Gość: gabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:40 Czy jest nim dr Krzemień?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:51 BoŻe!!!! tylko nie on...2 lata temu wykryto u mnie cyste. nie poddalam sie operacji i probowalam sie leczyc farmakologicznie i naturalnymi środkami. przed wakacjami chcialam sie skontrolowac poniewaz planowalam dluzszy pobyt za granica i dr krzemien stwierdzil ze cysty nie ma ale mam nadzerke i zrobi mi zabieg za jedyne 300zl. na szczescie nie poddalam sie zabiegowi i udalam sie do innego lekarza. co sie okazalo cysta pozarla polowe jajnika i dodatkowo mam endometrioze, co rowniez potwierdzil profesor w Lodzi...szkoda twojego zdrowia, pieniedzy i czasu na tego lekarza..jest wielu innych dobrych lekarzy w Czwie, przejrzyj sobie liste na tym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:53 nie wiem jakim cudem gabinet dr. Krzemienia nie zostal jeszcze zamkniety przez sanepid, tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:14 no tak bylam tam ostatnio za wizyte wzial 150 zl !!!Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:52 polecam dr Strzelczyka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:55 150 zł za wizytę to ja zapłaciłam u Prof.Andrzeja Witka razem z USG. I to w super warunkach i u super fachowca. Polecam 034/3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:09 przepraszam - nie słyszałam o takim lekarzu, gdzie przyjmuje? czy robi cytologię i bada piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:20 Prof.Witek jest szefem Kliniki Ś.A.M w Katowicach. Cytologię wykonują na miejscu. USG piersi robi dr Strójwąs. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:09 a ja Strójwąsa się wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:49 a gdzie on przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:49 al. NMP 62 (eskulap) - wygląda jak ... nie lekarz... tylko szukający kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:10 a co sądzicie o dr ściegiennej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:11 a dr Ściegienna jakim jest lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś