Dodaj do ulubionych

mocna sztuka do wziecia w M1

IP: 89.174.23.* 13.02.07, 11:17
znowu losowanko bedzie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:43
      Losowanie bedzie zobczymy kto wygra??
      A kiedy jest losowanie?
      • Gość: ja Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:01
        18.III
        • Gość: hmm Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:16
          Ten kto ma wygrac to juz o tym wie barany hahah
          • Gość: M1 Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 13.02.07, 15:45
            co Ty nie powiesz baranie..losowanie jest na oczach calego parkingu ludzi a
            dziecko co losuje czy hostessa przed kazdym losowaniem pokazuje wszyskim rece...
            czasami poziom inteligencji u niektorych osobnikow jest tak niski, ze szko..

p.s. gdyby losowania byly ustawiane to po tem wszysto by wychodizlo na
            zewnatrz, bo ludize by zywili do siebie zazdrosc, ze dali jemu, a nie mnie
            idioto! Wiesz jaka by byla wojna przy ustalaniu kto bierze auto???? A tak w
            ogole to jakie kryteria by o tym decydowaly? Momysl troche baranie, bo glupoty
            gadac to potrafisz bo Ci zal dupe sciska, ze nigdy niczego nie wygrales...
            • Gość: edd Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.trustnet.pl 13.02.07, 16:03
              co to za bryka?jaki model?
              • Gość: M1 Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 13.02.07, 16:04
                C4
                • Gość: edd Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.trustnet.pl 13.02.07, 16:08
                  spoko
                • Gość: teti Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:41
                  nie mieli lepszego auta ? takie badziewie!
            • Gość: do M1 Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:08
              Brawo za zdecydowaną wypowiedż.
              • Gość: ja Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:39
                Popieram "M1" jest normalne losowanie na oczach wszystkich; nikt nic nie
                ustawia.
                Niektórzy muszą zrobić troche nieuzasadnionego zamętu na forum. Pozdrowienia
                dla nich.
    • Gość: Chłop Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:32
      auto juz ma włascieciela...
      a tak pozatym hostessy są niezłe ale maja tam prze..y zywot ale swoja drogą
      to pewnie daja na prawo i lewo przeciez musi byc z nich jakis pozytek i ot tak
      sie takiej pracy nie dostaje...a ich dyr musi miec pozytek z nich
      • Gość: Paolo Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 18.02.07, 23:54
        nie gadaj głupot bo to nie dyrektor je zatrudnia tylko menagerka - KOBIETA! Z
        reszta na tym forum nawet bylo ogloszenie tej dziewczyny, aby sie zglaszac pod
        wskazany email. Ania zatrudnia je na innych zasadach, a nie na takich jakie są
        w Twoich glupich domysłach i ubzduranych zasadach wyssanych z palca. Nie rob
        taniej sensacji bo nie wiesz, a sie odzywasz!!!!
      • Gość: Do Chłop Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 195.189.55.* 19.02.07, 07:41
        Ty chyba nienormalny jestes ;/ te dziewczyny nie maja lekko ,bo tam trzeba
        niezle sie napracowac zeby byly efekty i jeszcze w pracy musza znosic docinki
        takich baranow jak Ty ,najpierw sprawdz swoje informacje i nie gadaj glupot
        • Gość: do Paola Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:08
          moze ona lubi dziewczynki....
          • Gość: od Paola Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 19.02.07, 19:48
            wątpie w to.....
    • Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:10
      No wiesz, są hostessy i hostessy. Ja mówie o tych, które sś "normalne", są w
      związkach i pracują PRZY LOTERII aby sobie dorobić.

A która to niby była "dzika kotka"???
      • Gość: gość Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 19.02.07, 23:31
        Ehhh ludzie, ciekawe czy gdziekolwiek pracowaliscie czy tylko rowy kopiecie.
        Rownie dobrze moglibyscie napisac ze kierownik jest molestowany w pracy aby mogl
        pozostac na stanowisku, ze kasjerka musi odwiedzac kierowika w domu aby
        pozostala na stanowisku itd. Przeciez Polska to nie dziki zachod. Hostessy
        (promotorki) to porzadne dziewczyny i tu was zadziwie nie raz już zyjace w
        zwiazkach formalnych (małżeństwo). A aby dostać się na stanowisko hostessy czy
        tez promotora (facet) potrzeba mieć przyzwoitą urode i przedewszystkim wykazać
        się umiejętnościami interpersonalnymi m.in dogadać się z tak ograniczonymi
        osobami ktore myslą tylko o sexie, a to wiem z doświadczenia nielada sztuka.
        Wiec przestańcie chodzić za głosem swojego...... i idzcie do jakiejkolwiek
        pracy, może wtedy zrozumiecie jakimi zasadami rządzi się ekonomia we
        współczesnej gospodarce wolnorynkowej. Wtedy będziemy mogli porozmawiać.
    • Gość: tygrys Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:50
      fajna dzika kotka to ta czarna...
    • Gość: she Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 195.189.55.* 19.02.07, 22:52
      co wy mozecie o tym wiedziec ! pracowalam przy takiej akcji i nawet nie macie
      zielonego pojecia ze to ciezka praca i ze trzeba sie uzerac z takimi baranami
      jak niektorzy z was . hostessa to promotorka a nie zadna dziwka!to normalne
      dziewczyny ,ktore sa w stalych zwiazkach i czesto sie jeszcze uczą wiec jezeli
      ktos nie wie jak jest to lepiej niech sie nie wypowiada!
    • Gość: ? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:57
      Porażka, kto takie bzdury wygaduje, to że pracuja tam ładne dziewczyny to nie
      znaczy ze...głupie!!!!!!!!

• Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:10
        Racja
        • Gość: she Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 195.189.55.* 20.02.07, 15:23
          tak,tylko ze sporo ludzi tak uwazac ze jak ładna dziewczyna to glupia
          • Gość: Ochrona Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:01
            fajna to jest ich szefowa, ale jest niezła jest tez jedna hostessa taka blondi
            zawsze stoi rano
            • Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:21
              Jeśli to ta "blondi" o której myśle, to gust masz kiepski.
              • Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:35
                Tam jest kilka takich blondynek ktore pracuja rano
            • beataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 20.02.07, 21:54
              Gość portalu: Ochrona napisał(a):

> fajna to jest ich szefowa,

to..wystartuj do niej....co na forum umisz pisac, ale zagadac do niej to juz
              nie...hahah
              • Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:57
                Ja jestem "miłośnikiem" brunetek. I ze 3 są tam naprawde fajne.Mmmmm :)
    • Gość: NIKIFOR MOCNE SZTUKI IP: 80.48.204.* 21.02.07, 11:05
      Ciekawe kto z tutaj piszacych chciałby choć przez chwilę zamienić się z tymi
      dziewczynami.COdziennie spotykaja się napewno z takimi samymi docinkami od
      strony klientów i jeszcze je obsmarowali na forum. Zastanówcie się troszke.Poza
      tym dyskusje na temat ich urody można toczyć na innych forach - ale proponuje
      dyskusje na temat inteligencji komentujacych. ..."NAJWAżNIEJSZE jest
      niewidoczne dla oczu...." /fragment "Mały Książe"/
      • Gość: ja Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:19
        Święta racja
        • Gość: ??? Re: MOCNE SZTUKI IP: 80.48.204.* 21.02.07, 13:48
          typowo prowincjonalne zachowania - cała Częstochowa.....
          • Gość: teti Re: MOCNE SZTUKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:43
            a dlaczego prowincjonalne ???
            • Gość: xxx Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:02
              Zazdrościcie Im, że są "fajne", nie lecą na Was i mają w miarę dobrą pracę.
              Współczuje tym dzieczynom co stoją w Dni Wieśniaka :/ Masakra.
    • Gość: pracownik Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:47
      boze M1 tam wszyscy w tych główkach swoich słodkich mają poprzewracane.
      Byle komuś utruć życi. Wszyscy są jednakowi i co z tego ze te hostessy troche
      zarabiaja jak ich szefowa ma nieżle poprzewracane w małej główce taka mała a
      taki potencjał.. maja z nia przsrane rygor jaki panuje jest przesadny byłem
      świadkiem niektórych scen to szczerze hostessa sie obrywało nie sądze ze nie
      było w tym ich winy ale za ostro
      Pewnie na tej ich szefowej presje wywieraja inne osoby.

• marzena934 Re: MOCNE SZTUKI 22.02.07, 20:53
        opowiedz cos wiecej:D
        • Gość: pracownik Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:01
          ale co chcesz wiedzić??
          • marzena934 Re: MOCNE SZTUKI 22.02.07, 21:09
            no o tej akcji ostrej....
            • Gość: pracownik Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:15
              są dwie strony madalu ja pracuje w m1 i wiem jak tam jest i wydaje mi sie
              trochę nienormalna atmosfera panująca w pracy.
              spędzam tam dużo czasu i mogę sie z boku poprzyglądać dziewczyną ich pracy
              praca jest cięzka cały czas są kontrolowane przez kierownika oraz ich szefową,
              sprwia ona wrżenie miłej babki koło 25lat jest ponoc spoko ale umie dopilnować
              swojego a hostessy czasami maja lepsze czasami cieższe dni wiadomo jak kazdy aa
              z tego co mówią ona odmnich duzo wymaga czasami przychodzi i je opieprza jak
              cos jest nie tak wiem to z obserwacji ale napewno im nie jest lekko a mogę sie
              domyślać ze ja kto inny napastuje a co tez pracujesz w M1?
              • marzena934 Re: MOCNE SZTUKI 22.02.07, 21:21
                ja? nie.....
              • Gość: ... Re: MOCNE SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:23
                kazdy pilnuje swego i takie czasy zadza pieniądza wiec co sie dziwicie... a
                laski tam są ok:)
    • Gość: aa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 195.189.55.* 22.02.07, 21:52
      juz dajcie spokoj tym hostessa ,dziewczyny chca troche dorobic a wszyscy tak na
      nie jada.nigdy sie nie dowiecie jak jest na prawde dopoki sami nie bedziecie tak
      pracowac, a prawda jest taka ze inni pracownicy M1 zazdroszcza bo robia po 12
      godzin za marne grosze...
      • Gość: ja Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:54
        dokładnie tak.
        • Gość: ja1 Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:32
          ludzie to jest pic na wode oni wszyscy tak są pojednych pieniądzach, znam osoby
          o których piszecie i zgadzam sie w 100%, że oni mają poprzewracane w swoich
          małych główkach trzeba im pokazać gdzie jest ich miejsce w szeregu i ze nie są
          pempkami świata
          • Gość: ??? Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 23.02.07, 16:53
            chodiz Ci o te hostessy?
          • Gość: joko Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:54
            Co Ty nie powiesz :/
            • Gość: aa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 195.189.55.* 23.02.07, 16:57
              a co krew was zalewa z zazdrosci? to ze sa ładne nie znaczy ze sa glupie ,trzeba
              wykazac sie zdrowym rozsadkiem zeby znosic dogryzania takich kretynow jak
              niektorzy.hostessy nie dajcie!!
              • Gość: pracownik Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:48
                Co pokazac? o co chodzi? chyba o dyrekcje M1 , która wprowadza taki rygor i
                postrach,
                • Gość: .... Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:30
                  Rygor to jest mało powiedziane oni sie czpiają wszystkiego wszystkiego, nic nie
                  robia siedzą na ciepłych posadkach i pierdzą stołki !!
                  A takie barany jak ja musimy na nich zarabiać
                  • Gość: 000 Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:52
                    Masz racje.
                    • Gość: klientka smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:08
                      chciałabym poruszyć sprawe nieprzyjemnego zapachu jaki jest w toaletach w m1
                      proszę zając sie ta sprawa bo chyba trzeba cos zrobic, chyba ze chcecie zybysmy
                      klienci sie podusili w kibelkach
                      • Gość: :) Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:09
                        niezlae, niezłe, TO DO DYREKCJII
                        • Gość: klient Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:00
                          nie korzystam z toalet ale na pasażu ostatnio smierdzi chyba im sie klima
                          zepsuła taki zapach ojeju przepalonego, dlatego wole Auchana
                          • Gość: fajny facet Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:41
                            pytanko kto to jest taka dziewczyna, czarna, kręciła sie z aparatem w piatek
                            koło tych dziewczyn co tam pracują?
                            chciałbym prosić o namiar do niej a przynajmniej imie i nazwisko.
                            • Gość: do fajny facet Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:49
                              trzeba było sie zapytać
                              • Gość: tutejszy Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:57
                                ta fajna laska to szefowa.
                                • Gość: heh Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:31
                                  ludzie czy wy nie macie oczym dyskutować, jak masz bałwanie problem to idz do
                                  psychologa a nie forum zasmiecasz
    • Gość: aa Re: smród w toaletach w m1 IP: 195.189.55.* 08.03.07, 21:53
      buhahaha !!!! ehhh Wiedzacy chyba z lekka sie mylisz<lol>
      • Gość: wiedzący Re: smród w toaletach w m1 IP: 89.174.23.* 08.03.07, 22:10
        przeciez nie napisze prawdziwych danych...skoro sie znalazł facet, ktory mysli,
        ze dane tej dziewczyny ktos mu poda na forum to chyba jest IDIOTĄ!!!
        • Gość: fajny facet Re: smród w toaletach w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:13
          i tak jej nieznasz tylko tak bredzisz
          Ja pytam ludzi ktorzy ją znaja kto to.
          A jezeli nie macie zamiaru podawac jej danych to chociaz nr gg lub tel.
          A kim jest taka łada hostessa w blond włosach?
          • Gość: wiedzący Re: smród w toaletach w m1 IP: 89.174.23.* 09.03.07, 18:57
            tak się składa fajny facecie, ze ją znam i to dobrze. A tak na marginesie to
            ona jest zajeta i sie wypchaj pacanie. Idz sobie lepiej na Biznes podrywac
            lolitki hahaha
            • Gość: wiedzący Re: smród w toaletach w m1 IP: 89.174.23.* 09.03.07, 18:59
              no nie jeszcze Ci nr tela do niej podac...czlowieku Ty chyba chory jestes.....a
              chcialbys, aby ktos Twoje dane podawal na publicznym forum...no Idiota:D A Oan
              to czyta sobie i sie smieje z Ciebie:)))))
    • Gość: aa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.apus-net.pl 09.03.07, 18:50
      a kiedy byla?
    • Gość: wiedzący Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 10.03.07, 17:25
      wiesz...rozmawialem z nią raz, drugi, trzeci...sam nie wiem juz ile razy..znam
      ją od sierpnia wiec troche sie juz nazbierało:) A ty sie tak nie slin bo jak
      juz pisalem Ona jest zajeta:)
    • Gość: wiedzący Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: 89.174.23.* 10.03.07, 17:52
      Nie bede Ci podawac danych na forum, ani nigdzie indziej. To Ty sie
      kompromitujesz bo zaraz w spodnie popuscisz tak sie napaliłes...a Tobie ja
      udowadniac, ze ją znam nie mam zamaru...wystarczy, ze mam tego poczucie - jak i
      Ona:) Koncze z Toba dyskusję bo i tak ona nie ma sensu...szukaj sobie glupka
      pod realem:D Moze Cie jeszcze za raczke tam zaprowadzic..na forum to kazdy
      pisac potrafi, ale isc i pogadac to juz jezyka brak:D Pa:* "Romeo"
    • beataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 10.03.07, 17:57
      dokladnie:D Kolesiowi podaj nazwe firmy, a on zaraz tam do niej poleci szukac
      dziewczyny...załosny jestes "Facet"...prawdziwy Facet sie tak nie zachowuje...
      Dobrze napisał "Wiedzący"....szukac glupka co Ci na forum miejskim poda dane
      innej osoby to pod realem mozesz:D Napaliles sie na te bedną dziewcznę, ze az
      mi Cie szkoda "facet":D A poza tym juz ktos wyzej pisal, ze ona zajeta to koles
      ty jakis niedorobiony chyba jestes!!!!
      • Gość: koles Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:30
        ta laska czesto w Milano siedzi na kawie, o 10-11 jest tam prawie codziennie
        jezeli moge sie domyslać o kim piszece
        • beataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 10.03.07, 18:36
          no teraz juz siedziec nie bedzie:D A droga tam ta kawa???
          • Gość: laska Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:19
            nie tania
            • Gość: Romek Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 07:50
              wczoraj wzucałem kupon ale duzo ludzi brało w tym udział...;/ chyba marna
              szansa na wygrana
              • Gość: luckyluck Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:07
                Wczoraj z tego co widziałem, dużo ludzi wrzucało kupony - ja też :) Te
                dziewczyny miały niezły zapiernicz. A jeszcze niektórzy "inteligenci" tak
                chamsko się zachowywali, że tylko w łeb szczelić. Kłócą się, mają pretensje o
                różne rzeczy - paranoja. A hostessy, grzeczne, uśmiechnięte obsługiwały takich
                baranów.
                • Gość: F. Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.apus-net.pl 12.03.07, 08:16
                  grzeczne i usmiechniete ,ale jak ktoras sie w koncu wkurzy to wszystko wygarnie
                  bo ilez mozna znosic natretow:/
                  • Gość: luckyluck Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:27
                    Wcale bym się nie zdziwił. Przecież do niektórych ludzi trzeba mieć mega
                    cierpliwość. Ostatnio jakiś chłop, chyba miał jakieś pretensje, bo jedna z nich
                    czytała mu regulamin, a on twierdził, że ten regulamin jest zły. No przecież to
                    kpina. Dziewczyny mają zalecenia i muszą ich przestrzegać. Przecież to nie od
                    nich zależy.
                    • Gość: lolek Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:39
                      zna ktos ta czarna ?
                      • Gość: aa Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.apus-net.pl 12.03.07, 12:15
                        przeciez nikt Ci nie poda danych na forum ,wez pomysl troszke..
                        • Gość: zbych Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:05
                          ludzie opamiętajcie sie ta dziewczyna to Anka
                          • Gość: ja Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:39
                            hej.dzisiaj wrzycałem kuponików troche. ludzie jaka tam kolejka
                          • Gość: klient Re: mocna sztuka do wziecia w M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:42
                            szans nie ma, a ludzie jak te małpy ludzą się wygrana.hahaha.pogadajcie ze
                            sierotka
                          • Gość: klient M1 finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:46
                            Ludzie wrzucalem dzisiaj kupon-czekalem z 5 min. to co bedzie jutro, a w
                            niedziele. wspolczuje laska ktore tam pracują.mają nieały zapie..gorzej niz
                            w urzedzie pracy:)dziewczyny trzymajcie się!!!!
                            • Gość: napalony Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:00
                              boze finał musze wziąsc aparat bo bedzie moja ukochana szefowa i musze jej fote
                              cyknąć ciekwe swoja droga kto wygra ona czy dyrektor a moze sekretrka choc nie
                              wiem czy taka tam pracuje ,albo jakis dziadek, który bedzie ojcem dyrka albo
                              tej czarnej szczerze ona by mogła wygrać taka kobieta i taka fura pasują do
                              siebie
                              • Gość: Paolo Re: finał w niedziele IP: 89.174.23.* 16.03.07, 22:23
                                ale z Ciebie idiota:D
                                • Gość: ? Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:22
                                  co za debil to pisał?:)
                              • Gość: pewniak Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:06
                                Wygra Anka jestem pewny:) pewnie to opija dzisiaj:)
                                • Gość: ??? Re: finał w niedziele IP: 89.174.23.* 17.03.07, 20:08
                                  a skad taka pewnosc?
                                  • Gość: losowanie-o której Re: finał w niedziele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:13
                                    Wie ktoś może o której godzinie jest jutro to losowanie??
                                    • Gość: Paolo Re: finał w niedziele IP: 89.174.23.* 17.03.07, 21:56
                                      o 16, a kupony do 15 mozna wrzucac.
                                      • Gość: cwaniak Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 06:52
                                        hehe było losownko jak zwykle podstawione, padało było malo ludzi wygrala jakas
                                        niby kobiecina z tłumu szopka na całego
                                        • Gość: kobieta Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:06
                                          stałam z przodu na losowaniu, i mam pytanie do orgaziztora dlaczego kupony były
                                          mieszane tylko z jednej czesci urny?
                                          • Gość: ?? Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:44
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=59249416
                                            • Gość: fajny facet Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:26
                                              ludzie co to za głupi zwyczaj ze ludzie jezdza tabunami na losowanie nie wiem
                                              co mnie opentało, że sam pojechałem i szczerze bardzo załuje dosc ze miasto
                                              zakorkowane to jeszcze jakies podstawione losowanie stałem blisko sceny i sie
                                              domyslam ze wygrał to ten blondyn a ta babka była tylko podstawiona a jak nikt
                                              z tych co byli na scenie to sekretarka ta co robiła foty pod scena napewno ktos
                                              z nich przeciez auta nie daja za darmo...ale takie czasy kazdy popiera swojego
                                              zostań kochanka kierownika a dostaniesz auto w prezencie :)
                                              • Gość: Paolo Re: finał w niedziele IP: 89.174.23.* 19.03.07, 15:44
                                                a co to za roznica czy mieszali, czy nie..i tak bylo tyle kuponów, ze dzieciak
                                                sam nie wiedzial co wylosuje...dajcie juz sobie na wstrzymanie:) Reka jego
                                                dawała nura gleboko, wiec nie bylo mozliwosc zobaczyc nazwiska...
                                              • Gość: hostessa Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:18
                                                wiecie co?przykro mi to czytac,to co piszecie jest po prostu chore!jak dziecko
                                                moze wylosowac niby kupon dyrektora z parudziesieciu tysiecy innych kuponow?!
                                                poza tym dyrektor nie moze brac w tym udzialu,a nie oplacaloby mu sie kogos
                                                podstawiac bo wygranym autem trzeba jezdzic przez rok,dopiero pozniej mozna go
                                                sprzedac.a w ogole dyrektor ma tyle kasy ze stac go na lepsze auto.ostatnio do
                                                reala przyjechal taki pan,co wygral w zeszlym roku samochod,nie wierzylam
                                                mu,ale zobaczylam i uwierzylam,jezdzil z naklejka na szybie"wygrana m1".czyli
                                                zwykli normalni ludzie moga wygrac.na letniej loterii przychodzil taki pan co
                                                zbieral paragony po sklepie,laczyl i przychodzil do nas i udalo mu sie wygrac
                                                bon towarowy:) bardzo fajnie ze mu sie udalo. a ta laska co robila foty to
                                                super visior,szefowa hostess i tez nie moze brac udzialu w loterii,podobnie jak
                                                my!!!
                                                • Gość: ..... Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:27
                                                  dziewczyny to chyba sama nie wiem co piszesz myslisz ze takie auto daja byle
                                                  komu oni by sie chyba popłakali a swoją drogą byłem na losowaniu stałem blisko,
                                                  i obserwowłem t sytucje oni wszyscy sie tak stresowali jakby dziecko mialo
                                                  wyciągnąc nie podstawiony kupon tylko jakis przypadkowy.
                                                  Co do tej laski w czerwonym płaszczu szczerze niezła cizia ale napewno nie ma
                                                  pokoleji poukładne w głowie, fajna ale pewnie tylko na jedną noc, bo wygląda na
                                                  drapieżną znam ja tak z widzenia chodzi czesto na Bizness na piwko,
                                                  przynajmniej ja ją tam widziałem kilka razy
                                                  • Gość: hostessa Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:07
                                                    nie wiem co do tej cizi,czy na jedna noc czy na wiecej,nie obchodzi mnie
                                                    to.powiedz jak dziecko moze wylosowac umowiony kupon?pracowalam tam i wiem ze
                                                    wszystko jest ok.moj chlopak tez wrzucil sporo kuponow i lipa.a ty sie nie
                                                    mozesz pogodzic z tym ze nie wylosowali akurat ciebie,tylko kogos innego.poza
                                                    tym gdyby tak co pol roku dyrektor mial zmieniac auto na to wygrane z loterii
                                                    to dosc szybko by sprawa wyszla na jaw,nie sadzisz?wszystko jest zgodne z
                                                    regulaminem,nie tylko tu,ale w calej polsce.pracujac tam bardzo mnie
                                                    denerwowalo jak ludzie mowili ze to sciema;/ robilam przy tym i moge przysiac
                                                    ze wszystko jest ok.kupony sa mieszane,wczesniej sa wysypywane i liczone.
                                                  • Gość: ktos z tłumu Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:31
                                                    ludzie są tacy ludzie którzy maja pełno kasy i sa tacy co jej nie maja np ja
                                                    taki musi byc swiat ja dyr chce kolejne auto i mu to przyjemnosc sprawia to
                                                    spoko ja nie odczuwam przyjemnosci z rzeczy materialnych co innego noc z moja
                                                    zona;D wszyscy są tam cawnikami
                                                  • Gość: Hosstesa II Re: finał w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:24
                                                    Wiecie co dzieki za poprawienie humoru..na serio niezle sie ubawilam!Nie ma
                                                    sensu tlumaczyc bandzie rozgoryczonych ludzi kto ma racje.Ale swoja droga
                                                    gratuluje zwyciezcy..nie stalam na losowaniu i zaluje ze nie wiem kto
                                                    wygral.Ale mam nadzieje ze byli to ludzie ktorzy naprawde potrzebowali tych
                                                    pieniedzy..I pozdrawiam serdecznie:)acha..i jeszcze do niedowiarkow..ZLOSC
                                                    PIEKNOSCI SZKODZI;)noo i wrzodow mozna sie nabawic;)
                                                  • Gość: :))) Re: finał w niedziele IP: 89.174.23.* 20.03.07, 20:37
                                                    > znam ja tak z widzenia chodzi czesto na Bizness

hohoh to Ty tez zapewne czesto tam bywasz :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka