Bursztynowej Kaczce w październiku ub. roku. a wykupiła chyba cały stolik.
        Pismo jest współorganizatorem imprezy. Tu akurat sprawa się rypła jak i cały
        Dragmor, który wyprzedaje co się da i jest praktycznie w agonii. Dziei głupiej
        polityce ministra skarbu a właściwie jego urzeasów i narodowych funduszy
        inwestycyjnych.
        Wczoraj na raucie z okazji wprowadzenia promu "Wawel" na linię, wiele osób z
        branży morskiej zwracało mi uwagę na teksty na forum. Byłam bardzo zdziwiona,
        bo okazywało się, że tekstów nie czytali, na forum nie wchodzą, ale ktoś im o
        tym mówił. Czyli mieli informacje z drugiej a nawet trzeciej ręki.
        Dialer, jak mi tłumaczyli techniczni - to ktoś, kto siedzi nielegalnie na mojej
        linii telefonicznej, i przy okazji - rozrabia: podsłuchuje rozmowy, monitoruje
        połączenia z interenetem, blokuje dzięki temu połączenia z interenetem,
        rozłącza mnie z nim gdy np. mam zamiar coś zawiesić w swoim blogu, przerywa
        wysyłanie korespondencji jak siedzę na stronie mego serwera pocztowego itp.
        Informatycy z serwerow pocztowych nie ukrywają - że dysponuje wysoce
        specjalistycznym sprzętem.
        Np. moja strona startowa w internecie a jest to strona kancelarii prezesa rady
        ministrów - od kilku dni jest łączona, a właściwie przekierowywana przez
        neostradę pod ... prywatny adres IP 193.108.35.10 - prywatnego użytkownika
        (ustaliłam jego adres) domeny firmy Computerland. Niestety z tym - tpsa - to
        moja wina. Sama się tam zapisałam na neostradę.
        Mój komputer np. przy wyświetlaniu strony europosła B.Liberadzkiego, też od
        kilku dni, tj od końca ubiegłego tygodnia obniża ją o 1/3 i wyświetla "bebechy"
        internetowe tej strony - cały "szyfrogram" w języku internetowym. Nie robi tego
        dla żadnej innej strony jakąkolwiek bym chciała wyświetlić w swoim kompuetrze!
        Bez względu czy to strona krajowa czy zagraniczna.
        Żeby nie być gołosłowną - nagrałam sobie to wszystko na CD - bo by mi nikt nie
        uwierzył! Sama stworzyć takiego zapisu nie jestem w stanie to moze zrobić tylko
        specjalist. Opinia "moich" informatyków w tej materii jest jednoznaczna.
        Kiedy chciałam dzisiaj wysyłać te 9 stron tego zapisu do europosła, zeby się
        zorientował co wyprawia się z jego stroną - każdy e-mail do niego na moich
        oczach był kasowany.
        Oczywiście w tym samym czasie moje systemy zabezpieczeń w komputerze odnotowały
        próby wtargnięcia intruza.
        Takie są realia, podałam Ci szcegóły techniczne - zeby zobrazować co sie
        wyprawia.
        Blacky - świat gospodarki morskiej w sumie to niewielki światek (licząc od tego
        kierownika w góre) dziennikarzy piszących na ich tematy jest w samym
        Szczecinie - no powiedz ilu? - 2-3 znaczących. W kraju - kolejnych 3-4 - w
        sumie - opiniotwórczych - z 5- 6-ciu. Tych, których cytuje nauka - 3-ch. Tych,
        których opinie i artykuły trafiają pod obrady i dyskusje ministrów - 2-4.
        Trudno ich rozpoznać?!
        Ja na prawdę - nie przesadzam.
        Komputer od września ub. miał dwukrotnie zmieniane oprogramowanie, systemy
        zabezpieczeń. Odnotowywane są cykliczne próby włamań. Sam system w komputerze
        mam wysoce profesjonalny, router także jest profesjonalny, nie neostrady.
        Sprzętem opiekują się absolwenci wydz. informatycznego naszej politechniki a
        nie amatorzy. Pocztę trzymam na serwerach profesjonalnych i nie jest to poczta
        darmowa, ale komercyjna, opłacana.
        Blog zdewastowany przez intruza - reperowano trzy dni, informatycy z onetu
        także mogą potwierdzić "manewry", musieli na ten czas zwiesić funkcjonowanie
        bloga.
        Jedno jest pewne - ktoś małpią złośliwością (a wiem kto juz wreszcie)
        odreagowuje swoje sprawy, podkładając pod to całą otoczkę partyjną, polityczną
        i licho wie co jeszcze.
        I jeszcze jedno - wezwano mnie na świadka w procesie Zalewskiego i afer
        portowych. W śledztwie przepytywano zadając wielce dociekliwe i interesujące
        pytania. Jak mniemam - nie jestem świadkiem obrony.
        Ja od dawna niczemu się już nie dziwię a grzebanie w moim komputerze przestało
        mnie ekscytować. Jest chamskim manipulowaniem, wywieraniem presji i próbą
        zastraszania.
        Nim zdołałam wysłać ten post - blokował mi to jakiś intruz. Zone Alarm tak
        zasygnalizował.
        • Gość: be Re: nie przesadzajmy IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:38
          pozdrawiam...ciężkie jest życie uczciwych ludzi...
          • Gość: MYCHA Re: nie przesadzajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:46
            Dziwne są te Twoje pozdrowienia, jakoś nie potrafię ich przyjąć w kategorii
            szczerych...
        • blackexit Re: nie przesadzajmy 16.02.05, 20:41
          Gość portalu: MYCHA napisał(a):

> Oczywiście właściciel pisma posłuchał co mu nagadali i w czasie dzisiejszej
          > rozmowy porannej przywalił mi, że czepiam się (nie wiedział tak do końca czy
          na forum czy w blogu) pana X, a on jest przecież mu dobrze znajomy itp, itd.

chyba nie wlasciciel tylko red nacz. frajer jakis jesli gazeta ma zajmowac sie
          tymi tylko kogo nie lubi pan redaktor i nic nie pisac o tych z ktorymi on pije
          wodke to chyba pora zebys juz z ta gazeta sie pozegnala.

A w
          > ogóle to dobrze, bo poziom, ale niedobrze bo coś tam i takie tam ble,ble,ble,
          > pierdu,pierdu. Wcale nie wykluczone że dzwonił sam pan X.

x czy L? no jesli on sobie dzwoni to niech dzowni. to inna sprawa niz ogloszenie
          spisku i zastepu kapusiow co sugerowalas na poczatku.

> Pana X czepiałam się w blogu a nie na forum, ale to o forum akurat truto
          > dzisiaj rano. Oczywiście jak na razie zbytnich konsekwencji nie ma - ale pismo
          >
          > żyje z ogłoszeń i jak przywalę jakiemuś dupkowi, którego firma się ogłasza na
          > łamach - może być rozmowa krótka albo ona zniknie z waszych stron albo my nie
          > dajemy reklam. Czyli pieniedzy. Bo takie rozmowy się odbywają.

no to mowi echyba pora zebys sie zastanwila czy chersz w taklim czyms
          uczestniczyc. prywatnie radze zmienic nicka i dalej pisac swoje. popieprzeone
          upartyjniione panstwo kolesiow w ktorym ktos rano rozwaza co inny wczoraj
          napisal na jakims forum i ile mozna na tym stracic.

> Wczoraj na raucie z okazji wprowadzenia promu "Wawel" na linię, wiele osób z
          > branży morskiej zwracało mi uwagę na teksty na forum.

a mnie nie kazali pozdrowic? moz ejaknapisze ze uwazam ich za stado tlustych
          swin myslacych o tym gdzie tu wypic to cos o mnie wspomna na nastepnym raucie?

> Dialer, jak mi tłumaczyli techniczni - to ktoś, kto siedzi nielegalnie na mojej
          >
          > linii telefonicznej, i przy okazji - rozrabia: podsłuchuje rozmowy, monitoruje
          > połączenia z interenetem, blokuje dzięki temu połączenia z interenetem,
          > rozłącza mnie z nim gdy np. mam zamiar coś zawiesić w swoim blogu, przerywa
          > wysyłanie korespondencji jak siedzę na stronie mego serwera pocztowego itp.

nie znam sie za abrdzo an tym ale moim zdanem to niemozliwe.
          Niestety z tym - tpsa - to
          > moja wina. Sama się tam zapisałam na neostradę.

chyba pora sie wypisac. no i zawolac porzadnego informatyka to ci poukrywa ip i
          wszystko co trzeba.

> Oczywiście w tym samym czasie moje systemy zabezpieczeń w komputerze
          odnotowały próby wtargnięcia intruza.

proponuje dobry program antywirusowy kontak z informatykiem i zmiane operatora i
          problemy sie skoncza.

> Takie są realia, podałam Ci szcegóły techniczne - zeby zobrazować co sie
          > wyprawia.
          > Blacky - świat gospodarki morskiej w sumie to niewielki światek (licząc od tego
          >
          > kierownika w góre) dziennikarzy piszących na ich tematy jest w samym
          > Szczecinie - no powiedz ilu? - 2-3 znaczących.

nie wiem w wogole mnie te sprawy nie interesuja. jak krawiec mowi z etrzeba
          postwaic na gospodarke morska to leze na podlodze. statki trzeba sprywatyzowac
          podobnie jak stocznie. przestac do tego doplacac i zajmowac sie tymi problemami.
          pozdrawiam black
          • Gość: MYCHA Re: nie przesadzajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:00
            Dzięki Bleki, informatycy mają co tydzień zabawy z komputerem a o zmianie
            połączenia z interenetem też myślimy. Ale ile razy można zmieniać
            oprogramowania systemu, systemy zabezpieczeń itp.itp. Przecież za wszystko
            muszę płacić. Zarabiam mieco mniej niż średnia krajowa. Nie stać mnie na
            comiesieczne inwestycje w komputer. Narazie robię to co 3 - 4 miesiące.
            Nie wiem co jest możliwe a co nie - napisałam to co mi specjaliści przekazali.
            Podjęłam takie procedura jakie zalecili. A opinie wydali - spece z
            telekomunikacji. Chyba się na swojej robocie znają. To oni stwierdzili, że mam
            podłączonego dialera i co wyprawia.
            Zmiana nika na nic się zda - natychmiast zostanę rozszyfrowana, to żaden
            problem.
            Ale pomyślę o zalogowaniu się w GW, nowym niku i zmianie stylu pisania.
            • xyz-xyz droga Mycho 17.02.05, 07:49
              Nie traktuj tego posta jako pomyj. Od kiedy to czytam nie mogę ze śmiechu. Ktoś
              najwyraźniej nagadał ci głupot. Dialer to nie jest program szpiegujący, tylko
              zwykłe gówienko przekierowujące połączenie dial up na określoną linię, z reguły
              jakąś w stylu 0-700. Pisałaś, że świntuchów nie oglądasz. ale widać grzebiesz
              po różnych warezowych stronach, gdzie tego ścierwa jest od groma. Informacje o
              wtargnięciach intruza, to efekt działania twojego programu blokującego. Ja ma
              Norton System Works i też co chwile wyskakują okienka o różnych dramatycznych
              zdarzeniach. Nie bierz tego poważnie, bo wtargnięciem może być dla tego
              programu próba połączenia z serwerem Gadu Gadu albo Tlenu. Moja rada, dla osoby
              która nie para się jakąś tam informatyką, to Windows XP z Service Pack 2 plus
              Norton System Works 2004. I będziesz miała spokój. Krasnoludki znikną. Acha i
              jeszcze jedno. Nigdy ich nie było, masz marny sprzęt i soft ot i cała tajemnica.

Moja wiedza jest szczątkowa. Ale możesz zapytać Fugaziego, to spec w tej
              materii (mam nadzieje, że za dużo nie wypaplałem i Fugazi nie zażąda duelu:)) )
              • Gość: MYCHA Re: droga Mycho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:05
                Dialer - to umownie, chodzi o sieć telefonczną i neostradę, do której mam
                czyjeś nielegalne podłączenie. Program mam windows xp profesinal, na bieżąco
                uaktualnany, z włączoną wewnętrzną blokadą, na gadu-gau ect, nie mam i nie
                miałam połączeń, do tlenu - tudzież , z 0700 - nie korzystam, Norton najnowszy,
                regularnie uaktualniany. Co tydzien komputer jest profilaktycznie
                odwirusowywany. Nawet router jest z klasy małej sieci, wybitnie profesjonalny.
                System antyhakerowy - na bieżąco uaktualniany.
                Informatycy - jak pisałam - specjaliści.
                Jeśli służby techniczne neostrady stwierdziły, że na sieci mi ktoś wisi - to
                znaczy,że wisi.
                Jeśli każą wszcząć prodcedury określone, co też uczyniłam - to znaczy, że tak
                jest.
                Dzięki za troskę - ale ja nie ulegam złudzeniom, ale powtarzającym się
                opiniom nie tylko "domowego" informatyka, ale z serwisów obsługujacych moje
                poczty. Twierdzą to samo. I mają na do dowody. Ja też.
            • blackexit Re: nie przesadzajmy 17.02.05, 09:26
              Gość portalu: MYCHA napisał(a):
              Ale ile razy można zmieniać
              > oprogramowania systemu, systemy zabezpieczeń itp.itp.

doradzilbym mks. nie myslic z pogonia, ale na tych ustrojstwach znam sie slabo.

>Zarabiam mieco mniej niż średnia krajowa.

srednia mamy calkiem przyzwoita zdfaje sie cos ok 2500 brutto.

> Ale pomyślę o zalogowaniu się w GW, nowym niku i zmianie stylu pisania.

dokaldnie to mialem na mysli. pozdrawiam black
              • Gość: MYCHA Re: nie przesadzajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:09
                Moja "Srednia" na ręke jest od 1.100 - 1,600 z czego te 1,1 tys. jest
                gwarantowane, resztę musze dopisać.
                Z www.mks.com.pl - korzystam przy co tygodnuiowym odwirusowywaniu komputera.
    • Gość: andreas bo to jest chyba tak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 18:02
      chyba to tak droga Mycho, ze ktos robi z Ciebie
      wroga nr 1, konsoliduje, knuje i podkopuje,
      bo taki wróg zmusza do wspólnych działań,
      moze troche jakby łączy, a przede wszystkim jest alibi.

Czasami jak patrzę na tych niektórych wiecznych działaczy na stanowiskach,
      oni nie maja, a raczej ich zycie prywatne to właśnie takie
      knucie, blokowanie i tworzenie wspólnych frontów walk przeciw
      przeciw komus - nie w jakiś celu np. gospodarczym, ekonomicznym,
      a własnie przeciw komuś!
      Ich celami sa konkretne nazwiska, konkretni ludzie,
      i im chodzi tylko o to!
      To taka ich gra na całe ich nedzne zycie,
      a zresztą.... co mnie to...
      Niech se zyją, oby nie naszym kosztem!
      • Gość: nauzykaa tylko IP: *.espol.com.pl 16.02.05, 18:11
        że tu żyją kosztem Mychy. Poniekąd..
    • Gość: Zęzowy Re: Do czujnych donosicieli IP: *.iscnet.pl 16.02.05, 20:29
      Droga Pani. Mam niekłamaną przyjemnośc znac osobiście Panią. Jestem
      zawstydzony, że udzieliła tak szerkiej riposty osobnikowi o tak wyjątkowo
      podłych przymiotach intelektualnych, zwracający się do Pani równie prostackim
      językiem. Pozdrawiam.
      • Gość: MYCHA Re: Do czujnych donosicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:49
        Dziękuję, ale czasem trzeba wyjaśniać do końca, choć się to komuś może nie
        podobać. Nie znoszę takich wiwisekcji na własnym organiźmie. Ale nie mam innej
        drogi.
    • Gość: komuch-obraża PL Re: Do czujnych donosicieli IP: *.agro.ar.szczecin.pl 17.02.05, 15:49
      Jestem dumny z ojczyzny którą ma sie jedną.Jestem dumny że jak pies służyłem
      demokratycznym władzom z UB,SB,MSW.....i innym z praworządnej PRL.!Jestem dumny
      że obecnie jako bohater i opozycjonista ,zwalczam dyktaturę i bezprawie:S-
      :ABW,ormo zwane Policją,dyspozycyjnych politycznych pachołków opłacanych
      walutą wymienialną ,zwanych prokuratorami,sadami ,rządami-nazewnictwem
      uprawiania ich bezprawia i złodziejstwa: nadanym dla pozorów ich legalizmu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka