Dodaj do ulubionych

Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ?

19.01.07, 09:24
Witajcie forumki i forumy :) hehe
Pytanie jak wyżej czy czujecie się spełnieni w życiu ?
czy może jeszcze czegoś brakuje ?
czy jest tak jak sobie wyobrażaliście? czy robicie w życiu to co chcieliście
zawsze robić czy może jednak męczy was wasze zajęcie ?
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam wszystkich & miłego dnia życzę :)
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 09:30
      Czy czuje sie spelniony?
      Po czesci tak. Ale wiadomo ze nie do konca. Nigdy nie mamy wszystkiego tego co
      bysmy chcieli. Robie w zyciu to co chce (w wiekszosci), Jestem (w miare) zdrowy,
      mam dobra prace. Ogolnie nie moge narzekac.
      Owszem sa jeszcze plany i marzenia - ale po to pracuje zeby na nie miec :)
    • major.ahmed Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:33
      człowieku, początek nowego roku - teraz to mozesz popytać się o noworoczne postanowienia
      pytanie o spełnienie zadaje się pod roku koniec
      i koniec :]
      • Gość: tubylec Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:36
        Czuję się jeszcze młodo, spełniony to może będę po 70tce więc jeszcze muszę
        poczekać 35 lat....pożyjemy, zobaczymy.
        • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:40
          jesli juz mowa o postanowieniach - ja mialbym tylko zyczenie, zeby niektorzy na
          tym forum postanowili nie trollowac i nie pisac bzdur, obrazac innych...
          • major.ahmed Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:43
            misiakilla napisał:

> jesli juz mowa o postanowieniach - ja mialbym tylko zyczenie, zeby niektorzy
            na
            > tym forum postanowili nie trollowac i nie pisac bzdur, obrazac innych...

przepraszam, masz chusteczkę, nie płacz, nie chciałem, wszystko będzie dobrze ;)
            nie wiedziałem ze sa tak kruche dziewczyny na tym forum

a teraz do rzeczy - no własnie poczytaj sobie netykietę :)
            • promyczekk_k do major.ahmed 19.01.07, 11:46
              z tego co zauwazylam osoba o niku misiakilla pisze w formie meskiej wiec czemu
              zwracasz sie do niej jak do kobiety ?
        • promyczekk_k Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:41
          ja poczuje sie spelniopna jak bede miala szczesiwa rodzine gromade dzieci i
          wspanialego meza, wiec nie predko :)
          • Gość: lahudras Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.apus-net.pl 19.01.07, 11:46
            wiec proponuje odpalic Sims na kompie.....szybko sie uda:))....pozdrawiam
            okrągły Promyczku
            • promyczekk_k Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:50
              w simsach to jedynie lubie budowac dom bo ta gra zatrudna dla mnie jest zaraz
              mi umieraja wszyscy wiec to raczej byloby kiepskie spelnienie zycie w
              samotnosci :) rowniez pozdrawiam "milego" pana z forum :D
              • Gość: lahudras Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.apus-net.pl 19.01.07, 11:54
                wszystkim 'za milym' facetom baby wchodza na glowe a ja staram sie nie miec za
                wiele na glowie...zwlaszcza kogos tak ciezkiego :))
                • promyczekk_k Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:56
                  juz dawno zkaonczylam temat mojej wagi , nie wracaj dotego :)
                  • Gość: lahudras Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.apus-net.pl 19.01.07, 11:58
                    no takkk...o spelnieniu mialo byc...znowu nas wyzwia od małolatow...przepraszam
                    grubasku..wiecej nie bede :))
                    • promyczekk_k Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 11:58
                      racja i na czata wysla :))
                      • Gość: lahudras Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.apus-net.pl 19.01.07, 12:07
                        to ile w koncu ważysz ???....przyznasz sie ??
                        • promyczekk_k Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:41
                          48
                    • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:01
                      major.ahmed napisał:

przepraszam, masz chusteczkę, nie płacz, nie chciałem, wszystko będzie dobrze ;)
                      nie wiedziałem ze sa tak kruche dziewczyny na tym forum

a teraz do rzeczy - no własnie poczytaj sobie netykietę :)

A dlaczego uwazasz ze to do Ciebie? Skoro tak to odebrales, to cos w tym musi
                      byc, nieprawdaz?

PS. Jestes na prawde malo spostrzegawczy
                      • major.ahmed Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:11
                        :)))

nigdy nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzają do swojego poziomu a
                        później pokonują doświadczeniem :)

• porucznik_sarkozy Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:26
                          Święte słowa Majorze! Ten miś jest chory.
                          • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:29
                            Wojskowe sie odezwaly.
                            Widze ze dyskutowac nie umiesz. Umiesz za to obrazac
                            • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:31
                              I ciagle podtrzymuje ze nie masz zmyslu spostrzegawczosci. Co ty robisz w tym
                              wojsku? Wykladasz... kafelki :)
                              • porucznik_sarkozy Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:36
                                Przyjdź inwalido to się dowiesz :-)
                                • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:49
                                  Nadal obrazasz. Czy masz jeszcze cos do powiedzenia procz obrazania? Widac ze
                                  nie... wiec zamilcz
                                  • porucznik_sarkozy Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:51
                                    misiakilla napisał:

> Nadal obrazasz. Czy masz jeszcze cos do powiedzenia procz obrazania? Widac ze
                                    > nie... wiec zamilcz
                                    Rozkaz! misiukiłło!
                                    • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 13:10
                                      poruczniku z narkozy.. wymysl cos innego
                                      • major_stefan Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 13:17
                                        Widziałem twoją fotkę na wizytówce, dlaczego masz taką niebieską dupę?
                                        Nie denerwuj się tak, twoja choroba misiu jest uleczalna, ale żeby tak od razu
                                        chwalić się wszystkim na forum...
                                        • misiakilla Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 13:19
                                          Stefciu, czy Ty wiesz co wogole przedstawia ten obrazek?
                                          Zenua :)
                                          Pozdrawiam wszystkich myslacych. Majorow itp bezmozgowcow nie :)
                                          • Gość: gosc Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:30
                                            misiakilla napisał:

> Stefciu, czy Ty wiesz co wogole przedstawia ten obrazek?
                                            > Zenua :)
                                            > Pozdrawiam wszystkich myslacych. Majorow itp bezmozgowcow nie :)

"wogole" ty ćwoku się pisze tak "w ogóle" analfabeto !!
        • marcelmilau Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 12:34
          Gość portalu: tubylec napisał(a):

> Czuję się jeszcze młodo, spełniony to może będę po 70tce więc jeszcze muszę
          > poczekać 35 lat....pożyjemy, zobaczymy.

wiesz niektórzy mogą czuć się wcześniej:) wiesz dom rodzina ale pewnie masz
          jeszcze wiele planów:)
          powodzenia
    • agaf11 Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 13:10
      A czy Ty Marcelku czujesz się spełniony, w swoim jakże "młodym" wieku ???;)
      • marcelmilau Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 13:19
        agaf11 napisała:

> A czy Ty Marcelku czujesz się spełniony, w swoim jakże "młodym" wieku ???;)

hmmmm ;).... oczywiście ,że czuję się nie spełniony w moim "młodym" wieku.Mam
        jeszcze na to czas chociaż wiem ,że już niektóre rzeczy przeszły mi koło nosa i
        już nigdy ich nie zrobię niestety.
      • Gość: sydney Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:31
        materialnie mam czego zapragnę, mam pasję, dwie ciekawe prace, a jednak brakuje
        mi kogoś; ten ktoś jest bardzo daleko i tęsknię za nim ogromnie; będę dopiero
        speniona jak on przyjedzie i weżmie mnie w ramiana, bo nic innego tak naprawde
        nie cieszy, gdy nie ma obok nas ukochanej osoby; jeszcze miesiąc i będę
        spelniona.
    • marcelmilau i po co się żrecie... 19.01.07, 13:17
      ja zlewam ludzi , którzy piszą głupoty to najlepszy sposób polecam.
      • misiakilla masz racje marcel 19.01.07, 13:20
        co ja sie bede produkowal. Dniowka sie konczy za poltorej godzinki. Wieczorem
        napije sie piwka i wodeczki... Mmm
        Zycze udanego wieczoru
        • marcelmilau Re: masz racje marcel 19.01.07, 13:24
          misiakilla napisał:

> co ja sie bede produkowal. Dniowka sie konczy za poltorej godzinki. Wieczorem
          > napije sie piwka i wodeczki... Mmm
          > Zycze udanego wieczoru

no widzisz:) relaks pełny.Równie udanego życzę.
          • agaf11 Re: do Marcelka ;) 19.01.07, 13:40
            My też dziś wieczorkiem pełny "kulturalny relaksik" dla duszy ;)!!!
            • marcelmilau Re: do Marcelka ;) 19.01.07, 13:42
              agaf11 napisała:

> My też dziś wieczorkiem pełny "kulturalny relaksik" dla duszy ;)!!!

no oczywista:) musimy się odchamić :> a jak heheha...mam nadzieję,że dobrze
              zainwestowaliśmy kasę na dziś:)
        • major_stefan Re: masz racje marcel 19.01.07, 13:30
          Hahahahahahaaa.... a w poniedziałeczek znowu do robótki, ale jaja!
          Gdzie wlewasz piwko i wódeczkę? Do tego niebieskiego, Hahahahahaaaaa!!!!
          • misiakilla Re: masz racje marcel 19.01.07, 13:44
            To co? Kino czy teatr?

- Moze pojdziemy dzis do kina?
            - kinowka? E.. poczekajmy na dvdrip'a

;)
            • marcelmilau Re: masz racje marcel 19.01.07, 14:01
              teatr ma się rozumieć :)
            • agaf11 do misiakilla ;) 19.01.07, 14:07
              misiakilla napisał:

> To co? Kino czy teatr?
              >
              > - Moze pojdziemy dzis do kina?
              > - kinowka? E.. poczekajmy na dvdrip'a
              >
              > ;)

...pewnie że poczekamy!!!Choć w kinie jest klimat,trzeba się "skupić" i
              wogóle,a wiesz dv to się tak "różnie i raczej nieuważnie ogląda" hehehe
              szczególnie gdy działają czynniki rozpraszające...sama się o tym przekonałam że
              niewątpliwie działają ;)i nie ma mocnych hehehehehe;)))
              • promyczekk_k Re: do misiakilla ;) 19.01.07, 14:09
                zazdroszcze wam :( ja spedze wieczopr nad ksiazkami
              • misiakilla Re: do misiakilla ;) 19.01.07, 14:09
                Sliczna kobieta z boku i na zadnym filmie sie nie skoncentruje :)
                • agaf11 Re: do misiakilla ;) 19.01.07, 14:13
                  ...tak więc w dwie strony to działa niewątpliwie ;)!
                  • misiakilla Re: do misiakilla ;) 19.01.07, 14:21
                    A niech bedzie w bikini... albo bez... :D
            • major.ahmed Re: masz racje marcel 19.01.07, 14:24
              misiakilla napisał:

> To co? Kino czy teatr?
              o
              j będe pilnował czy wasze nicki (po ile macie 2-4 każdy?) nie pojawią się dziś
              i jutro popołudniem na tym forum, oj będe czuwał

ale, kto wie - moze dzięki temu wątkowi ruszycie w końcu dooopy sprzed
              monitorów, bo z krótkiego przeglądu widze ze dniami i nocami tu siedzicie, bez
              chwili wytchnienia ;)
              • marcelmilau 30 minut wo weekendu :) 19.01.07, 14:30
                30 minut wo weekendu :)
              • agaf11 Re: do majora 19.01.07, 14:34
                major.ahmed napisał:

> misiakilla napisał:
                >
                > > To co? Kino czy teatr?
                > o
                > j będe pilnował czy wasze nicki (po ile macie 2-4 każdy?) nie pojawią się
                dziś
                > i jutro popołudniem na tym forum, oj będe czuwał
                >
                > ale, kto wie - moze dzięki temu wątkowi ruszycie w końcu dooopy sprzed
                > monitorów, bo z krótkiego przeglądu widze ze dniami i nocami tu siedzicie,
                bez
                > chwili wytchnienia ;)

...a co ci do tego, majorze to nie Twoja dooopa!Więc rządź się swoją a od
                naszych wara!!!!
                • misiakilla Re: do majora 19.01.07, 14:54
                  5 minut!!!!!!!! Weekendzie!! przybywam!!!!!!!
    • Gość: onaa Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.profiline.pl 19.01.07, 15:45
      HEj;)
      Jako jedna z niewielu znanych mo osób mówię:TAK
      Robię to co kocham i kocham to,co robię;) I jeszcze mi za to płacą;)
      Mam cudowną Rodzinę;)
      Z moim Mężczyzna pod wszystkimi względami najlepiej jak mogłabym sobie
      wyobrazić, a pewnie już niedługo będę się spełniać jako mama;)
      Tak więc - szczęście pełną gębą;) Pozdrawiam wszystkich;)
      • Gość: ata Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:53
        a ja tez czuję sie spełniona, jestem zadowolona z życia, pracy , rodziny, że o
        męzu i dzieciach już nie wspomnę, pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze
        niczym nie uzasadnionego dobrego chumoru
        • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 19:24
          jeszcze jeden,no,moze 2 czynniki i bedzie genialnie:)czynniki-
          przybywajcie,noooo:):):)pozdrawiam
          • marcelmilau Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 11:49
            klarav napisała:

> jeszcze jeden,no,moze 2 czynniki i bedzie genialnie:)czynniki-
            > przybywajcie,noooo:):):)pozdrawiam

jakie to czynnki pochwal się ? chyba ,że to tajemnica :)
    • ewerion Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 19.01.07, 21:43
      Jestem zadowolona z mojego życia. Jednak przede mną wiele planów i nowych
      wyzwań. Co bardzo mnie cieszy...
      • agaf11 do ewerion!!!;) 20.01.07, 11:53
        Ty wiesz że jestem z Tobą ;)!!!Oczywiście będę Cię wspierać w tych Twoich
        planach i wyzwaniach p.dr ;)
    • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 15:48
      nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,tego powiedziec nie moge marcelmilau:)ale powiem tylko
      tyle...jeden czynnik pociagnie za soba kolejny(jestes intel.facetem,wiec
      napewno sie domyslisz:))pozdrawiam gorraco i sucho:)
      • agaf11 Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 16:02
        klarav napisała:

> nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,tego powiedziec nie moge marcelmilau:)ale powiem
        tylko
        >
        > tyle...jeden czynnik pociagnie za soba kolejny(jestes intel.facetem,wiec
        > napewno sie domyslisz:))pozdrawiam gorraco i sucho:)

...a o tym czynniku każda kobieta marzy ;)!!!!
        • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 16:08
          noooooooooooo,agaf11...juz wiem czemu sie dogadujecie z mm:)blyskotliwe babsko:)
          • Gość: tk Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.backiel.com.pl 20.01.07, 16:17
            klarav napisała:

> noooooooooooo,agaf11...juz wiem czemu sie dogadujecie z mm:)blyskotliwe babsko:

albo tak samo paranoidalne -o!
            • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 16:18
              no wiesz...:)
              • agaf11 Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 16:37
                Wiem klaro że Ty też nie głupia kobitka jesteś, no i nie blodi to już wogóle;)
                więc pozdrawiam Cię serdecznie :)))!
                A "tk" niech spada!
      • marcelmilau do Klarav 20.01.07, 17:29
        klarav napisała:

> nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,tego powiedziec nie moge marcelmilau:)ale powiem
        tylko
        >
        > tyle...jeden czynnik pociagnie za soba kolejny(jestes intel.facetem,wiec
        > napewno sie domyslisz:))pozdrawiam gorraco i sucho:)

hmm dziękuję za komplement domyśliłem się.:)Każdy tego pragnie.
    • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 17:42
      ....i wtedy to bedzie,,spelnienie,,czyz nie?....czego sobie i Wam wszystkim
      zycze:)
      • marcelmilau Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 18:40
        myślę ,że tak Klarov
        • Gość: hihi Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:21
          o jejuu,jejuuuu znowu robi się romantycznie:)
          • klarav Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 21.01.07, 00:22
            romantycznie?BO CZESTOCHOWA TO DOBRE MIASTO* ihihhiihihihih.....
            • centren Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 21.01.07, 02:34
              hahaha
    • ewerion Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 20.01.07, 20:39
      Dzięki za wsparcie Agaf! :-)A ja trzymam kciuki żeby spełniły się Twoje plany.
      • agaf11 Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? 21.01.07, 15:48
        ewerion napisała:

> Dzięki za wsparcie Agaf! :-)A ja trzymam kciuki żeby spełniły się Twoje plany.

Moje plany hmmm...mam nadzieję że sie spełnią,muszą nie ma innego wyjścia!!!;)
        Napewno będę do tego dążyć,ciekawe kiedy nastąpi to spełnienie?Oj jest troszkę
        tego zawodowe,rodzinne..itd. itp.
    • Gość: vxv Re: Czy czujecie się spełnieni w życiu :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:47
      ja też trzymam:)))i wogóle....
      dobranoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka