Gość: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:18 Gdzie w Czestochowie można dostać chomika Roborowskiego? Byłam w kilku sklepach zoologicznych i nigdzie go nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martha Re: Chomik Roborowskiego!!! IP: *.21.pl 04.01.07, 21:34 jest taki sklep zoologiczny na ul. Waszyngtona tam zwykle maja te chomiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaaaaa Re: Chomik Roborowskiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
wesolylisek Re: Chomik Roborowskiego!!! 04.01.07, 22:10 a dlaczego akurat taki chomik?? jego nazwa brzmi intrygująco?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Chomik Roborowskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:16 ochomikach.w.interia.pl/roborowski.htm a taki bo trzeba podmienic tego który odszedł do wieczności Odpowiedz Link Zgłoś
wesolylisek Re: Chomik Roborowskiego!!! 04.01.07, 22:43 dzięki za odpowiedź i link ale nie zauwazyłem nigdzie chomika mandżurskiego - czy to po prostu inna nazwa jednej z prezentowanych na tej stronie chomików Odpowiedz Link Zgłoś