Dodaj do ulubionych

Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:03
proszę składać propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: Forum Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 89.174.23.* 22.01.07, 20:37
      moim kandydatem jest "plebiscyt"
      • Gość: beti Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 195.205.202.* 23.01.07, 11:27
        popieram Plebiscyt pierwsze miejsce
        • Gość: hmm Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:55
          Diabel piszczalka ,Wlodek ,Storima,Misiakilla
          • diabel_piszczalka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 11:59
            Dziękuję za przyznanie zaszczytnego pierwszego miejsca w tym arcyważnym,
            anonimowym plebiscycie. Ogłaszam wątek za zakończony!
            • hakilatto Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 12:00
              Możesz sobie uważać!
              • diabel_piszczalka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 12:03
                To nie wygrałem :(
        • hakilatto Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 11:58
          Anna Scott, Włodek, ja_corka.
        • Gość: ... Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:51
          Gość portalu: beti napisał(a):

> popieram Plebiscyt pierwsze miejsce

dla mnie tez, zaczyna debil wątek a sam kandydata nie ma kretyn.
    • tafan Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 12:04
      diabel oszczałka, wlodek, anna scott, misiakilla
    • chwilowololo Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 12:23
      przemadrzala anna scott
      przemadrzali i zgryzliwi womanka wlodek jacorka niewazne
      • Gość: Spec Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:54
        Wiekszosc ze stalymi nickami to zgredy-wyjatki mozna policzyc na palcach...ale
        w/w potwierdzam ze sa nudziarzami,brr...
      • woman-ka1 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 15:10
        Skorzystam z okazji i podziękuje za Nominację do Plebiscytu, hihihi.
        Trzymajcie się Kochani, Wasze cele są osiągnięte !!!
        Pozdrawiam jak zwykle cieplutko :)
        • tafan Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:02
          woman-ka1 napisała:

> Skorzystam z okazji i podziękuje za Nominację do Plebiscytu, hihihi.

Nie ma się z czego cieszyć! A i śmiech trochę nerwowy :-)
          • diabel_piszczalka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 12:16
            tafan napisała:

> Nie ma się z czego cieszyć! A i śmiech trochę nerwowy :-)

Masz rację. Wszystkim nominowanym zawalił się świat na głowę po tym anonimowym
            referendum. :P
            • tafan Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 12:22
              Skoro Ci to lata, to po co ten tekst ?
              • diabel_piszczalka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 13:02
                Żeby podbić ten wątek:) UPUPUP!:)
                • tafan Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 13:05
                  Sprytne :-)
    • Gość: skarpetka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.21.pl 23.01.07, 12:59
      głosuje na KIEROFCE
      • Gość: x Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.lei3.cable.ntl.com 23.01.07, 13:54
        hanss czy jak mu tam - ten od prawa jazdy
        • misiakilla Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 14:06
          Yeah! dwukrotne 4 miejsce ;)
          Diable, Anno, Kierowfco...
          Gratuluje
    • Gość: zbir Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.prenet.pl 23.01.07, 20:25
      zawsze najbatdziej nudziarskim zawodnikiem jest bedzie i był AUDI... JA CÓRKA
      oraz KIEROFCA tyle tylko że KIEROFCA jest jeszcze przy tym przygłupi a i ta
      ANNA SCOTT
      • Gość: kasia Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 23.01.07, 21:16
        Kurcze zazdroszczę wszystkim nominowanym - przynajmniej zostaliście zauważeni:)
        • malarz2 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 21:18
          Nominuję siebie :D
    • major.ahmed Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 23.01.07, 21:32
      by kiedys Victor
      potem zawiedziona czy jakos tak
      wszystkie placzki od spraw "sercowych" - o!
      • Gość: killer Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 80.54.173.* 23.01.07, 21:55
        No to koniecznie jeszcze fikołek...
        • hanyszczestochowy Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 00:15
          częstochowianka / Tomek
          • Gość: a ja zgłaszam Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:16
            jako największego nudziarza,a przy tym wulgarnego głupca -

osoba jedna,ale wymienię ników kilka..

PORUCZNIK_SARKOZY..
            COLONEL_coś tam,coś tam..
            HITOLOS vel HITALOS..
            i pewnie MAJOR / choć ta kandydatura do końca nie jest pewna /

Nie jest to zaszczytne wyróżnienie,jak np.diabła piszczałki,womanki,czy
            ja_córki.
            Niestety.Dobrze iż jest opiekun forum,to pewnie zwróci uwagę na to dno
            intelektualne.A i owo dno zajmie się czymś pożytecznym.

Poza tym ,do nagrody ''platynowego Andrzeja '' w aureoli trybuna
            ludowego ,zgłaszam ...ANGRUSZA ...który pobił wszystkie rekordy w zakladaniu
            bzdurnych wątków,wciągając w polemikę wielu forumowiczów,myślących iż
            autor ......myśli....
            • major_stefan Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:21
              major_stefan, dziadku (babciu), już ci ta żółć i stetryczenie na mózg padły.
            • porucznik_sarkozy Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:27
              Hohohohohohohhhoooo!!! Wulgarny głupiec, dno intelektualne. Dobreeee!!!!
    • Gość: Włodek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hitolos Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:34
        Myślę, że dla niektórych ( kobieta59, jacorka, womanka) byłaby to przyjemność.
      • Gość: .........kobieta59 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:34
        Popieram wojskowe szarże..

Porucznik_sarkozy jest ewenementem w skali forum,bo przyznając się na różnych
        wątkach do młodego wieku,uparcie działa na forum emerytów.

Co u licha jest z nim nie tak ?
        Nudny zboczeniec,czy zboczony nudziarz ?
        • Gość: .........kobieta59 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:39
          Hitolosie ,składam ci serdeczne podziękowanie za ukawnienie wszystkich swoich
          nikow.

A myślałam,że przedmówca ,który cię zgłosił ,przesadza z tymi nikami.
          Czyli wystarczy dobry blef i już się sypiesz ?

ps.Drogi majorze,nie dziw się ,że ktoś cię nie zapamiętał.Wszak tyś nie major
          Hubal.:-)))))))

A Stefan?
          Kogo to obchodzi,jak się zwiesz ?
        • hakilatto Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:40
          No gość musi być faktycznie niezłym zboczkiem jeżeli chce mu się pisać z takimi
          zdziecinniałymi tetrykami!
          • kasi3k1 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 11:44
            a ja glisuje na siebie moze chociaz raz wygram :)
          • Gość: no i jest Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:46
            Zbokiem,jak nikt na forumie.
            Racja.Trzeba go zapamiętać,nie uważasz ???Albo zgłosić opiekunowi ,bo po co nam
            zboki.
    • hakilatto Zbiorowa nominacja - "50-latki na Forum" 24.01.07, 11:58
      jw.
    • edgard4 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 13:08
      "redkacja_czestochowa"
    • major.ahmed zwracam uwagę ze major.ahmed był pierwszy 24.01.07, 13:10
      kolejne bobiki (sarkoze i inne)- to głupiutka prowokacja równie głupiutkich autorów
      • Gość: oj Re: zwracam uwagę ze major.ahmed był pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:44
        Hakilatto___________to ten zbok,co dręczy starszych ludzi w wojskowym
        przebraniu.

Na pewno jest paskudny i krzywooki.Tacy to lubią.Także wyrywać muchom
        skrzydełka i dłubać w nosie.
    • izabelahhpl26 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 13:42
      Jest jeden facet, ktory wciaz wojuje slowami, to WARREN,
      denerwuje mnie ostatnio!!!

pozdrawiam
      • warren7 Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 24.01.07, 14:29
        heh dzięnx za nominacje,aż sobie konto załozyłem...
    • froda5 ........kobieta59 24.01.07, 13:48
      wyjątkowo denerwująca baba, taki chłop w spódnicy. Brrrrr...
      • Gość: gość Re: froda5??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:58
        Tranwerstyta też tu jest.

I tak też myślę ,dziobuniu mój słodki.:-))))))))))))))))
        • Gość: Froda5 ble...ble..ble.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:06
          Wiele osób myli drag queen z transwestytami a to bardzo duży błąd! Nawet w
          garderobie robiąc makijaż czy ubierając klipsy i perukę czuje się facetem i
          myślę jak facet.

JESTEM FACETEM! Tylko lubię przebieranki!!
          • Gość: kobieta59 Re: ble...ble..ble.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:21
            No,muszę powiedzieć ,że tak mało się udzielając,nie logując się i odpierając
            zarzuty iż mało piszę,zostałam zauważona przez naszego freda - wojskowego.
            Ba!!
            Zdenerwowałam go !!
            A skoro się denerwuje,to się chyba nie nudzi ?
            A wątek jest o nudziarzach.

Ps.chłop w spódnicy? :-)
            Synu,nie bądź pesymistą.To jest batalion chłopów w jednej spódnicy.Wrrrrrr...
            • kasi3k1 Re: ble...ble..ble.. 24.01.07, 14:32
              :D
    • Gość: lolo Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.21.pl 24.01.07, 15:57
      P_SC to dopiero kretyn jest
      • Gość: kurasiowa Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:36
        Ja głosuję na mojego męża ,colonela_kurasia.

Ta menda jest tak nudna jak flaki z olejem.Jeszcze ma trzeci migdał i
        sepleni ,plując wokół.Może ta nominacja da cholerze coś do myślenia.
        I ktoś tu mówił ,że on jest młody.Hih,mały chyba.W kroku.
    • Gość: Kapituła Tytułu Przyznaje Irkowi L. IP: 212.87.244.* 24.01.07, 20:25
      ten wybitny i zaszczytny tytuł,za wybitne nudzenie forumowiczów swoją sałatą
      słowną,lepieniem bałwanków na tyłach Urzędu Miasta Częstochowy,a także za
      ubrwianie częstochwoskiej rzeczywistości.
      Kwintesencja nudziarstwa, to według Kapituły Tytułu: soczyste wstawski w
      poszczególnych wątkach forumowych,a także za ulubione sformułowanie Irka "opluwać".
      Gratulejemy.
      Nagrody rzeczowej,nie przywiduje się.
      Ze względy na duże opady śniegu,Kapituła postanowiła zrobić zrzutkę na potrzeby
      odśnieżania miasta,żeby uhonorowany tym wybitnym wyróżnieniem,mógł napisać,iż
      wszystko, w tym zakresie jest pod kontrolą.

• anna_s4 Zdecydowanie kobieta59 i Wlodek 25.01.07, 06:39
      Mistrzostwio świata w przynudzaniu!!!
    • anna_s4 mała próbka.... 25.01.07, 07:11
      A oto próbka możliwości kobiety59:

Moi kochani..
      Ostrożne naukowe wykształciuchy, (Au!, to rytety?) twierdzą, że na ten czas,
      (złota myśl) ,nie wiele wiemy o mechanizmach ,kierujących takimi
      osobnikami..jak NASZ..

Znamy jedynie generalne zasady reakcji neuro-chemicznych i skorelowanych z
      nimi zachowań kopulacyjno-literackich.

Przykładowo, za maniakalne uwielbienie obiektu uczuć..obojętnie
      jakich..pozytywnych,czy negatywnych, odpowiada ponoć równoczesne działanie na
      mózg ludzki dopaminy i fenylo-etyloaminy (PEA) zawartej w czekoladzie.
      Dlatego jedzenie czekolady nie jest wskazane ,bo doprowadza do mimowolnego
      stanu zauroczenia naszym wątkiem...
      Ale jak u licha mamy zapobiec,aby nie pożerał batonów,w czasie pisania ?

Fenylo-etyloamina przypuszczalnie wywiera stymulujący wpływ na dopaminowe
      mechanizmy psychicznego nagradzania, na szlaku nerwowym od układu limbicznego
      do kory mózgowej, wzmacniając przy tym uzależnienie tegoż osobnika od forum dla
      50-ciolatków.. .
      Czekolada działa poza tym jako pozytywny przyspieszacz emocjonalny, natomiast
      na dłuższą metę uszczęśliwia ludzi szczęśliwych a upłaczliwia i mazgai
      zdołowanych, (że o zatwardzeniach stolca nie wspomnę).

• Gość: driver Re: mała próbka.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 08:24
        Nie zgadzam sie,ze Wlodek i Janosik,sa nudni.Ich posty naleza do najciekawszych
        w forum.Niektorzy forumowicze w tym rankingu sa nieoboektywni.Klasa czlowieka
        polega na tym,zeby byc obiektywnym.Z Wlodkiem nieraz niezgadzalem sie, chociaz
        oboje jestesmy antykomunistami.Ale jego posty sa ciekawe.To co nieraz jest
        nudne to pisanie o jedzeniu i piciu.Ale ciekawie pisze o historii i polityce w
        komunie i o przyrodzie kanadyjskiej.Chociaz swiatopogladowo jest troche na lewo
        (ale nieduzo) to jego posty sa logiczne.
        Natomiast Janosik jest bylym komunista.Broni Rosji i komunistow i nie pisze nic
        o realiach w Polsce,bo pewnie wolalby komunizm.Jego posty oslabiaja mnie,ale to
        dowod,ze polaryzuja, czyli nie nudza.
        Poniewaz jestem kulturalny, to nie bede lecial po nickach(a zreszta to troche
        grzech),ale nudza mnie posty niektorych kobiet; ale sa puste jak murzynskie
        bebny albo antykatolickie, albo z sentymentem do komuny(ale ubogie
        merytorycznie, nie tak jak Janosika).Widac, ze sa to panie z komuny, nie
        wychowywane po katolicku i patriotycznie-domagaja sie cenzury,logowania i
        ograniczenia swobod forumowicza=obywatelskich.
        Widac,ze niektore Panie,zamiast czytac memoria np Nixona albo Lincolna albo
        genialnego Waldemara Lysiaka(polecam Janosikowi i Wlodkowi i innym >50), wola
        pisac banaly i sa trywialne.Pisza duzo o jedzeniu i sexie, czego nie pojmuje,bo
        ja bym sie krepowal.
        Za malo czytam forum,zeby leciec po nickach,ktorych musialbym wyliczyc z
        kilkadziesiat; a zreszta np ta pani ze Szkocji albo Diabel Piszczalak sa
        nadwrazliwi i niechce ich urazic-niketore ich posty sa ciekawe, niektre nie:ale
        jakas intuicja mowi mi,ze sa za lewicowi.Jesli sie myle to przepraszam.
        • misiakilla Re: mała próbka.... 25.01.07, 08:35
          Lewicowa Ania to chyba nie jest. Diabel raczej tez nie...
          Nie lubie skrajnosci wiec ani skrajnej lewicy nie lubie ani Wojtka (oj) W ;)
          A za nudziarzy ich nie uwazam.
        • taiken_smith Re: mała próbka.... 25.01.07, 08:39
          Co to znaczy - za lewicowi? No i nadwrażliwi? Oni?
        • diabel_piszczalka Re: mała próbka.... 25.01.07, 09:32
          Jakie to ma znaczenie czy jestem lewicowy, czy prawicowy? I nadwrażliwy też nie
          jestem :)
        • Gość: Janosik Re: mała próbka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:10
          Driver pisze:
          "Natomiast Janosik jest bylym komunista.Broni Rosji i komunistow i nie pisze nic
          o realiach w Polsce,bo pewnie wolalby komunizm.Jego posty oslabiaja mnie,ale to
          dowod,ze polaryzuja, czyli nie nudza."

To byli komunisci bronią Rosji i komunistów?? :-)
          Serdecznie sie usmialem z Twego postu! Powaznie! Gdzie ja bronię Rosji?? Nie
          pisze o realiach w Polsce?? a merytoryczna krytyka kapitalizmu, który jest w
          Polsce to co?? Moje posty Cie oslabiają?? Po raz pierwszy spotykam sie z
          przypadkiem gdzie PRAWDA oslabia ludzi! ;-) I nie patrz na komunizm przez
          pryzmat ZSRR, Chin czy Korei Polnocnej bo tylko zamazujesz sobie obraz
          wspaniałej Idei!
      • Gość: kurasiowa colonel_kuraś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:42
        Anno!!

Zapomniałaś dodać,że ta ''próbka'' jest własnością mojego starego..
        COLONELA_KURASIA.
        co się był uparł na forum dla 50.Żre faktycznie batony ,ma zaawansowaną
        próchnicę,ale pisze...pisze...pisze.

Jeszcze raz zgłaszam jego kandydaturę.
        Jak szanowna kapituła go wybierze,to może przestanie.
        On tu jest ,tylko ma inne niki,ale tę zarazę morową każdy pozna

Pozdrawiam cieplutko.
        • Gość: jagna Re: colonel_kuraś IP: *.trustnet.pl 25.01.07, 23:49
          Na najbardziej niemiłego - w takim plebiscycie 1 miejsce misiakilla. Gratuluję
          wygranej.
          • misiakilla Re: colonel_kuraś 26.01.07, 09:02
            Dziekuje Ci Jagno
            Dostane chociaz buzi w nagrode? (w policzek oczywiscie)? No i czy dostane szarfe
            z papieru toaletowego (o tasiemce z aksamitu nie ma co marzyc)

Ale.. czy ja jestem niemily?
    • Gość: Travis B Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.apus-net.pl 26.01.07, 00:00
      Storima ponad wszystko! Ten to potrafi farmazony wypisywać...Nr 2 to anna scott-
      wszystkie rozumy zjadła a tak naprawdę to pewnie jej czegoś brakuje ;-)...Nr 3:
      kierofca...poważne kłopoty z osobowością!Pozdro dla reszty!
      • Gość: wławłon Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 01:03
        o w kjurwę, że się tak wyrażę. w końcu ktoś miał odwagę powiedzieć co jest
        grane. a jaki spory i pozytywny odzew! tu ablolut duża buchna za pomysł i za
        prawdę. zwałowi są oczywyście ania_s, diabeł,czasem kurcze :/ marcel. w tym
        ostatnim wypadku szkoda. chyba za bardzo wziąl sobie do serca opiekę.
        ps. w ogole wiecej żartu na forum. badzmy czasem niepowazni, tak szaro i smutno
        za oknem.
        • marcelmilau Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 26.01.07, 08:37
          Wiesz nie zawsze mam poczucie humoru:) bądżmy niepoważni jaknajbardziej !!! jak
          dla mnie bomba wiadomo tylko nie obrażajmy nikogo i już będzie gites love &
          peace będzie się unosić kolorowa aura nad forum i zdrowe dzieci się będą rodzić
          i wojen nie będzie :))))...
          Pozdrawiam ;)
      • anna.scott Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę 26.01.07, 08:57
        Kurczę, Travis. Ty to jesteś. No, no, no. Podziwiam, podziwiam.
        Rozgryzłeś mnie jak mało kto. Nie dość, że jestem neurotyczką, która zamiast
        śniadania łyka 2 tabletki relanium 5, to jeszcze nie wychodzę z domu bez
        łyknięcia sobie dwóch setek dla kurażu.
        Skoro tak świetnie wszystko o mnie wiesz, to powiedz mi, o, Wyrocznio, czegóż to
        mi brakuje?
        • anna_s4 Zamiast Travisa. 26.01.07, 09:21
          Chłopa!!!
          • anna.scott Re: Zamiast Travisa. 26.01.07, 10:27
            Oj, Ty moja kaleczko, musisz zmienić źródło informacji, bo wyprowadza Cię w
            pole. Daleko, daleeeeeko. ;P
            • anna_s4 Re: Zamiast Travisa. 26.01.07, 10:50
              Czyżby? Naprawdę? Poważnie?
              • Gość: driver Re: Zamiast Travisa. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.07, 10:57
                Przeciez czy ma faceta czy nie.To jej sprawa.Co sie czepiasz. A zdrugiej strony
                to to co juz kiedys tlumaczylem. Anonimowsc gwarantuje spokoj,a nie zeby
                pozniej byla panna albo ktos niezyczliwy wypisywal bzdury.
              • misiakilla Re: Zamiast Travisa. 26.01.07, 10:57
                anna_s4 napisała:

> Czyżby? Naprawdę? Poważnie?
                | | |
                V V V
                Aha Oczywiscie Serio, serio!
                • anna_s4 Re: Zamiast Travisa. 26.01.07, 11:00
                  Masz chłopa misiakilla!? No to moje gratulacje!!!
                  • misiakilla Re: Zamiast Travisa. 26.01.07, 13:13
                    Twoja bystrosc jest na poziomie zerowym ;)
                    • Gość: zdecydowanie anna_s4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:58
                      podszywa się...niejaki anna.

Od dawna działa na forum pod tymi nikami,które wymieniłem.I innymi.Anna_s4
                      dopiero od wczoraj.
                      Chylę czoła przed opiekunem forum.Już sama obecność wystarczyła,aby chory troll
                      nieco przyhamował.
    • Gość: inka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:08
      Storima, Storima i jeszcze raz Storima!!! Nie dość, że nudzi to jeszcze
      zachowuje się tak, jakby wszystkie rozumy pozjadał i był jedyną, nieomylną
      wyrocznią na tym świecie. Szczerze mówiąc nie wiem kto to jest (jakaś znana
      postać) i nie obchodzi mnie to. Nie upoważnia go to do krytykowania wszystkich
      i wszystkiego. Jeśli jest najlepszy, najpiękniejszy i najmądrzejszy na całym
      świecie to niech sie w ramki oprawi i na ścianie powiesi.
      • Gość: driver Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.07, 11:16
        j.w.
        Gostek jest podobno rezyserem w teatrze(jestem pewny,ze zarabia fure kasy) we
        Francji i Ameryce. Nic innego,tylko mania wyzszosci- mnie nawyzywal od
        faszysty, i to bez powodu.Broni bylych stalinistow.Jak kazdy artysta ma pewnie
        za duzo czasu i pieniedzy.
        • Gość: zdecydowanie anna_s4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:46
          Pod tym nikiem kryje się porucznik,colonel,froda itd,,,
          Całkowite rozdwojenie osobowości i rozstrojenie systemu nerwowego.

I ten smiech !! uhahahahahahhaha ...charakterystyczny,nerwowy nieco.
          Taki....Doda trochę.I kocha spódniczki.Chodzi mi o garderobę.
          • anna_s4 Re: anna_s4 26.01.07, 12:47
            Komuś tu nieźle odbija!
            Kosz!
          • anna_s4 Przepraszam, ktoś się podszywa ! 26.01.07, 12:49
          • anna_s4 do zdecydowanie 26.01.07, 12:56
            idź się lecz!
            • misiakilla Re: do zdecydowanie 26.01.07, 13:12
              anna_s4 napisała:

> idź się lecz!

Dokladnie Aniu! Idz :)
              Pozatym chlopa mi nie potrzeba
              100% hetero:)
              • izabelahhpl26 Rece opadaja!! 26.01.07, 16:56
                Ten kto zaczal ten watek, niech go lepiej zakonczy...
                czy sa jeszcze na tym forum jakies osoby, z ktorymi mozna prowadzic normalna
                konwersacje i na temat, oczywiscie???

pozdrawiam dosc chlodno,

iza

• independent-girl Re: Rece opadaja!! 26.01.07, 17:01
                  Na pewno NIE independent-gril :-)

• marcelmilau Re: Rece opadaja!! 26.01.07, 17:20
                  izabelahhpl26 napisała:

> Ten kto zaczal ten watek, niech go lepiej zakonczy...
                  > czy sa jeszcze na tym forum jakies osoby, z ktorymi mozna prowadzic normalna
                  > konwersacje i na temat, oczywiscie???
                  >
                  > pozdrawiam dosc chlodno,
                  >
                  > iza
                  >
                  Obawiam się,że ostatnimi czasy troszkę wioski tutaj się zrobiło a ludzi , z
                  którymi można popisać na jakiś konkretny temat chyba brakuje.
                  Dziś w modzie mieszanie z błotem.
                  • izabelahhpl26 Re: Rece opadaja!! 26.01.07, 17:31
                    Pogon za miloscia, zdrada...
                    bowiem co 3 watek opiera sie na tej tematyce
                    • marcelmilau Re: Rece opadaja!! 26.01.07, 17:54
                      izabelahhpl26 napisała:

> Pogon za miloscia, zdrada...
                      > bowiem co 3 watek opiera sie na tej tematyce

no cóż romantyczni częstochowianie ... bo i taki był choć szczerze mówiąc już
                      wolę takie wątki...
    • Gość: ewka Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 195.205.171.* 26.01.07, 17:52
      anna scott...
      • izabelahhpl26 Dyskryminacja???? 26.01.07, 17:58
        Ewka, siedz lepiej cicho...
      • Gość: :) Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 89.174.23.* 26.01.07, 17:58
        ewka....
    • Gość: znajomy Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 07:40
      Od Anny z daleka!!!!!!!!!!!!! bo to fajna babka!!!!!
      • Gość: oczywiście Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:41
        że fajna babka,ale Anna Scott..

Natomiast anna_s4 to obleśny facet,który ma kilka ników.Nawet na tym forum.Nie
        wiedzieć czemu kocha wojsko i w tej kategorii jest nominowany.
    • Gość: sywia mój minus edruje do Anny Scott IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:42
      • Gość: bywam na forum Re: mój minus edruje do Anny Scott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:23
        moim zdaniem anna scott
        po prostu nudziara i tyle!
    • teym Re: Jest kubeł - znalazły się również pomyje! 27.01.07, 23:20
      Frustraci, intelektualny krajobraz nizinny, zarozumiałe pięknoduchy,
      nadwrażliwe snoby, zakompleksieni krętacze, ideolodzy epoki paleolitu,
      serdecznie jadowite feniksy... - nikt z nas, jak sądzę nie podpisałby się z
      pełną odpowiedzialnością i świadomością pod żadnym z wyżej wymienionych
      określeń. Dlaczego więc uparcie staramy się być kimś, kim wcale być nie chcemy?
      • Gość: motherfucker Ale ja jestem tym kim jestem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:50
        A nie Tym kim chce być.
    • Gość: tubylec Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:35
      Mój głos oddam na "wszystko wiedzącego" profesora "xx". Dlaczego? Kto jest
      ciekaw niech poczyta wątek o Blechaczu i o TV Orion wciskanej mieszkańcom
      Północy.
      • Gość: podtrzymuje głos Re: Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:57
        też uważam, iż "xx" czyli prof. politechniki częstochowskiej jest do niczego -
        pierdoła i tyle, oczywiście w sposobie myślenia i pisania. Beznadziejny, ale
        mnie śmieszy.
        • misiakilla Re: Daję krechę na profesora "xx" 28.01.07, 12:19
          Chyba nie znacie profesora osobiscie. To wyjatkowo inteligentny czlowiek, tworca
          idei i wykonawca klastra na PCz
          Jesli ktos z Was potrafi napisac system opracyjny na 16 procesorowy (dobrze
          mowie?) klaster, niech sie odezwie.
          Pozdrawiam Profesora
          Ex student ;)
          • nowlasnie4 [...] 28.01.07, 12:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • diabel_piszczalka Re: Daję krechę na profesora "xx" 28.01.07, 12:27
            Nie przesadzaj, "xx" nie napisał takiego systemu:). Należą się jednak słowa
            uznania za klaster i za CLUSTERIX .
            Dzięki takim ludziom P.Cz. się jednak rozwija. Ktoś napisał, że tacy ludzie jak
            xx "chamują rozwój". Co można dodać do tych słów? :)
            • Gość: techniczny rozwój Re: Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:50
              to - samowyniszczenie, nie o taki rozwój nam chodzi.
              Taki rozwój nic nie jest wart bez kultury
          • Gość: Ale nie napisze Re: Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:32
            dobrej sztuki czy książki czy muzyki itd.
            Nie, on jest dobrym "klastrem" 16 zaworowym czy jak tam i tyle, więc, niech
            sobie lepiej ulży. Jest beznadziejnie nudzący.
            • diabel_piszczalka Re: Daję krechę na profesora "xx" 28.01.07, 12:36
              Ty też nie napiszesz dobrej sztuki,książki czy muzyki. Nie napiszesz również
              wielu interesujących naukowych publikacji, ani nigdy nie weźmiesz udziału w
              wielu pracach badawczych - tak jak to robi "xx".
              pozdrawiam...
              • Gość: mocno się mylisz Re: Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:51
                nie pozdrawiam
                • diabel_piszczalka Re: Daję krechę na profesora "xx" 28.01.07, 12:53
                  Dorobek profesora przeciwko Twojemu... słowu, nic nie wartemu zresztą.
                  pozdrawiam.. :)
                  • Gość: mówimy tu o forum Re: Daję krechę na profesora "xx" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:57
                    i nędznemu pisianiu twojego profesorka, a ty nadal nic nie kumekasz, gościu.
                    Denerwujesz ludzi.
                    • diabel_piszczalka Re: Daję krechę na profesora "xx" 28.01.07, 13:05
                      Przed chwilą pisałeś o muzyce, kulturze...Plączesz się w zeznaniach:)
    • Gość: ghyuioop Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: 83.16.102.* 28.01.07, 11:54
      Zdecydowanie Anna Scott i kobieta59!!!
      • Gość: kurasiowa Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:17
        Zdecydowanie poza Kurasiem,jeszcze porucznik_sarkozy i on jako anna_s4,gdzie
        się podszywa pod Annę Scott.

Ale podobno jest z defektem,więc może dlatego przynudza ?

ps.A gdzie pisze kobieta59,bo nie spotkałam tego niku ???
        • Gość: hopla w gore Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:38
          glosuje na anne scott
          • Gość: drozd Re: Plebiscyt na największego Nudziarza/Nudziarę IP: *.dsl.club-internet.fr 03.02.07, 01:18
            a ja na storime! Takiego belkotu ze swieca w stogu siana szukac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka