Dodaj do ulubionych

Agata sala weselna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:03
czy ktoś ma jakieś informacje na temat tej sali w Czestochowie ? Chodzi mi
jaka jest obsluga, czy cos kryje sie za tak niska cena oferowana przez
specyficznego zreszta pana wlasciciela, ktory kojarzy mi się z "wielkim bratem"..
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Agata sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:54
      nie polecam! straszna wiocha, jedzenie nie zbyt, i w ogóle byłam tam na
      3weselach i tragedia!
    • Gość: d Re: Agata sala weselna IP: 80.51.158.* 12.01.07, 13:56
      a macie dj czy zespol na weselu?
    • Gość: d Re: Agata sala weselna IP: 80.51.158.* 12.01.07, 13:56
      a macie dj czy zespol na weselu?
    • Gość: adam Re: Agata sala weselna IP: *.prenet.pl 12.01.07, 15:33
      witam
      mialem tam swoje wesele i kilka rzeczy mnie wkurzalo, najslabsza strona tej
      ofert jest jego syn ktory filmuje wesele.
      cena faktycznie przystepna ale jesli ktos jest bardzo wymagajacy to odradzam ta
      sale.

pzdr
    • Gość: t Re: Agata sala weselna IP: *.com 12.01.07, 15:56
      Moja siostra robiła tam wesele w maju i ogólnie było ok. ale po pierwsze:
      beznadziejne jest to, że narzucają Ci zespół i kamerzystę, a po drugie nieźle
      para młoda była zaskoczona jak pod blokiem tuż przed odjazdem do kościoła się
      okazało, że świadkowie nie pojadą razem z nimi w aucie, bo jedzie z nimi
      kamerzysta.. Nikt jakoś wcześniej o tym nie wspominał, więc było trochę
      zamieszania z szukaniem miejsca dla swiadków ale obyło się bez tragedii.;) No
      ale niesmak pozostał.. No i inna uwaga odnośnie kamerzysty: robi BEZNADZIEJNE
      zdjęcia.
      • Gość: ja Re: Agata sala weselna IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 17:17
        ja mialam wesele w tej sali i wszystko bylo wspaniale az do dnia slubu.
        Najwazniejsze rzeczy ktore mi sie teraz nasuwaja to:
        1. Kamerzysta - spoznil sie do młodego i nie nakrecil tego co wczesniej
        omawialismy z nim, zamiast swiadkow jechal z nami w samochodzie o czym wczesniej
        nikt nas nie poinformowal, malo co byl na sali i malo krecil- trzeba bylo go
        czasem wolac, jednak najgorsze z tego wszystkiego bylo to ze film kiespskiej
        jakosci i nawet nie zrobil tzw. przejsc tylko na kasecie jest poprostu ciach i
        przejscie do nastepnej sceny

2. Wlasciciel - bardzo miły pan az gdy w dzien poprawin wreczy mu sie pieniazki
        na sale nie jest juz tak mily - przed rezerwacja sali mowil ze poprawiny bedzie
        mozna przedluzyc sobie o godzine gdy zaplacimy zespolowi 300zl a ze na
        poprawinach goscie bawili sie super poszlismy powiedziec ze przedluzamy to wrecz
        krzyknal na nas ze jak to? przeciez on nie bedzie placil dodatkowo za to
        kucharce i kelnerkom - byl zly bo ta kasa szla dla zespolu a nie dla niego

3. obsluga - panie bardzo mile z wyjatkiem synowej wlasciciela , ktora "wyzej
        sra niz dupe ma"

4. jedno na co nie moge narzekac pod zadnym pozorem to zespol - na sali są 2
        zespoly my dostalismy zespol KODEX faceci z zespolu fajnie garli a wokalista
        slicznie spiewala i bardzo mila i pomocna - natomaist mialam okazje byc u
        kolezanki na weselu w Agacie gdzie gral ten drugi zespol - wokalistka nie spiewa
        tylko poprostu sie drze az kieliszki sie w dloni trzesa:) a facet ktory gra na
        organach co piosenke ma mine jakby dostawal orgazmu:)

Tak na koniec jesli myslisz ze to wychodzi tak tanio to mylisz sie w sumie na
        koniec wychodzi cos kolo 16-17 tys zl za ta sale a nie tak jak mowi ci
        wlasciciel przed rezerwacja sali. Ja mialam tem swoje wesele i gdyby nie goscie
        i ten klimat ktory razem tworzylismy i tworzymy od wielu lat to mysle ze bylabym
        zawiedziona, a tak jestem zachwycona swoim weselem ale nie z powodu sali tylko
        gości i mojego meza

sorry ze tak wywod zrobilam
        • Gość: szukam Re: Agata sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:23
          mozecie cos blizej napisac o tych zespolach z agaty?tez szukam milej obslugi
          weselnaj + oczywiscie dobra oprawa muzyczna z gory dzieki
          • Gość: Amadeusz1981 Re: Agata sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:56
            witam
            TA SALA TO JEDEN WIELKI UKRYTY KOSZT!!!!!!!!!!!!!
            -osobna cena za stoliki i krzesła
            -osobna cena za światło
            -osobna cena za śmieci
            -za kelnerów
            -za kucharki
            ludzie czy wy nie umiecie dodawać
            a i jeszcze za jedzenie weźcie ołówek i piszczcie sobie
            pozdrawiam!!!!
            zdecydowanie ten staro typ powinien już nie istnieć
            tylko głupcy i skąpcy robią tam wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kangurek Re: Agata sala weselna IP: 217.153.246.* 12.01.07, 20:33
              Bardzo ciekawy temat o sąsiedzie:)
              • Gość: naszewesele Re: Agata sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:08
                zapraszam na Czestochowskie forum Weselne
                www.naszewesele.czest.pl/forum
                i do serwisu
                www.naszewesele.czest.pl
                z całym szacunkiem, ale na forum gazety mamy ten problem, że nie ma obowiązku
                logowania. Co z tego wynika? Jeśli pytacie o jakośc usług nigdy nie będziecie
                mieć pewności, że macie odpowiedż od klienta lub od właściciela. Dlatego
                zapraszam na nasze forum gdzie wymagane jest logowanie co mam nadzieję
                zmniejsza pokusę podszywania sie pod kogoś.

pozdrawiam

damian suchan/ naszewesele
                • Gość: aga Re: Agata sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:39
                  byłam tam na weselu i nie wspominam tego mile...obsługa chamska pani kelnerka
                  nosiła udka w rękach bo brakło przy stole,zespół do bani sama sala
                  brzydka...dopbrze ze towarzystwo było super to człowiek miał to w nosie i sam
                  sobie śpiewał i się bawił...nie polecam zdecydowanie......
                  • Gość: ifar Re: Agata sala weselna IP: *.iplus.com.pl 16.01.07, 19:41
                    Coś więcej na temat tej sali ?
                    • Gość: Ewa Re: Agata sala weselna IP: *.prenet.pl 08.02.07, 16:01
                      Czytam to forum i wydaje mi sie ze co niektórzy chyba mało ona czepek zebrali
                      bo się tak wszystkiego czepiają a jednak wesele tam zrobili.
                      Byłam z narzeczonym w zeszłym roku na weselu w Agacie my osobiście jesteśmy
                      zachwyceni salą.Uważamy że jest to jedna z najlepszych sal w Częstochowie jeśli
                      chodzi o organizację wesela.Ogladalismy DVD z wesela bardzo fajnie nakręcone z
                      głową zdjęcia też są ładne.Znajomi byli bardzo zachwyceni swoim weselem i całą
                      oprawą przyjęcia. Sami zarezerwowaliśmy termin na 2008r. bo wcześniej nie ma
                      terminów.
    • Gość: Ja Re: Agata sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:11
      A gdzie miesci sie ta sala ?? dzieki za odpowiedz
      • Gość: Ewa Re: Agata sala weselna IP: *.prenet.pl 10.02.07, 12:12
        przy ul.Narcyzowej w Kiedrzynie
        Kiknij sobie www.agata.dt.pl
    • Gość: Madziatek18 Re: Agata sala weselna IP: 195.205.202.* 10.02.07, 14:58
      Ja byłam tam na weselu w maju i ogólnie wygląd sali jest bardzo ładny, ładnie
      na zewnątrz, przystrojenie tez fajne ale zespól i jedzienie odpada.W zespole
      śpiewała dziewczyna i 2 mężczyzn.Ta dziewczyna szczerze mówiąc to skrzeczała a
      nie śpiewała.Jedzenia było dużo ale niesmaczne.Za to drinki robili
      wyśmienite.....:) Pamiętam heh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka