Gość: She IP: 212.160.86.* 04.02.07, 13:08 Co sądzicie o dentyście Lipskim, który przyjmuje w okolicach Rynku Wieluńskiego ? Jak się z nim współpracuje, jaki to człowiek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Dentysta Lipski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:52 lipowski -zdziera kase az c....huczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dentysta Lipski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:37 Jak masz duuuużo kasy to z kazdym ci sie dobrze bedzie wspolpracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dentysta Lipski. IP: *.rosehosting.com 05.02.07, 17:04 Zależy. Moim zdaniem najlepiej sobie znaleźć dentystę, który najmniej Ciebie stresuje. Moje wspomnienia z dzieciństwa nie są miłe. Teraz znalazłem dentystę, który ma stawki jak większość, ale nie boję się do niego chodzić. Tylko szkoda, że tak późno. Szóstki musiałem wyrwać :( Dodatkowo ok. 1000 zł, jak nie więcej pójdzie na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Dentysta Lipski. IP: *.prenet.pl 05.02.07, 17:14 Nie Lipski tylko Paweł Lipowski, przyjmuje faktycznie na Rynku Wieluńskim, a że trzeba "słono" płacić - no cóż żeby dobrze robić najpierw trzeba się kształcić, a co do umiejętności P.Lipowskiego nie mam najmniejszych wątpliwości, masz wybór albo tanio i kiepsko, albo zapłacic i mieć spokój i śliczne ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Dentysta Lipski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:17 Gość portalu: becia napisał(a): > Nie Lipski tylko Paweł Lipowski, przyjmuje faktycznie na Rynku Wieluńskim, a że > > trzeba "słono" płacić - no cóż żeby dobrze robić najpierw trzeba się kształcić, > > a co do umiejętności P.Lipowskiego nie mam najmniejszych wątpliwości, masz > wybór albo tanio i kiepsko, albo zapłacic i mieć spokój i śliczne ząbki a gó-wno prawda, dość ze drogi to wiecej ja tam nie pojde i kazdemu bede odradzala paproka !! Poza tym wykształcenie to guzik ma wspolnego jesli sie nie chce porzadnie cos zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She Re: Dentysta Lipski. IP: 212.160.86.* 05.02.07, 20:07 Dziękuję za odpowiedzi do mojego tematu. ;) Tylko mała poprawka. Ja będę u niego pracować - jako higienistka stomatologiczna - nie jako pacjentka. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She Re: Dentysta Lipski. IP: 212.160.86.* 05.02.07, 20:08 Właśnie dziś byłam na pierwszej rozmowie z nim i póki co nie jest źle. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: Dentysta Lipski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:01 She, Lipski to byl kumpel Siary:) Wszyscy czekamy czy dostalas prace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiki miki Re: Dentysta Lipski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:24 Skoro o to chodzi, najwięcej informacji udzieliłaby ci poprzednia asystentka,a nie ludzie na forum. Jeśli dobrze pamietam, miała na imię Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
bejka404 Re: Dentysta Lipski. 02.03.16, 13:17 Sam doktor Lipowski jest w porzadku ale ta jego recepcjonistko-pielegniarka pozostawia wiele do zyczenia. Do pierwszej wizyty nie mam zastrzezen, lekarz zabral sie za leczenie 6stki kanalowo, wsadzil jakies lekarstwo I nastepna wizyta za 3 tygodnie. Ale nastepne wizyty nieodbyly sie z powodu (pierwsza z nich z powodu choroby lekarza), druga wizyta ktora mialam miec tydzien pozniej w czwartek (przed udaniem sie na wizyte zadzwonilam wczesniej aby upewnic sie czy wogole odbedzie sie wizyta) po czym okazalo sie ze znow nieodbedzie sie bo pielegniarka powiedziala ze lekarz jest chory na grype (I gdybym nie zadzwonila sama to pielegniarka miala w nosie to ze pacjent jedzie iles km na wizyte ktorej nie ma) kazala mi zadzwonic w pon czyli kilka dni pozniej zeby umowic sie na nastepne wizyty bo tlumaczyla ze ona juz nie ma miejsca w kalendarzu zeby mi gdzies te wizyty przelozyc I musi ewentualnie ustalic z lekarzem. Wiec zadzwonilam za kilka dni w pon, nikt nieodbiera, w nastepny dzien - to samo, I tak przez caly tydzien dzwonilam I nikt nie odbieral, po czym dzwonie w nastepnym tyg, udalo sie! wow, cud! Poinformowalam Pania pielegniarke ze zadzwonilam tak jak prosila (w pon) a ona ze bo bylismy na feriach... no po prostu takie podejscie do pacjenta, w glowie sie nie miesci. Nie dosc ze dwie wizyty mi przepadly z ich winy, to jeszcze najblizszy termin pod koniec marca! ile czasu mozna leczyc zeba kanalowego!? Ludzie!? I jeszcze chodzic z lekarstwem w zebie przez 7 tygodni od 1 wizyty , ktore sie juz prawie zjadlo! Pod wzgledem kompetencji Pani recepcjonistko - pielegniarki I dbalosci o zdrowie pacjenta oraz nieszanowanie czasu pacjenta jako czlowieka, to szczerze niepolecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś