Dodaj do ulubionych

Faceci za granicą

IP: 212.87.241.* 28.01.07, 19:13
Kurcze okazuję się, że wszyscy fajni faceci z Częstochowy powyjeżdżali za
granicę.Zostali tylko ci nie fajni.Czy z tego powodu jestśmy skazane na
samotność?Czy żeby spotkać fajnego faceta z którym można byłoby się związać
na poważnie musimy też wyjechać za granicę???Smutny to fakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaka glupia!!!!!! [...] IP: 89.174.23.* 28.01.07, 19:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: aa aaa IP: *.prenet.pl 28.01.07, 22:54
        w takim razie Ty tez sper....aj stad do Angli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak tbylo w poscie wyzej dziekujemy panu canzorowi
    • Gość: mmm Re: Faceci za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:33
      ale sie uśmiałem:):):)
    • Gość: Marta Re: Faceci za granicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:08
      Jak zwykle nie można powstrzymac sie od głupawych komentarzy;/ a faceta
      znajdziesz, kilku fajnych jeszcze zostało.ja swojego tez poznałam niedawno:)
    • Gość: strach na wróble Re: kobiety za granicą IP: *.realestate.net.pl 28.01.07, 20:15
      > Kurcze okazuję się, że wszystkie fajne kobiety z Częstochowy powyjeżdżały za
      > granicę.Zostały tylko te nie fajne.Czy z tego powodu jesteśmy skazani na
      > samotność?Czy żeby spotkać fajną kobietę z którą można byłoby się związać
      > na poważnie musimy też wyjechać za granicę???Smutny to fakt.
      • Gość: as [...] IP: *.prenet.pl 28.01.07, 22:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aaa Re: Faceci za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:18
      Dziewczyno, kiepska próba dowartościowania się!!! Nie umiesz poderwac faceta i
      tłumaczysz sobie ten fakt wyjazdem wszystkich interesujących osób. Szkoda gadac,
      popatrz najpierw na siebie
    • Gość: fajny gosc-singiel A gdzie te fajnie kobiety? IP: 212.87.241.* 28.01.07, 20:21
      Nie wszyscy fajni faceci wyjechali za granice.Wiekszosc siedzi w domu tak jak ja.Tez niemoge trafic na odpowiednia osobe ktora bylaby dla mnie wszystkim.
    • Gość: marcin_czwa Re: Faceci za granicą IP: *.21.pl 28.01.07, 22:50
      Dzięki!
    • Gość: Kasia Re: Faceci za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:51
      "poderwać faceta" niezły tekst, od kiedy to dziewczyny mają podrywać facetów
      jak to się robi??? jestem sama chciałabym się tego nauczyc moze ktoś mi
      podpowie parę sztuczek
      • Gość: wiktoria Re: Faceci za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:04
        coś w tym jest, ponieważ ja rok temu poznalam naprawdę fajnego faceta i też
        wyjechal za granicę; i wiecie co bywam tu i tam i przez ten rok nie spotalam
        kogoś równie interesującego; na szczęście mój cukiereczek przyjedzie już nie
        dlugo, więc już się cieszę bo nadrobimy to i owo;))))
        pozdrawiam wszystkich w kraju i za granicą)
      • Gość: a Re: Faceci za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:01
        Słownik języka polskiego PWN definiuje słowo "poderwac" następująco:
        poderwać — podrywać
        4. pot. «zalecając się, zdobyć czyjeś względy, zwykle osoby przeciwnej płci»

Ja nie widzę tu stwierdzenia,że tylko mężczyzna może poderwac dziewczynę. Jak
        widac działa to w dwie strony.
        Skoro nie wiesz jak dziewczyna może poderwac faceta, zapytaj koleżanek, może
        któraś Ci wyjaśni.
      • Gość: AAA Re: Faceci za granicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:02
        wiesz ... teraz faceci się nie chcą żenić więc to wy musicie nas podrywać. Pół
        wieku temu było na odwrót ale świat ewoluuje we właściwym kierunku :)))
    • Gość: mm Re: Faceci za granicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 01:29
      tepa jestes strasznie
      • misiakilla Re: Faceci za granicą 29.01.07, 06:26
        Poderwac to mozna deske ze starego parkietu ;)
        Kiepski post.
        Lepiej sie zbieram, bo sie do tyry spoznie ;)
    • Gość: krajowy Re: Faceci za granicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:17
      no nie wszyscy nie wszyscy ....
      • Gość: lala Re: Faceci za granicą IP: 212.160.86.* 03.02.07, 21:25
        ile masz lat dziewczynko ze tak głupio myslisz,skoro tak uwazasz JEDZ NA
        POSZUKIWANIA ZA GRANICE....
    • grzegorzpob Re: Faceci za granicą 29.01.07, 12:23
      Jest kilku fajnych na przykład ja. ale jesli szuaksz księcia z baji to twoja
      wola. trzba kochac kim jest , co ma w sobie a nie dla kasy.
    • Gość: nieznajoma Re: Faceci za granicą IP: 80.51.57.* 29.01.07, 21:11
      cześc pewnie wyjechała ale gdzie reszta się chowa? jakoś tu nie
      spotkałam.Napisać że jest sie fajnym to łatwo a potem to wychodzi niestety:(
      co innego.
      • marcin_czwa Re: Faceci za granicą 29.01.07, 21:44
        Bo tak się fajnie :) składa, że "fajność" dla każdego może być inna. Dla jednej
        to wypchany portfel i bryczka, dla drugiej charakter, dla trzeciej sam wygląd.
        Albo mix tych cech w różnej dozie.
        • Gość: nieznajoma Re: Faceci za granicą IP: 80.51.57.* 30.01.07, 20:08
          nie wszystkie kobiety patrza na bryki i portwel.Miałąm na myśli co innego
      • grzegorzpob Re: Faceci za granicą 05.02.07, 13:09
        Do nieznajoma 29.01.07
        Ja sie nie chowam, jesli chcesz mozemy sie spotkac to się okaze. Nie mówie ze
        jestem fajny, zobaczysz to się przekonasz.

Witajcie ludzie, temat forum co powiniem zrobic facet jak go kobieta zdradzi ?
        Przebaczyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka