Dodaj do ulubionych

przepuklina u dr dery

24.01.07, 17:20
poszukuję osób, których dzieci miały zabieg u p. dr Dery - chodzi o
przepuklinę pachwinową u mojego prawie 2-letniego synka.
napiszcie czy polecacie tego chirurga dziecięcego i kilka słów o samym
zabiegu. Jestem przerażona narkozą konieczną do tego zbiegu:-(((((
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: przepuklina u dr dery IP: 80.54.173.* 24.01.07, 17:53
      Mój syn przechodził przez to kilka lat temu. Doktora Derę polecam, wszystko
      szybko i sprawnie. A narkoza to konieczność.
      • Gość: mama Re: przepuklina u dr dery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:02
        Pewnie okaże się,że ile odpowiedzi tyle opinii(jak zwykle zraesztą).Jeśli
        zabieg jest konieczny-nie czekaj!Mój synek był prawie 7-latkiem,gdy miał tę
        operację.Narkozę przeszedł strasznie-zwłaszcza wybudzanie.Lekarz(wspomniany
        przez Ciebie)zrobił na mnie złe wrażenie-pewnie specjalistą jest dobrym,ale
        mało sympatyczny dla rodzica;nie chciał rozmawiać,udzielać informacji o
        dziecku.Bardziej moim dzieckiem interesował się anastezjolog.
    • sciesinska Re: przepuklina u dr dery 24.01.07, 21:01

-jeżeli mogę ci coś doradzić to zrób operację na w jakiejś klinice na śląsku a
      nie w cz-wie. jak dobrze pamiętam to jest to chyba lekarz z parkitki a tego
      oddziału nie polecam. każdy lekarz pierwszego kontaktu powinien ci polecić
      kogoś na śląsku. a jak nie to jedź z dzieckiem do dr banasiaka przyjmuje tylko
      prywatnie na ul stanisławy. tel jest w książce tel. pozdrawiam -
      monia
      • Gość: a Re: przepuklina u dr dery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:07
        bez zastrzezen zadnych. po kilku godz dzieciaka zabralam do domu.
    • Gość: loko Re: przepuklina u dr dery IP: *.flatpla.net 24.01.07, 22:43
      Myślę że z przepukliną nie musisz jechać na Śląsk-dr.Jabłonka z Blachowni i inni lekarze z tamtejszej chirurgii zrobią to dobrze.Wiem bo w zeszłym roku byłem tam na zabiegu.Obsługa i sam zabieg bez zastrzeżeń.
      • Gość: an Re: przepuklina u dr dery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:02
        Mój synuś miał operację u dr Dery w wieku 7 m-cy, jestem bardzo zadowaolona z
        całej operacji ale też nie mało mnie ona kosztowała. Niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka