Gość: DaGa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:24 czy slyszleiscie o przesądzie iż w sylwestrową noc należy założyć nowe majtki (nie używane wcześniej). Podobno ma to służyć poprawie finansowej w nadchodzącym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_piszczalka Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 13:26 Przede wszystkim należy założyć czyste :) A poprawie finansowej lepiej służy zarżnięcie kota na rozstaju dróg, w lesie, o północy - 6 w totka gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdrawiam Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:30 czyste to należy zakładć codziennie. O czym może nie wiedzieć abnegat. A na Sylwestra zdecydowanie nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaGa Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:31 i najlepiej czerwone :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 13:39 Efekt potęguje się jak je umaczasz w krwi kota. Ech...zabobonny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.wiedzma Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 13:44 Siła sugestii, wpływanie na podświadomość, Diabełku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 14:07 Niech Ci będzie. Dla jednych przesądy i zabobony, dla innych siła sugestii. BTW polskie wesele jest pełne takich przesądów: www.slub-wesele.pl/slub/przesady.html Trzeba uważać na każdym kroku :) Załóżmy, że ja niekumaty jestem w tej materii i nie powinienem się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 13:33 Wie, napisał o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:24 Ja jedna proponuje zalozyc nowe majty najlepiej jakies seksowne bo moze sie trafic jaksi szybki seksik na imprezce w sylwesrtowa noc Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 14:26 To już lepiej iść bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.wiedzma Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 14:28 Pewnie. Jeszcze można by było zgubić... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte06 Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 14:55 zgubić powiadasz, dobra.wiedźmo??? hmmm...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte06 Re: Nowe Majtki na SyLweStrOwĄ NoC 27.12.06, 14:54 no wiesz napewno czyste...ale takowe nosi się codziennie (przynajmniej ja),a co do nowych nic mi o tym niewiadomo??? Odpowiedz Link Zgłoś