Dodaj do ulubionych

dr Szary-ginekolog

15.01.07, 22:33
Czy ktoś wie coś na temat dr Szary? Przyjmuje w tej przychodni przy Placu na Czerwonym.
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiadka Re: dr Szary-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:36
      niedawno zmarł jej mąż- bardzo ceniony doktor i przede wszystkim
      człowiek...czego nie można powiedzieć o jego żonie...
    • oppp Re: dr Szary-ginekolog 16.01.07, 20:59
      Ale proszę o konkrety. Ostatnio ta pani przebywa cały czas na chorobowym, a jej asystentka nie raczy powiadomic umówionych od kilku tygodni pacjentów. Czyste chamstwo.
    • Gość: megi Re: dr Szary-ginekolog IP: 212.160.108.* 16.01.07, 22:17
      Tragedia! daj sobie z nią spokój i poszukaj innego lekarza!
      Był już o niej wątek-poszukaj.
    • Gość: życzliwa Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:36
      Szczerze odradzam!!! niemiła i 0 empatii. Jeśli ktoś nie ma problemów ze
      zdrowiem to jeszcze ujdzie ale jak cos poważniejszego to, mówiąc kolokwialnie
      masakra!!! Nawet nie wiedziała na jakie hormony mam sobie badania zrobić. No i
      nie ma co liczyc na skierowanie na badania.
      • Gość: Kasia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:43
        Omijać z daleka, nie spoglądać w jej kierunku. Bieze kasę 10 złotych za
        cytologię robioną notabene na NFZ, nie daje żadnego pokwitowania. Tak mnie
        zamurowało że dałam jej te pieniądze. Chyba powędrowały do jej fartucha.
        Przepisuje najdroższe leki antykoncepcyjne. Przez dwa lata nie wiedziała jak
        zachamować moją laktacją. Zamiast zmienić lek cały czas przepisywała mi taki
        sam, który na mnie nie działał. Nie bada piersi nawet na moją prośbę, nie chce
        też dawać skierować na badanie profilaktyczne, usprawiedliwiając się tym że nie
        może. Ale zbadać piersi manualnie to chyba by mogła. Nie chce się leniowi.
        • Gość: misiapysia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.ip.fastwebnet.it 16.01.07, 23:35
          czy ta pni ma na imie Urszula????Jesli tak tooo omijac ja dalekim lukiem to nie
          lekarz nie wiem skad ona sie urwala przez nia musialam sie przepisac do innego
          osrodka jak i moja poprzedniczka napisala potwierdzam nadal bierze 10 zl za
          cytologie i jak ja jej wspomnaialm o badaniu piersi to mi powiedziala ze mam
          tyle lat wiec pownnam sama wiedziec i badac sie samodzielnie bralam zawsze te
          same tabletki a ona uparci chciala mi wlepic inne i za ta sie z nia wyklocalam
          moje dwie kolezaki ktore do niej chodzily rowniez mialy nieprzyjemne sytuacje i
          tak jak ja zrezygnowaly z jej uslug zreszta na pierwszyrzut oka baba
          nieprzyjemna
          • Gość: Kasia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:09
            Masz rację misiapysia. Też pewnie chodziłaś do Kłomnic. Może ty wiesz dlaczego
            trzeba płacić za tą cytologię, chętnie bym zadzwoniła w tej sprawie do Nfz.
            Proszę odpisz.
            • Gość: misiapysia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.ip.fastwebnet.it 17.01.07, 09:19
              nie mam pojecia dlaczego i chyba juz sie nie dowiem bo nie chce miec z ta
              kobieta nic wspolnego ale pamietam pisalam meila w tej sprawie do NFZ wiem ze
              mi odpisali ale nic konkretnego am nie bylo ,byly podane ustawy i wszystko
              • Gość: Kasia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:31
                Dzięki, niemniej jednak ja również spróbuję się czegoś dowiedzieć. Najbardziej
                zraziła mnie tym, że nie chciała dać mi tego skierowania, choć tłumaczyłam że w
                mojej rodziie wiele kobiet zmagało się się chorobą nowotworową. Media trąbią o
                profilaktyce, a lekarze swoje. Jak by była dobra to by pracowała jeszcze w
                szpitalu,przynajmniej mie się tak wydaje.
                • Gość: misia Re: dr Szary-ginekolog IP: 212.160.86.* 17.01.07, 10:10
                  Kasia nie wiem czego ty oczekujesz od lekarzy! pewnie babka zrobiła ci
                  cytologie i powiedziała ze nie masz raczka to dlaczego sie jeszcze upierasz o
                  jakies skierowania? Badz szczesliwa ze jestes zdrowa! A jak by wszyscy
                  ginekolodzy pracowali w szpitalu to dopiero wtedy bys miała problem, nie mogła
                  bys sie normalnie leczyc tylko rodzic dzieci. Zastanowcie sie co wy tu
                  wypisujecie!!!
                  • Gość: Kasia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:52
                    Droga Misiu! Czy nie jest Ci wiadome, że cytologia to nie wszystko? Istnieje
                    szereg innych bezinwazyjnych badań. Cytologia wykrywa jedynie raka szyjki
                    macicy (i na takie badanie każda kobieta dostanie zaproszenie pocztą w ciągu
                    najbliższych trzech lat), aby skontrolować jajniki, jajowody, grubość
                    endometrium itp. potrzebne jest Usg przezpochwowe. Wyżej wspomniana nie ma
                    uprawnień do wykonania wyżej wspomnianego, ale również wykazuje się daleko
                    posuniętą beztroską nie chcąc dać skierowania do innego lekarza. Zmiany w
                    piersi również nie wykryje cytologia co ty sugerujesz? Wiele zmian jest
                    niewidocznych dla oka i ludzkiej ręki.Pytasz czego oczekuję od lekarzy? chętnie
                    ci powiem. Kompleksowego przebadania raz w roku i tego żeby wiedzieli że
                    profilaktyka jest najważniejsza. Tobie też radzę, oczekuj tego samego. Wiele
                    moich zznajomych godziło się na takie traktowanie przez lekarzy, a dzisiaj
                    śląscy lekarze(Katowice, gliwice) ratują im życie. A wystarczyło dać wcześniej
                    skierowanie!
                    • Gość: misiapysia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.ip.fastwebnet.it 17.01.07, 12:10
                      podpisuje sie pod tym co napisala Kasia,i gdybys sie czegos dowiedziala pisz tu
                      na forum.Dokladniejsze badania wykonuje lekarz ktory przyjmuje s drugim osrodku
                      bez gadania robibi cytologie i usg
                  • Gość: Kasia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:25
                    MisiuPysiu jesteśmi chyba mieszkankami tej samej gminy. Cieszę się, że nie
                    jestem osamotniona w swoich osądach i ktoś też doistrzega niekompetencję
                    lekarza. Dzięki za wsparcie.
                    • Gość: ania Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:10
                      wiem,że taki wątek już był..ale..chcę iśc na NFZ do kobiety..do kogo?
        • Gość: magda Re: dr Szary-ginekolog IP: *.21.pl 23.04.07, 12:53
          Jaka kasa za cytologie? ja nie placilam nigdy. A wyniki z cytologi są do
          odebrania za kilka dni w okienku i dostajesz wynik (kwitek) ;). Skierowanie
          zero problemow. Co do tabletek antyknocepcyjnych mi nigdy nie przepisala drogich
          max 21 zl. Ze mna zawsze rozmawiała o rodzajach tabletech cenie itd... Ja nie
          mam o tej kobiecie zlej opini dla mnie babka sympatyczna. Jestem jej pacjentka
          od roku i nie moge powiedziec zlego slowa. A co do pielegniarek owszem siedza z
          nosem w chmurach i mysla ze sa gwiazdami.

Pozdrawiam :))
          ps. Kazdy zawsze bedzie mial inne zdanie o osobie :)
          Miłego poniedziałku :))
    • Gość: kakasienka22 Re: dr Szary-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:28
      Ja polecam faceta dr wilkowski przyjmuje w przychodnia na Rocha jest super nie
      ma żadnych zapisów, przyjmie wszystkich i ma na miejscu usg. Chodze do niego
      już dwa lata a ludzi wciąz przybywa.
      • Gość: kakasienka22 Re: dr Szary-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:29
        Sory nie na rocha tylko na kopernika
        • Gość: misiapysia Re: dr Szary-ginekolog IP: *.ip.fastwebnet.it 17.01.07, 18:54
          kasia tak wychodzi na to ze jestesmy z tej samej gminy,

ania o co Tobie lata bo nie bardzo rozumiem
          Kakasia22 watek jest o dr Szary wiec zaloz inny watek o swoim lekarzu
          • Gość: ania Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:43
            o co mi lata? :) chcę iśc do przychodni(nie prywatne,za darmo czyli na
            NFZ)...ale do KOBIETY...
            • Gość: Monika Re: dr Szary-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 00:00
              Chodziłam do dr Szary.Faktycznie jest nie przyjemna i te chore zapisy do niej
              są bardzo kłopotliwe. Polecam Cezarego Najmana przyjmuje w przychodni Kolejowej
              na wolności.
              • Gość: Ykola Re: dr Szary-ginekolog IP: *.realestate.net.pl 23.04.07, 08:15
                Pani doktor ponad rok leczyła mnie z infekcji i wyleczyć nie potrafiła - za
                każdym razem coraz dłuższe i kosztowniejsze recepty od niej wynosiłam.
                Przeniosłam się do innego lekarza i i jedna wizyta wystraczyła by mieć problem
                z głowy.
                Poza tym zero empatii, zero jakiejkolwiek rozmowy, źle wspominam tamte wizyty.
    • Gość: AGA Re: dr Szary-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:43
      Daj sobie z nią spokój, ja źle się czułam, poszłam do niej ta mi kilo leków
      poprzepisywała, a jak sie później okazało byłam w 8tyg. ciąży!!! Nie musze chyba
      dodawać, iż większości tych leków nie można brac w takim stanie :/. Polecam dr
      Stolarczyk - Biskupek, dra Typla (oj nie wiem czy jeszcze przyjmuje w przych. na
      Wolności (kolejarskiej))- może ktoś wie?) , dra Maćkowiaka (niestety nie
      przyjmuje do czerwca), A najbardziej polecam dra Harasiuka!!! Super facet, zna
      się na rzeczy:)
    • Gość: ja "w-morde-ratorze" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:34
      Moze łaskawco obesrany przeniesiesz łaskawie ten temat w to co sam zalozyles na
      temat lekarzy !
      • Gość: pajentka Re: "w-morde-ratorze" !! IP: 80.54.174.* 23.04.07, 14:42
        Kobity,czy wy jestescie normalne bo jesli nie to potrzebny wam jest dobry
        psychiatra.Jesli macie problemy z jakimkolwiek lekarzem to von na skarge do NFZ
        a nie jazgotac na forum o lekarzu ktory jest czy nie jest kompetentny w
        zawodzie.Nie pomyslałyscie ze za taki jazgot mozecie odbeczec,to jest podrywanie
        opinii uzywajac nazwisk.Nikt nikomu nie zrobił krzywdy i nic nie udawadniacie
        tylko posuwacie pierdoły jak te baby z Kłomnic.Bardzo sie dziwie ze do tej pory
        nikt sie wami nie zajął.
        • Gość: czestochowianin Re: "w-morde-ratorze" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:43
          Gość portalu: pajentka napisał(a):

> Kobity,czy wy jestescie normalne bo jesli nie to potrzebny wam jest dobry
          > psychiatra.Jesli macie problemy z jakimkolwiek lekarzem to von na skarge do NFZ
          > a nie jazgotac na forum o lekarzu ktory jest czy nie jest kompetentny w
          > zawodzie.Nie pomyslałyscie ze za taki jazgot mozecie odbeczec,to jest podrywani
          > e
          > opinii uzywajac nazwisk.Nikt nikomu nie zrobił krzywdy i nic nie udawadniacie
          > tylko posuwacie pierdoły jak te baby z Kłomnic.Bardzo sie dziwie ze do tej pory
          > nikt sie wami nie zajął.

a w-more-rator niech obibok przenosi te temat w te śmieci co u gory zalozyl !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka