Dodaj do ulubionych

Chirurgia dziecięca na Parkitce

IP: *.man.czest.pl 10.02.07, 10:27
Witam
Proszę o opinie na temat chirurgów dziecięcych w szpitalu na Parkitce. Moja
córka ma mieć tam zabieg na przepuklinę pępkową. W sumie to niewielki zabieg
ale słyszałam różne opinie i dobre i złe. Chciałabym dowiedzieć się jakie mają
opinie rodzice, których brzdące miały właśnie taki zabieg w tym szpitalu.
Pozdrawiam i z góry dziękuję ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: gość11 Re: Chirurgia dziecięca na Parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:35
      ja osobiście mam złe opinie jeśli masz lekarza prowadzącego to może co innego.
      Moja córka miała uraz głowy i trafiłyśmy na 3 dni na obserwację przeżyłam
      horror, bezszczelni lekarze i pielęgniareki nic dodać nic ująć
    • Gość: sisi Re: Chirurgia dziecięca na Parkitce IP: *.174.inds.pl 10.02.07, 12:56
      nie mam przekonania co do parkitki szcvzerze ci powiem tam bym nie zaprowadzila
      swojego dziecka
      • Gość: Matka Re: Chirurgia dziecięca na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:57
        Ja nie mogę narzekać, jak moj syn złamał bardzo powaznie rękę(zlamanie otwarte,
        obu kości z calkowitym przemieszczeniem do przedramienia) to lekarz zajął sie
        nim rewelacyjnie, nie było zadnych komplikacji, ponownego skladania, czy
        operacji do ktorej kwalifikowala sie wczesniej reka, itp. Do dziasiaj nie
        odczuwa skutkow zlamania. Dlatego bardzo dziękuje za tak wspaniale zlozenie reki
        panu doktorowi K.
        Ale ilu ludzi tyle opinii.
        • Gość: aga Re: Chirurgia dziecięca na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:15
          pewien czas miałam okazję popatrzeć na pracę chirurgów od strony personelu gdyż
          miałam tam staż-planowane zabiegi wychodzą im naprawdę dobrze sprawnie i nie
          musisz się niczego obawiać;gorzej było z nagłymi zdarzeniami-pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka