Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:40
Czy jest nim dr Krzemień??
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:51
      BoŻe!!!! tylko nie on...2 lata temu wykryto u mnie cyste. nie poddalam sie
      operacji i probowalam sie leczyc farmakologicznie i naturalnymi środkami.
      przed wakacjami chcialam sie skontrolowac poniewaz planowalam dluzszy pobyt za
      granica i dr krzemien stwierdzil ze cysty nie ma ale mam nadzerke i zrobi mi
      zabieg za jedyne 300zl. na szczescie nie poddalam sie zabiegowi i udalam sie do
      innego lekarza. co sie okazalo cysta pozarla polowe jajnika i dodatkowo mam
      endometrioze, co rowniez potwierdzil profesor w Lodzi...szkoda twojego zdrowia,
      pieniedzy i czasu na tego lekarza..jest wielu innych dobrych lekarzy w Czwie,
      przejrzyj sobie liste na tym forum..
    • Gość: agnes Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:53
      nie wiem jakim cudem gabinet dr. Krzemienia nie zostal jeszcze zamkniety przez
      sanepid, tragedia
      • Gość: gabi Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:14
        no tak bylam tam ostatnio za wizyte wzial 150 zl !!!Nie polecam
        • Gość: aa Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:52
          polecam dr Strzelczyka !!!!
        • Gość: anik Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:55
          150 zł za wizytę to ja zapłaciłam u Prof.Andrzeja Witka razem z USG. I to w
          super warunkach i u super fachowca. Polecam 034/3658 076
          • Gość: malwing Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:09
            przepraszam - nie słyszałam o takim lekarzu, gdzie przyjmuje?
            czy robi cytologię i bada piersi?
            • Gość: Anik Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:20
              Prof.Witek jest szefem Kliniki Ś.A.M w Katowicach. Cytologię wykonują na
              miejscu. USG piersi robi dr Strójwąs. Polecam
              • Gość: malwing Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:09
                a ja Strójwąsa się wstydzę
              • Gość: kasia Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:49
                a gdzie on przyjmuje
                • Gość: ja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:49
                  al. NMP 62 (eskulap) - wygląda jak ... nie lekarz... tylko szukający kobiety
    • Gość: reja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:10
      a co sądzicie o dr ściegiennej?
    • Gość: www Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:11
      a dr Ściegienna jakim jest lekarzem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka