Gość: Agnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:20 Pomóżcie,jak to wyleczyć?Inaczej chyba rozwód wezmę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samotna.w.sieci1 Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 17.02.07, 17:24 współczuje Ci, znam to z autopsji! pstryknij go w ucha , a jak nie pomoże to "krzesłem go" hihihi Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: 89.174.23.* 17.02.07, 18:22 Zagwizdaj albo obudz go zeby sie polozyl na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:44 na gwizdanie reakcja 2 minutowej ciszy, a tak poza tym chrapie w każdej pozycji nawet na brzuchu.Laryngolog nie stwierdził zadnych dolegliwości.Ja spię juz w drugim pokoju a mimo to budzi mnie jego chrapanie.Naprawde nie wiem co począć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia' Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 20:33 niestety tez mam ten problem, to jest tragiczne!!!! dostaje nieraz furii w nocy i mam ochote go zabić!!! i to nie jest śmieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:36 No wlasnie mam podobny problem. Ale jak laryngolog nic nie wykryl to przeciez musza byc jakies powody chrapania Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 17.02.07, 20:42 Chyba każdy chrapie, też to znam... Lekarz powinien coś poradzić, gdyż jest to bardzo niebezpieczne, może dojść do bezdechu i nastąpić niedotlenienie mózgu. A wtedy to już nie ma ratunku...to nie są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:46 Kaska, nie zabijaj, moze jednak cos poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drążek Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 22:40 Pozdrawiam. Jest to reczywiście duży problem, ale naszczęście współczesna nowoczesna laryngologia potrafi sobie z nim poradzić. Polecam swojego kolegę - adres www.niechrapanie.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:14 Moja Kochana żona zatykana mi nos, brak tlenu powoduje że się budzę i problem rozwiązany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:42 Ja zatykam nos mezowi, on sie budzi i za 5 minut chrapie dalej.Kubuś na Ciebie to moze działa bo tylko pochrapujesz , ale poczekajmy kilka lat i zobaczymy czy zona bedzie dobrym rozwiazaniem na Twój problem, ale dzięki za rade bo własnie czekam na każdą. Odpowiedz Link Zgłoś