Dodaj do ulubionych

Wszyscy KŁAMIĄ !!! dookoła

IP: *.apus-net.pl 05.01.07, 10:39
Politycy kłamią w żywe oczy:

Leper, Lyżwiński - sex afera
Kaczynski przypisuje sobie spadek bezrobocia i rozwój kraju

Ab. Wielgus - to przecież duchowny a kłamie w zywe oczy !!!

Tajemnica strefy 51 mamy 2007 minęło 60 lat od tamtej pory a nadal wszyscy
kłamią.

Wrona także kałmie ile wejdzie

Co sie dzieje???? ja tego pojąć nie mogę...
Obserwuj wątek
    • Gość: fundac Re: Wszyscy KŁAMIĄ !!! dookoła IP: *.czest.pl 05.01.07, 10:46
      Stach,

ogarnij się człowieku. olej polityke bo ona w niczym nie pomaga tylko mozna dola
      dostac. ja od poltora roku nie ogladam zadnych wiadomosci i bardzo dobrze sie
      czuje, moja psychika jest w swietnej kondycji.

interesuje mnie tylko to co sie dzieje w czestochowie i jak sie zyje naszym
      mieszkancom. musze przyznac ze jest calkiem dobrze i ja jestem osobiscie bardzo
      zadowolony. jest duzo inwestycji w czestochowie i bedzie jeszcze wiecej, tylko
      mlodzi z lewicy w radzie miasta sa troche niepowazni ale mam nadzieje ze ich
      ktos przytemperuje.

pozdrawiam
      • Gość: cham Re: Wszyscy KŁAMIĄ !!! dookoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:58
        gratuluje podejscia, sam tak postępuje od paru miesięcy, i znaczną poprawę
        samopoczucia odczułem... Telewizja też kłamie, najlepiej nie oglądać jej
        wcale ;P
        niektorzy za bardzo przejmują się polityką, zdrowia szkoda jest tyle innych
        ciekawszych rzecy ;P
      • Gość: Emigrant 1 Re;Ktos Kiedys Powiedzial ze ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.01.07, 11:00
        Ktos kiedys powiedzial ze " Klamstwo powtarzane wielokrotnie staje sie prawda ".
        I to jest motto polskich elit i wielu zwyklych ludzi niestety tez.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka