Dodaj do ulubionych

Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:20
Pomóżcie,jak to wyleczyć?Inaczej chyba rozwód wezmę
Obserwuj wątek
    • samotna.w.sieci1 Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 17.02.07, 17:24
      współczuje Ci, znam to z autopsji!
      pstryknij go w ucha , a jak nie pomoże to "krzesłem go" hihihi
      Pozdrawiam ;)
    • Gość: Ewelina Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: 89.174.23.* 17.02.07, 18:22
      Zagwizdaj albo obudz go zeby sie polozyl na bok.
      • Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:44
        na gwizdanie reakcja 2 minutowej ciszy, a tak poza tym chrapie w każdej pozycji
        nawet na brzuchu.Laryngolog nie stwierdził zadnych dolegliwości.Ja spię juz w
        drugim pokoju a mimo to budzi mnie jego chrapanie.Naprawde nie wiem co począć.
        • Gość: kasia' Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 20:31
          • Gość: kasia Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 20:33
            niestety tez mam ten problem, to jest tragiczne!!!! dostaje nieraz furii w nocy
            i mam ochote go zabić!!! i to nie jest śmieszne !
            • Gość: ON Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:36
              No wlasnie mam podobny problem. Ale jak laryngolog nic nie wykryl to przeciez
              musza byc jakies powody chrapania
              • ellka25 Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 17.02.07, 20:42
                Chyba każdy chrapie, też to znam...
                Lekarz powinien coś poradzić, gdyż jest to bardzo niebezpieczne, może
                dojść do bezdechu i nastąpić niedotlenienie mózgu. A wtedy to już nie
                ma ratunku...to nie są żarty.
            • Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:46
              Kaska, nie zabijaj, moze jednak cos poradzimy.
    • Gość: drążek Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 17.02.07, 22:40
      Pozdrawiam. Jest to reczywiście duży problem, ale naszczęście współczesna
      nowoczesna laryngologia potrafi sobie z nim poradzić. Polecam swojego kolegę -
      adres www.niechrapanie.pl.
      • Gość: Kubuś Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:14
        Moja Kochana żona zatykana mi nos, brak tlenu powoduje że się budzę i problem
        rozwiązany.
        Pozdrawiam
        • Gość: Agnie Re: Chrapanie...pomocy!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:42
          Ja zatykam nos mezowi, on sie budzi i za 5 minut chrapie dalej.Kubuś na Ciebie
          to moze działa bo tylko pochrapujesz , ale poczekajmy kilka lat i zobaczymy czy
          zona bedzie dobrym rozwiazaniem na Twój problem, ale dzięki za rade bo własnie
          czekam na każdą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka