Gość: fifi IP: 212.87.241.* 06.02.07, 12:17 Gdzie można szybko i na profesjonalnym aparacie zrobić USG i ile to kosztuje.Chciałam w szpitalu na Parkitce zrobić odpłatnie ale podali termin kwiecień a tyle nie mogę czekać.Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.prenet.pl 06.02.07, 12:36 umów się na prywatną wizytę do lekarza- wczesniej dowiedz sie czy ma w swoim gabinecie aparat usg Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: gdzie zrobić szybko USG 06.02.07, 13:00 z tego co pamiętam USG na Parkitce ma zepsuta końcówkę (przez podobno 2lata....) USG robią końcówką dopochwową.... idz do lekarza na prywatną wizytę Ja chodziłam do Medyka dr Bińczyk wizyta ok 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.icm.edu.pl 06.02.07, 15:00 czego to ma byc badanie ? dr Zimoląg ma teraz gabinet USG na ul. Brzeźnickiej na wysokości kiedy Brzeźnicka przechodzi w Kiedrzyńska ... vis a vis Worcella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:44 Ja robiłam usg W Św Łukaszu na Zaciszańskiej. Aparat Siemens z Dopllerem z górnej półkia, ceny normalne i robią prawie wszystkie badania łącznie z UKG serca, 034/3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
requinn Re: gdzie zrobić szybko USG 06.02.07, 19:28 Już byście sobie darowali tę żałosną, darmową reklamę "przesławetnej kliniki św Łukasza". To się staje po prostu nudne. Ilekroć pojawia się wątek dotyczący lekarzy, usług medycznych, tylekroć klinika wysławiana jest pod niebiosa, zawsze tak samo, z podaniem numeru telefonu, dokładnych namiarów na lekarza łącznie z jego tytułem naukowycm etc.Ciekawe czemu brak negatywnych wpisów na temat tej przychodni? Czyżby nikt nie chodził? Żenada, żenada i jeszcze raz żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilu4 Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:36 Człowieku co ty bredzisz? Forum jest od tego żeby wymieniać informacje. To że ktoś jest zadowolony z usług danego lekarza czy placówki nie jest niczym złym. Żyjemy w wolnym kraju. Byłem w klinice św. Łukasza i pacjentów mają dużo. Poza tym w środku jest ładnie, mają dobry sprzęt a co najważniejsze kompetentny personel. Żenada, żenada... hehe Żenująca to jest twoja zawiść. Typowe dla Polaków, a dla Częstochowian to już w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: gdzie zrobić szybko USG IP: 212.87.241.* 07.02.07, 08:06 to ma być badanie jamy brzusznej i nerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 08:43 Jesli badanie jamy brzusznej i nerek to powtarzam sie i polecam dr Zimoląga na Brzeźnickiej ... Zawsze do niego chodze na USG ... Bada dlugo ale bardzo dokladnie ... Naprawde polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: gdzie zrobić szybko USG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:28 a gdzie zrobić USG piersi ? Odpowiedz Link Zgłoś