Gość: misiapysia IP: *.ip.fastwebnet.it 23.01.07, 20:33 gdzie w czestochowie najlepiej sprzedac srebro mam pelno kolczykow nie do pary i rozerwanych lancuszkow jesli nie skup to moze gdzie moge to peztopic zeby cos zrobic z tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiapysia Re: skup srebra IP: *.ip.fastwebnet.it 24.01.07, 11:32 moze jednak ktos cos slyszal Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: skup srebra 24.01.07, 12:46 W podziemiach Merkurego było stoisko jubilera, gdzie za srebrny złom mogłaś dostać pieniądze, lub nowe, srebrne wyroby. Dużo się nie spodziewaj, bo srebro jest tanie, ale zawsze lepiej mieć jeden cały srebny łańcuszek, niż 5 w kawałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: skup srebra 24.01.07, 12:47 Za szybko napisałam, chodziło mi o Megasam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: skup srebra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:50 Orientujesz sie moze czy zloto tez skupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiapysia Re: skup srebra IP: *.ip.fastwebnet.it 24.01.07, 14:21 dzieki za informacje a nie wiesz moze czy za zrobienie lancuszka musialabym placic? Odpowiedz Link Zgłoś