IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:33
Powiedzcie mi czy to tylko moja chora wyobraźnia czy coś jest nie tak z moim związkiem. Mój chłopak zawsze był przy mnie w każdej sytuacji, a teraz? Telefon ma wyciszony żebym nie słyszała jak ktoś puszcza sygnałka albo wysyła sms-a. Jak rozmawia u mnie przez gg to też ma wyłączone dzwięki,a jak wychodzi do łazienki to wyłacza gg.Telefon też cały czas nosi przy sobie mimo, że wcześniej nigdy tego nie robił.I jeszcze jedno- wychodzi do drugiego pokoju żeby wysłać sms-a. Czy to jest normalne?? Czy ja już mam przywidzenia?? Mieszkamy razem od pół roku, ale tera nie wiem co się z nim dzieje ;( pomóżcie :(
Obserwuj wątek
    • gulonn Re: zaufanie 05.01.07, 14:34
      haha... a czy nie mozesz z nim o tym porozmawiac? tymbardziej ze mieszkacie
      razem !! kobieto odezwij sie!! a nie na forum trujesz glupotami
      • Gość: ania Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:36
        otwórz oczy..to śwadczy tylko o 1..nie pozwalaj sobie na to!!!!
      • Gość: Zosia Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:37
        Próbowałam z nim rozmawiać, ale zawsze mnie zbywa. A boje sie Go naciskać, bo juz wogóle nic nie powie
        • Gość: ania Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:38
          badz dzilena, twardo zażadaj rozmowy..tak daej byc nie może....
          • Gość: Zosia Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:41
            A jak to tylko moja wyobraznia, jak nic sie nie dzieje? Ja miałam juz niemiłe przeżycia z facetami i może porostu przesadzam. Jeśli tak to sie ode mnie odwróci ;( już nie wiem co robić :(
            • Gość: edd Re: zaufanie IP: *.prio138.trustnet.pl 05.01.07, 15:20
              koleś ma drugą niunie na boku i prawidłowo:D
    • Gość: strach na wróble Re: zaufanie IP: *.realestate.net.pl 05.01.07, 15:25
      Zaufanie to taka czarna świnia - w dzień jest a w nocy jej nie ma...

Jak dla mnie to ma kogoś na boku.
      Albo planuje zaręczyny i nie chce żebyś się o tym dowiedziała ;)
    • Gość: zosia Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:45
      czy wszyscy jestescie tego zdania ze on mnie zdradza czy moze ktos ma pomysł ze to cos miłego?
      • Gość: franc Re: zaufanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:53
        jak cię zdradza to nie jest ciebie wart.wszystko zależy ile czasu już się tak
        zachowuje,jeśli trwa to już dłużej to ja myślę że cię zdradza i to jeszcze robi
        to tak beszczelnie wiec pogadaj z nim.jeśli cię zdradza to go kopnij w dupę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka