Gość: ???? IP: 212.87.241.* 31.01.07, 20:55 gdzie w cz-wie jest najtańsza apteka? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olunia Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:58 na przeciwko merkurego,taka "zielona".tylko trzeba troche w kolejce postac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm? Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:44 W Dżbowie jest tanio???O rany,ty chyba nie wiesz co to znaczy tanio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: najtańsza apteka? IP: 212.160.86.* 31.01.07, 21:06 w okolicach Czewy to podobno w Auchanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:08 W Jagielończykach - ceny bez porównania. Zwykle dosyć szybko idzie, bo czynne są 4 kasy (czasem 5). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najtańsza apteka? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.01.07, 21:11 Najtańsza i szybka w obsłudze jest apteka Św. Łukasza na ul. Focha chyba 4/6 ale nie jestem pewna- wisawi marketu Elea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:32 nie bredź...co mało ludzi macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:45 na Rakowie najtańsza jest na Lipowej koło Tevere.Nie zawsze chce mi sie jechac do miasta,a tam tez jest niedrogo i panie usmiechniete i sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klienta Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:22 Panie rzeczywiście miłe, ale ceny to niskie były tylko na początku. Teraz porównaj na nowo, sporo się podnieśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:52 Ja natomiast polecam na ul. Pużaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:42 No to teraz zawaliłeś jak łysy grzywą o kant kuli. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: najtańsza apteka? IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 31.01.07, 22:48 wiem że lobbing jest czasami nie na miejscu,ale są 2....a własciwie 3 w naszym mieście ...tanie... super miła obluga... jej kompetncja.Cóż czasami trzeba postać w kolejce ,ale to jest wynik....czytaj wyżej-więc Jagiellończycy,Mirowska-koło pizzerii i trzecia na parkitce(boczna łódzkiej)TłUMY same za siebie mówią. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:57 i wszystkie należą do jednej właścicielki. Leży tam teraz obok Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: najtańsza apteka? IP: 80.54.169.* 01.02.07, 12:16 najtansza w miescie - za ryneczkiem(na wprost merkurego) i ta sama apteka jest kolo wspomnianej desy-ale juz maja drozej ni z w tej kolo ryneczq pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:20 i ta sama apteka jest na piastowskiej (tylko ceny inne), i ta sama apteka będzie w domu księcia...itd...az w końcu aptekarze czestochowscy pojda po rozum do głowy...ale wtedy bedzie już za późno. cóz mądry polak po szkodzie, lecz jesli prawda i z tego nas zbodzie, nowa przypowieść polak sobie kupi, ze i przed szkoda i po szkodzie głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:19 Nie wiem czy ktoś już pisał o tej aptece, bo nie czytałam wszystkich wypowiedzi. Najtańsza jest w Merkurym. Do niedawna też myślałam, że ta koło ryneczku i koło Orbisu, ale już kilkakrotnie okazało się, że jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: 2 aleja obok desy - rabat dodatkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:37 A dodatkowo pracownicy TRW przy okazaniu identyfikatora otrzymują dodatkowo 5% rabatu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:02 Lipowa z "krzyżem" i Jagiellończycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: najtańsza apteka IP: *.prenet.pl 01.02.07, 21:20 Apteka na ul. Mirowskiej, w pawilonie handlowym. Polecam zarówno cenowo oraz pod względem obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trw? Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:55 a cóż to?Pracownicy trw są tak schorowani,że nalezy im sie rabat?A może mąż kierowniczki pracuje w trw???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kółko Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:34 apteka pod złotym smokiem na głównej, a jaki miły personel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: najtańsza apteka? IP: 212.160.86.* 02.02.07, 19:38 ja polecam apteke w Dzbowie ,pan magister super gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:27 aleś teraz zawalił, jak łysy grzywą o parapet...spójrz na ceny...zresztą, to nie jest magister,tylko technik farmacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie za darmo Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:43 skąd wiecie co kupujecie tak tanio ,markowe rzeczy dożo kosztują i nikt się nie buntuje ,jeśli coś jest przecenione to znaczy niepełnowartościowe i jeszcze po takie buble stoicie w kolejkach ,ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać , na papierosy to wam nie szkoda ,a oszczedzacie na własnym zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najtansza apteka Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 15:13 jest jak juz ktos wczesniej napisal - naprzeciwko merkurego (po 2 stronie alei) zielony szyld dobrze wiedza o tym ciulajacy kazdy grosz, wycyckani przez państwo emeryci itp. i dlatego sa tam z reguly kolejki, trzeba postac z 10 minut i wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: najtańsza apteka? IP: 195.116.125.* 03.02.07, 21:11 poszedłem do tej apteki po lek dla żony i okazało się że był droższy,aniżeli u nas na Dekabrystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:32 Nie ma tanich aptek. We wszystkich ceny są tak ustawione ,żeby właściciel dobrze zarobił. Widzieliscie biednego farmaceute lub lekarza????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnifififi Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:37 ty debilu, marża apteczna wynosi średnio 18%, a sprzedając lek refundowany np.za 2200zł aptekarz zarabia tylko 12zł. Zresztą aptekarze uczciwie płacą podatki od każdego klienta i zapłaconej sumy, nie to, co lekarze... Zresztą, czemu się nie wykształciłeś na aptekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:49 Nie wyksztalciłam sie na farmaceute , zeby mieć troche kultury osobistej i nikogo od debili nie wyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:21 fajna ta blondyneczka, bardzo miła, ale dawno jej nie widziałem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorchinaldin Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:41 Bardzo miła jest zwłaszcza jedna p.magister, ma chyba na imię Sylwia. Umówiłbym się z nią na kawę :-)), ale nie mam odwagi zapytać czy ma chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najtańsza apteka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:56 nie wykształciłaś się na farmaceutę,bo nie mogłaś!Pewnie nie byłaś wystarczająco zdolna,bo w te "wyższe" przesłanki nikt nie uwierzy.A teraz zazdrościsz...i serwujesz wyświechtanymi stereotypami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równi i równiejsi Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:23 a co?kole cię w oczy coś, na co niektórzy ciężko pracują...przecież każdy mógł zdawać egzamin na AM... zresztą teraz już coraz mniej jest polskich aptek, a pracujący tam farmaceuci zarabiają od 1500-3000zł, więc to nie są jakieś kokosy...a ci co kończą studia mają nieraz kłopot z odbyciem stażuniedługo dojdzie do tego, że będą hurtowniczymi wyrobnikami...a środowisko aptekarskie jest nieskonsolidowane i różne ugrupowania odwalają im brudną robotę pod nosem...dobrze, że się ten nadzór częstochowski rozsypał...ale tak, to jest jak się idzie na kierownika za szóstkę, zamiast pilnować dlaczego w niektórych placówkach są ceny dumpingowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: najtańsza apteka? IP: 195.189.55.* 05.02.07, 16:38 A czemu się rozsypał?I kto idzie na kierownika? I gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rir Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:48 to ty nie wiesz,ze już nie ma częstochowskiego nadzoru?niestety, więcej nic nie mogę powiedzieć...bo i po co? wiemy,kto otwiera aptekę w domu księcia...kiedyś aptekarze częstochowscy zapłaczą...ale będzie za późno...taka jest solidarność tego środowiska...każdy sobie rzepkę skrobie...do czasu, bo kiedyś może tej rzepki zabraknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: najtańsza apteka? IP: *.apus-net.pl 06.02.07, 16:14 na kopernika naprzeciwko Not-u:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo homini lupus Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:31 i niech dalej hurtownie forsują bark przepisów o jednakowych cenach leków (moim zdaniem powinno dotyczyć nie tylko leków refundowanych, ale 100% i otc), a wy dalej pacanki obniżajcie swoje marże apteczne, by konkurować z aptekami obcego kapitału i innych podejrzanych spółek... będziecie pracować za grosze (albo i nie, bo każdy woli zatrudnić technika farm.)w aptekach sieciowych...już młodzi farmaceuci nie mogą odrobić stażu...rynek powoli się wysyca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najtańsza apteka? IP: *.apus-net.pl 06.02.07, 23:10 Najtańsza apteka jest niewątpliwie na ulicy Wolności (róg Waszyngtona)koło placu "Czerwonego"-dawnego.Tam jest przedewszystkim przychodnia. Koło mnie są dwie apteki i zauważyłam różnicę ok.2 złotych nawet na podstawowej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rir Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:16 dla wszystkich pacanków oplatających bzdury o "astronomicznych" zyskach aptekarzy: marża apteczna, okreslona w dzienniku ustaw Dziennik Ustaw z 2004 r. Nr 210 poz. 2135 wynosi: Cena hurtowa w złotych Marża detaliczna liczona od ceny hurtowej 0-3,60 40 %;3,61-4,80 1,44 zł;4,81-6,50 30 %;6,51-9,75 1,95 zł 9,76-14,00 20 %;14,01-15,55 2,80 zł;15,56-30,00 18 %;30,01-33,75 5,40 zł;33,76-50,00 16 %;50,01-66,67 8,00 zł;66,68-100,00 12 % powyżej 100,00 12,00 zł, I co?Komu opłaca się sprzedawać lek tj.np.pulmozyna, która kosztuje około 2200,a na refundację własnych pieniążków czeka się 2tyg. Wiecie,że w Warszawie, większość leków, które my trzymamy na stanie jest sprowadzana na zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: najtańsza apteka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:11 najtansza na przeciwko merkurego, i tego samego wlascieciela kolo orbisu,plac biegana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: najtańsza apteka? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.02.07, 17:15 zastanówcie się kto naprawdę jest właścicielem tych aptek , a nie wyrobnikiem bez krzty honoru który je obsługuje to będziecie wiedzieć dlaczego tak tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: najtańsza apteka? IP: *.chello.pl 09.02.07, 21:15 nooo dobra ....w jakiej cenie macie rutinoscorbine .:D Podejrzewam ,ze nie mam tutaj ani jednego pacjenta ...no cóż taka to Ci Wasza solidarność he Odpowiedz Link Zgłoś
facet646 Re: najtańsza apteka? 30.10.14, 20:00 Częstochowa, al. Wolności 34, apteka Kwiaty Polskie - niskie ceny, fachowi farmaceuci. Odpowiedz Link Zgłoś