Dodaj do ulubionych

dr J. Wiktor

IP: 193.93.91.* 21.02.07, 08:46
Interesuje mnie opinia na temat pana doktora. Czy jest ktoś, kto miał do
czynienia z Wiktorem? Chcialabym rodzic na Parkitce i ktoś podał mi nr do
tego lekarza ale słysze o nim pierwszy raz i nie wiem czy mozna na niego
liczyć podczas porodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: przymus_pacjentka Re: dr J. Wiktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:48
      Rzeźnik - uciekaj. Ja niestety zostałam na niego skazana przy porodzie. Efekty
      leczyłamprawie pół roku. Poczytaj inne wątki o położnikach częstochowskich,
      dowiesz się więcej. Największy chyba to: "LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W cZ-WIE"
    • Gość: dagi Re: dr J. Wiktor IP: *.tktelekom.pl 21.02.07, 18:16
      witaj, ja jestem bardzo zadowolona z tego lekarza. na 8 godz porodu wyszedł
      tylko 2 razy z pokoju, cały czas był przy mnie po mimo tego że nie byłam jego
      pacjentką, to on podjął decyzję o cesarce łącznie z dr Kornem i uratowali mi
      dziecko, bo dla nich nie liczy się statystyka porodów naturalnych jak dla dr
      Słabikowskiego który uważa że 2 tygodnie po terminie to pryszcz można być 3
      może 4 !!!!!!!!!!!
      • Gość: kasia Re: dr J. Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:37
        ja tez polecam prowadzil moja ciaze od poczatku do konca rodzilam przy nim i
        naprawde takich lekarzy jak ten czlowiek jest bardzo malo ma bardzo dobre
        podejscie do pacjentki :::)
    • Gość: młoda mama Re: dr J. Wiktor IP: *.getta.trustnet.pl 22.02.07, 09:20
      proszę o opinie na temat dr Wiktora. Zależy mi bardzo.
      • Gość: awieta Re: dr J. Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:12
        prowadził moje dwie ciąże- spośród wszystkich ginekologów do których chodziłam-
        jest najbardziej kulturalny, miły i przede wszystkim jest świetnym lekarzem!!!
        Więc z ręką na sercu mogę ci go polecić:)) Pozdrawiam! A na forum lista
        częstochowskich lekarzy- raczej nie znajdziesz o nim negatywnych opinii.
        • Gość: młoda mama Re: dr J. Wiktor IP: *.getta.trustnet.pl 22.02.07, 11:20
          Przeczytałam białą listę lekarzy i strasznie został skrytykowany, dlatego
          troche sę przestraszyłam. Posanowiłam wiec na własną rękę zebrać o nim opinie.
          Ale ciesze się, że są też pozytywne zdania na jego temat.
          • Gość: awieta Re: dr J. Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:07
            wiesz, nawet najlepszy specjalista w swojej dziedzinie zawsze zostanie
            skrytykowany, ale ja zmam mnóstwo jego pacjentek, które z jego opieki medycznej
            są bardzo zadowolone. Miałam problemy w pierwszej ciąży- jeden ( bardzo znany w
            cz-wie) lekarz, wcale się nie poznał, a on tak. Najlepiej idź do niego na wizytę
            i sama się przekonaj:) Powodzenia:))
    • Gość: mis Re: dr J. Wiktor IP: *.getta.trustnet.pl 22.02.07, 15:35
      • Gość: meg Re: dr J. Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:01
        świetny specjalista!!! przemiły człowiek!!!
        • Gość: Jola Re: dr J. Wiktor IP: *.flatpla.net 23.02.07, 16:16
          Każda kobieta w czasie porodu powinna liczyć przede wszystkim na siebie.
    • Gość: Monia Re: dr J. Wiktor IP: *.getta.trustnet.pl 23.02.07, 22:21
      Ja też potwierdzam kompetencje tego lekarza i wysoka kulturę.
    • Gość: Monia Re: dr J. Wiktor IP: 193.93.91.* 24.02.07, 17:35
    • Gość: norma Re: dr J. Wiktor IP: 193.93.91.* 25.02.07, 09:42
      ja rodziłam u wiktora choc nie byłam jego pacjetka i nie uwazam abym była xle
      traktowana. Konkretny, przyjemny. Ogólnie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka