mamulinka2 13.02.07, 14:20 czy ktos może mi polecic dobrego lekarza psychiatrę - niekoniecznie prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:11 Ja też czekam na wypowiedż.Trudny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:20 przychodnia na Orkana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
james846 Re: dobry psychiatra 13.02.07, 16:29 Przychodnia na Orkana 139B tel (034)366-28-81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:46 Nie znam ale przydałby się dla niektórych dyrektorów szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx85 Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:05 Dziadkiewicz, Jakus, no może jeszcze ktoś z Lublińca. W Cz-wie największą wiedzę posiadł Serejko, ale... Te lale z Orkana z Wiktorową na czele to żenująco cienkie bolki, których wiedza z zakresu psychiatrii nawet do pięt nie dorasta ich wizażowi. Poza tym jak przystało na niepubliczny zoz robią niebezpieczny dla pacjentów " przemiał"-aby tylko kasa z funduszu była. A pacjenta pies srał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 05:54 polecam dr Serejko ordynatora oddziału psychiatrii na PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dobry psychiatra IP: *.tktelekom.pl 25.04.07, 17:58 zgadzam się jeśli chodzi o przychodnię na Orkana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry psychiatra IP: 212.87.241.* 14.02.07, 07:29 Mam niemiłe doświadczenia z p.Serejką.W przychodni na Michałowskiego -dr Dobrakowska.Tylko z lekarzami jest tak- ten sam jednemu pomoże,drugiemu nie, nie wiadomo jak się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:38 Hej, nie orientujecie się, czy do psychiatry trzeba mieć skierowanie? Mam na myśli wizytę w przychodni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: dobry psychiatra 25.04.07, 11:09 Nie trzeba, ale kolejki są z reguły dość pokaźne... Ja polecam dr. Mieczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry psychiatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 15:30 Odradzam Orkana i panie doktor tam urzędujące...Też polecam dr Mieczyńskiego.Przyjmuje w przychodni na Focha,czy Sobieskiego(końcówka ulicy w str.Augustyna,przy drodze).Podobno Sternalski też jest dobrym specjalistą,przyjmuje prywatnie w Medyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:03 Gorąco polecam wizytę u lek. Wita Dubarka w poradni przy szpitalu neuropsychiatrycznym w Lublińcu (NFZ). Z innych lekarzy z tej poradni wymienię Artura Jędrzejewskiego i Sławomira Dziadkiewicza. Odradzam natomiast wizytę u Pani Małgorzaty Jakus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: dobry psychiatra IP: 217.153.246.* 25.04.07, 20:08 Polecam dr Jędrzejewskiego w przychodni na Sobieskiego ( na końcu ulicy w stronę Pułaskiego )jest super gość, mnie bardzo pomógł w depresji. Przyjmuje za darmo, na stałe zatrudniony w Lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś