Dodaj do ulubionych

meble kuchenne Rust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:38
czy ktoś z was ma może meble zamówione w częstochowskim Ruście, a jeśli tak
to byłabym wdzięczna za informacje dot. jakości wykonanych mebli, projektanta
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: meble kuchenne Rust IP: *.icis.pcz.pl 04.02.07, 22:14
      Meble sa drogie, ale jakosc wykonania bardzo dobra.
      • Gość: Darek T Namiary na b. zdolnego stolarza IP: 195.205.202.* 30.04.07, 19:18
        Rust, Kler czy inne, ja cenię oryginalność. Solidne meble drewniane robi pewien
        pan, który akurat u mnie robił sypialnię. Można zamówić meble na indywidualne
        zamówienie. Ostrzegam nie jest tanio, ale facet jest bardzo zdolny, zrobi każde
        meble jakie mu pokażesz na zdjęciu. Wykona Ci projekt za darmo i co
        najważniejsze doradzi. Gorąco polecam, gościu uczciwy i konkretny. Trzeba u
        niego zamówić jednak wcześniej bo ma dużo ofert.Jego strona: www.mebelrazniak.pl
        Pozdrawiam
    • Gość: Alicja Re: meble kuchenne Rust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:30
      Kolezanka twierdzi ze rewelacja jeszcze u niej nie bylam po remonciku wroce dam
      znac. Jesli chodzi o pozostale akcesoria stol + 4 krzesla zap rzystepna cene
      eleganckie nowczesne zakupila na www.edomeg.pl
      • Gość: ada Re: meble kuchenne Rust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:11
        wielkie dzęki za odpowiedź i bardzo proszę o więcej informacji
    • Gość: posiadacz Re: meble kuchenne Rust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:16
      Kupilem meble w Ruscie. Bylo wiele przejsc (trzeba dobrze pilnowac i wymagac
      dokladnie tego co sie zamowilo). Ogolnie meble sa bardzo dobre (wizualnie i
      jakosciowo). Moge smialo polecic.
    • Gość: przeciwna Re: meble kuchenne Rust IP: *.eranet.pl 05.02.07, 15:21
      moi rodzice chcieli zamowic tam meble do nowego domu. niestety jakosc obslugi:-
      ( i cena zadecydowaly ze zaczeli szukac i znalezli firme w czestochowie gdzie
      takie firmy jak rust czy wrzosowa zamawiaja elementy kuchni i po narzuceniu
      odpowiedniej marzy oferuja swoim klientom co jest oczywiscie jak najbardziej
      normalne. kuchnia wyszla prawie polowe taniej, jakosc obslugi bardzo dobra co
      jest zasługa wlasciciela a i jakosc wspolpraca szla gladko ze wzgledu na
      bezposredni kontakt z wykonawca bez posrednikow. nie mowiac o tym ze kuchnia
      jest jak z rusta cz wrzosowej. ja w drugiej polowie roku zamawiam tam kuchnie.
      nadmienie tylko ze nie jestesmy sknerami i ze nie brak pieniedzy decyduje o tym
      co pisze.
      • Gość: -- Re: meble kuchenne Rust IP: *.icis.pcz.pl 05.02.07, 15:57
        Kuchnie u Rusta sa rzeczywiscie drogie, ale tez naprawde bardzo dobrej jakosci.
        Wyglad i finkcjonalnosc na wysokim poziomie, sprawuja sie tez nienagannie.

Na obsluge nie mozna bylo narzekac. Jedyna wada to rzeczywiscie cena.
      • iwan069 Re: meble kuchenne Rust 05.02.07, 20:37
        czy możesz dać namiary na tą firmę
        • Gość: przeciwna Re: meble kuchenne Rust IP: *.eranet.pl 07.02.07, 18:58
          no nie wiem czy moge podac namiary bo jak zacznicei zamawiac to ja na swoja
          kuchnie bede musiala dluzej czekac:) zartuje! no pewnie ze moge. ale zanim to
          slowo wyjasnienia. a mianowicie wczoraj wypytalam rodzicow jak to dokladnie
          bylo ze trafili do tej firmy i okazalo sie ze cos pokrecilam bo firma o ktorej
          mowa niejest dostawca elementow ale samodzielnym producentem a to wlasnie
          producent elementow na pytanie kogo moze polecic wskazal tylko te firme. reszta
          czyli dobra jakosc+dobra obsuga+dobra cena bez zmian. wybaczcie.
          www.mebletoto.pl, pan nazywa sie totoń-mam nadzieje ze nie bedzie mial mi za
          zle:)
          • iwan069 Re: meble kuchenne Rust 07.02.07, 20:29
            dzieki za namiary,fajna stronka
          • Gość: do przeciwnej Re: meble kuchenne Rust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:33
            jetsem totalnie wkurzona na to co piszesz ja starciąłm 30.000 tyś zl i nie
            jestem zadowolona z kuchni wykonanie tandetne a doprosić się oreklamcję to
            dopiero góra lodowa ech niepolecam
      • fredoxford Re: meble kuchenne Rust 05.06.07, 12:42
        Pani: "przeciwna" jest w wielkim błędzie mówiąc że Mebel Rust kupuje gotowe elementy mebli i odsprzedaje je później z marżą. Ten jakiś tam producent z Częstochowy chciał widocznie podnieść swój prestiż mówiąc że współpracuje z firmą taką jak Mebel Rust. Meble te są produkowane od samego początku do końca w hali produkcyjnej w Pludrach. Oczywiście Mebel Rust kupuje pewne elementy kuchenne, ale są to m.in. obicia i niektóre fronty (np. Luisiana) które są sprowadzane z zagranicy. Inforamcje te są prawdziwe ponieważ jestem w bliskich realcjach z tą firmą od paru dobrych lat. W przypadku pytań, proszę zadawać, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć.
        Pozdrawiam, (szczególnie Pana z Częstochowy :) )
    • Gość: ada Re: meble kuchenne Rust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:19
      ja również chętnie poznałabym namiary tej firmy
    • Gość: AGA Re: meble kuchenne Rust IP: 217.96.15.* 08.02.07, 22:48
      Witam
      Ja robiłam meble u pana xxx, meble wręcz identyczne jak RUST a o połowę
      tańsze. Porzadne szuflady (Blum -samodomykające się z pełnym wysuwem), zawiasy
      również Blum , wysoki kosz kargo ,aluminium. Wszystko naprawdę dobrze
      zaprojektowane a co najważniejsze dobrze wykonane. Ludzie po co przepłacać, po
      co płacić za markę ładnych parę tysięcy złotych. Ale to jest tylko moje skromne
      zdanie.
      Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt - podam namiary tego pana
      aagau@wp.pl
      • Gość: zadowolona Re: meble kuchenne Rust IP: 212.87.244.* 30.04.07, 22:03
        polowe taniej niz Rust ma Pan na Wilsona . Jakosc wysoka cena do uzgonienia.
        Teraz robia moi rodzice a takze ich znajomi, warto sprawdzic ma ciekawe pomysly
        i za darmo aranzuje kuchnie a jak potrzeba to i szafke lazienkowa gratis
        zrobi.POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka