Dodaj do ulubionych

co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:31
Ja mam różne odczucia i opinie o nauczycielach , ale najbardzioej nie lubie
pani od polskiego bo jest falszywa...A wy jakie macie opinie o swoich
nauczycielach ?
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 83.16.102.* 26.01.07, 17:33
      a co znaczy fałszywa??
      • Gość: gwiazda Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:39
        wiesz jak sie zmysła rożne rzeczy czy obgaduje inne klasy jakie błedy popełana
        i sie z tego śmieje. A czasami udaje sie ze się kogoś nie widzi i odwraca się
        jak mówisz dzień dobry albo wogóle nie odpoiwada to nie jest miłe zachowanie....
      • Gość: g Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 83.16.102.* 26.01.07, 17:46
        To faktycznie wredna...znam jedna polonistke ktora tam uczy moze to ona??
        • Gość: gwiazda Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:01
          no może bardzo prawdopodobne.... jest taka jedna polonistka tam
    • Gość: g Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 83.16.102.* 26.01.07, 18:06
      młoda??
      • Gość: ja Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:15
        iza?
        • Gość: Józef Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 195.116.81.* 26.01.07, 18:22
          wszyscy złodzieje to pijacy.!!!
          • Gość: gwiazda Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:26
            ale nie można mieżyć każdego nauczyciela jedna miara to ze ktos ma wady to nie
            zmaczy zę wszyscy bo jest dużo świetnych nauczycieli, którzy dużo pomagaja i
            chwała im za to :) Bo podejrzewam że nie jeden by wytrzymał z takimi uczniami,
            jacy czasami sa w naszej szkole, a co do polonistki to każdy ma swoje wady i ja
            juz sie do tego przywyczaiłam ale ogólnie nie mam do nikogo ale..
    • Gość: elle Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 83.16.102.* 26.01.07, 18:46
      a nazwisko tej pani zaczyna sie na D....??
    • Gość: absolwent 2006 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:01
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:09
        • Gość: uczeń Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:14
          uczy i ma sie bardzo dobrze
          • Gość: mika Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:31
            Nuaczyciele z ekonomika na Augustyna,hmm... świetni ludzie,dużo czasami od nas
            wymagają ale umieją nas nauczyć, przygotować czasami do prawdziewgo życia,kiedy
            ma się jakiś problem to zawsze pomogą. Dzięki im za to :) Pozdrowienia dla Pani
            Grzyb,kobiecie o złotym sercu,fakt że bardzo wymagająca ale szanowana przez
            wielu uczniów.
            • Gość: absolwentka Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:59
              Gość portalu: mika napisał(a):

"...Pozdrowienia dla Pani Grzyb,kobiecie o złotym sercu,fakt że bardzo
              wymagająca ale szanowana przez wielu uczniów."

Pani Grzyb to jedna z niewielu nauczycieli z tej szkoły, których mile wspominam.
              Kobieta z klasą! Pozdrawiam! Możę czyta :-)
            • Gość: angrusz Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:46

A jak z językami ?
          • Gość: ja. Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:20
            To proszę Go pozdrowić od absolwentów Liceum Samorządowego:) Wspaniały człowiek
            i pedagog. P.S. Nadal chodzi ze swoim kijkiem?
            • Gość: Aga Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:42
              Oj widzę że co niektóre posty pokasowane, ale chyba piszesz nt Pana Romana
              Ociepy:) pamiętam jak w 1 klasie wszyscy sie go bali, a w 4 płakali że go
              zwolnili :( Ehhh
      • Gość: uczennica Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 217.153.246.* 26.01.07, 22:41
        "LEKTÓRA"?? Widać jesteś świetnie przygotowany do matury z języka polskiego!
        Pozazdrościć wiedzy zwłaszcza z ortografii...
        • Gość: ja Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: 217.153.246.* 26.01.07, 22:46
          NAuczyciele sa rozni jak w kazdej szkole;))ja tam najbardziej lubie pania od
          matematyki 9bo jest super)....pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli;))
      • Gość: przecinek do absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:12
        Absolwent, co ty wiesz o poziomie nauczania??? Ty wracaj do szkoły i ucz się
        pisać!
    • Gość: as do absolwenta 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 02:42
      "Pięknie" Cię nauczyli...Chyba "wypadek" przy pracy /nauczycieli
      oczywiscie... , że za takie błędy.. "dali" Ci maturę !!!
      • Gość: gościu Re: do absolwenta 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:11
        Wszyscy nauczyciele są spoko poza pewną panią od marketingu , jej nazwisko i tak
        jest dość sławne wśród uczniów : p. Szczeszek , wśród uczniów są różne opinie na
        jej temat, ale jak się na kogoś uweźmie, to potrafi niezaliczać sprawdzianów, i
        udupić na semestr, zakończenie roku szkolnego, a stawianie jedynek to dla niej
        czysta satysfakcja
    • Gość: zyczliwy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:11
    • Gość: grisznak Najlepsi są (byli???)... IP: *.man.czest.pl 27.01.07, 12:34
      Matura w 98. Wg mnie najbardziej wartościowymi belframi byli:
      P. Pelc - rewelacyjnie uczyła ekonomii, luźna babka
      P. Bechyne - profesjonalistka lingwistyczna, świetna nauczycielka anglielskiego
      P. Wieczorek - ostra babka z klasą. Syst. Bankowe w jednym palcu
      P. Barszcz - dyrektorka, ostra ale ludzka. Każdego(!) znała z nazwiska
      • Gość: ja Re: Najlepsi są (byli???)... IP: *.tktelekom.pl 27.01.07, 13:49
        Moja wychowawczynią była pani Pelc.Pozdrowienia dla niej i całego grona.Ja
        wspominam panią Flis .Piła jakich mało ale z matematyką do dziś nie mam
        problemów mimo że to już 10 lat jak pisaliśmy maturę.
    • Gość: absolwent Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 23:30
      Moim zdaniem nauczyciele z ekonomika byli wporzadku bardzo ich mile wspominam:
      Pani Wieczorek, Kedzierska , Maslon , Pani byla dyrektor Barszcz, Kokot,
      Polecam wszytskim ta szkole!!
      • Gość: malutka Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:21
        rzeczywiscie nauczyciele w ekonomie byli bardzo wporzadku ... mile wspominam
        fizyke z Barszczawa i ts jj czerwana szminke pasem i klipsy w uszach pod kolor
        .... no i oczywiscie wychowawczynie "ciocie" Anie Masłoń luzna babkaona to miala
        sile do naszej klasy ... mile wspominam jeszcze soboczynskiego ... ale naprawde
        dramat byl z makowka lesniewska i babka od ekonomiki :/
      • Gość: poster drag and dr Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 15:57
        a co powiecie o pani szczeszek która jest chyba chora psychicznie ?
        • Gość: szczyrzyk Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:16
          Niemrawsiec jak niemrawiec, nie lubi modulować swojego głosu, a te jego fo pa,
          to juz w ogóle, a co do pani szczeszek to chyba najbardziej kontrowersyjna
          nauczycielka, nienawidząca ucznów :
          "Pani Szczeszek
          Mądra Głowa
          wpadła dziś do pacanowa :)]
          Dzisiaj sprawdzian napiszemy,
          jutro se go obierzemy,
          Przyszła , wpadła se do klasy,
          a tam same wywijasy.........."

"Wy..m dwa browary
          Więc do szkoły nadszedł czas,
          Jadę, jadę i zajadę,
          ale chyba nie dojadę"

"Dziś kartkówek nadszedł czas,
          Pani szczeszek -------->nie ma nas :)
          Jeśli nie, to stawiam banie,
          za nic mi te głupie żarty"

Pozdro dla najlepszej koleżanki ze szkoły ....
          Koleżanka
    • Gość: :) Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:28
      ...nie wymaga komentarza... <rzygi>
      • Gość: ktos Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:06
        Generalnie moim zdaniem nie jest zle z nauczycielami.Duzy szacunek nalezy sie
        Pani Grzyb, ktora mimo opinii wrednej jedzy jest naprawde wspaniala osoba,
        ktora mimo choroby, problemow rodzinnych dba o uczniow i stara sie ich nauczyc
        jak najlepiej. Co do Pani Szczeszek nie bede sie wypowiadal...masakra. Brakuje
        mi Pani Micinskiej, ktora byla wzorem do nasladowania wsrod nauczycieli. Jej
        lekcje byly swietne. Najlepsza nauczycielka jest dla mnie Pani Kiczek. Swietny
        pedagog, bardzo dobrze potrafi przekazac wiedze, co wiecej z zainteresowaniem
        ze strony uczniow. Pani dyrektor Wolek-wspaniala kobieta. Nie lubie profesora
        od WOS-u, jego sposob mowienia, glos i ideologie sa dla mnie tragiczne. Pozdroo
    • an_qa Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? 31.01.07, 22:34
      A kto pamieta Pana Jacka z czytelni ?? :D
    • Gość: ona Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:34
      pamiętamy bo widzimy Go w szkole:P ale wielki szacuneczek naprawde taką wiedze jak On ma to nie wiadomo czy nauczyciele maja:D pozdro
      • Gość: gość Re: co myślicie o Nauczycielach z Ekonomika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:26

A jak z językami np angielskim?
        Ile razy na miesiąc przepada ( plaga szkolna chorują ?? tyle razy ?? )
        ile godzin w tygodniu a specjalistyczny - ekonomiczny ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka