Dodaj do ulubionych

Wolno ściągać filmy z internetu

IP: *.21.pl 21.01.07, 11:44
Włoski sąd uniewinni dwóch studentów.
Gazeta.pl gospodarka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Wolno ściągać filmy z internetu IP: 89.174.23.* 21.01.07, 12:50
      ale to we Wloszech, a tu jest POLSKA!:)
    • Gość: TESCO-gey haracz IP: *.prenet.pl 21.01.07, 13:26
      już za niedługo będziemy płacic mandaty za brudne samochody to jak byśmy nie
      mieli płacic kary za sciągnięte filmy
      • dudi_82 Re: haracz 21.01.07, 13:52
        Co do mandatów za brudne auta to akurat jestem ZA. Niektóre jeżdżą tak usyfione,
        że nie widać świateł stopu, migaczy czy rejestracji. Taki syf na aucie stwarza
        zagrożenie tak samo jak 10cm warstwa śniegu na dachu. Problem w tym, żeby nie
        zaczęli karać za plamkę na drzwiach czy ptasie odchody na masce.
        • Gość: icco Re: haracz IP: 195.117.70.* 21.01.07, 13:58
          Za brudne światła i nieczytelne tablice są mandaty, więc inteligencją nie
          błysnąłeś tym razem...
          • dudi_82 Re: haracz 21.01.07, 21:30
            Gość portalu: icco napisał(a):

> Za brudne światła i nieczytelne tablice są mandaty, więc inteligencją nie
            > błysnąłeś tym razem...

Taa, za srające psy teoretycznie też są mandaty. TEORETYCZNIE. A w praktyce nikt
            tego nie egzekwuje tak samo jak policja nie zatrzymuje usyfionych aut albo
            takich z toną śniegu na dachu. Prawo i przepisy to jedno a egzekwowanie,
            wymaganie i wychowanie to drugie.
            • Gość: icco Re: haracz IP: 195.117.70.* 21.01.07, 22:38
              Człowieku czy ty masz chociaż prawo jazdy? Jechałeś kiedyś autem i miałeś
              kontrole drogową? Za takie rzeczy są z miejsca mandaty, znalazł się znawca...
              • dudi_82 Re: haracz 22.01.07, 18:49
                Gość portalu: icco napisał(a):

> Człowieku czy ty masz chociaż prawo jazdy? Jechałeś kiedyś autem i miałeś
                > kontrole drogową? Za takie rzeczy są z miejsca mandaty, znalazł się znawca...

Mam prawo jazdy. Mam też oczy i widzę często ośnieżone albo usyfione auta. Skoro
                ja to widzę to Policja chyba też więc czemu to olewa? Mandaty za takie rzeczy
                dają, owszem, ale przy okazji jak kogoś zatrzymają np. za przekroczenie
                prędkości i im się przypomni. Nie zdarzyło mi się widzieć czy słyszeć, że kogoś
                zatrzymali tylko dlatego, że na dachu miał śnieg. Cały czas mówię, że jestem ZA
                tym by zaczęto to egzekwować ale chyba nie jesteś w stanie mnie zrozumieć.
        • Gość: NoName88 Re: haracz IP: *.tktelekom.pl 21.01.07, 14:03
          Szkoda tylko, że nikt mandatów nie rozdaje za dziury w drogach których jest
          mnóstwo. Osły się martwią brudem na samochodach, ale nikt nie robi nic by
          polskie drogi przypominały choć częściowe te na zachodzie...
          • Gość: TESCO-gey Re: haracz IP: *.prenet.pl 21.01.07, 14:06
            NoName88 ŚWIĘTE SŁOWA
    • Gość: Kuba Re: Wolno ściągać filmy z internetu IP: *.21.pl 21.01.07, 14:08
      Ludziska ,proszę przestancie szerzyć defektyzm i oszukiwać . Włochy,Polska to UE
      i prawo obowiązuje to samo.Jeżeli wyroki w naszych sądach będą inne niż tam , to
      państewko nasze nie wypłaci się po odwołaniach.
      • Gość: s Re: Wolno ściągać filmy z internetu IP: *.prenet.pl 21.01.07, 14:09
        kuba głupi jesteś czy co??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka