Gość: ada IP: *.48.inds.pl 23.02.07, 21:57 hej! czy ktoś wie ,gdzie można w Częstochowie kupić ciuszki dla grubaski oprócz ul.Dąbrowskiego i Tesco bo tam ceny też są tłuściutkie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:06 ja mam ten sam problem i wiekszosc ciuchow kupuje sobie za oceanem bo tam nie ma problemu z takimi rozmiarami ale wiem gdzie w czwie dostaniesz fajna bieliznę, piżamy, kostiumy kapielowe itp. skocz sobie na krakowska 45 do takiego różowo-białego budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:29 XXL pod sezamem (niedaleko PZU), ale nie jestem pewna, czy sklep dalej istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrubaska Re: ciuszki dla grubaski IP: *.21.pl 23.02.07, 22:58 Krakowska sklep "pusia" chyba jakos tak a nie lepiej troche ćw i diety i dojść do zwyczajnych rozmiarów ??;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: ciuszki dla grubaski IP: *.swipnet.se 23.02.07, 23:02 Ależ po co ćwiczenia, po co dieta, lepiej nażerać sie do nieprzytomności, a potem siedzieć na klozecie i jęczeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sam raz Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 10:00 osoba otyla wcale nie musi sie przezerac na nasz wyglad ma wplyw nie tylko jedzenie.te szczuple czy chude jak wieszaki paniusie niech troche poczytaja na ten temat,a pozniej sie madruja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: ciuszki dla grubaski IP: *.all.de 24.02.07, 10:03 Ulubione wytłumaczenie grubych pasztetów, uwarunkowania genetyczne, czyż nie tak P. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: ciuszki dla grubaski IP: *.realestate.net.pl 24.02.07, 15:07 Gość portalu: szczupła napisał(a): > Ulubione wytłumaczenie grubych pasztetów, uwarunkowania genetyczne, czyż nie > tak P. > Pozdrawiam cieplutko. a ty 'szczupła' masz jakiś kompleks, że tak naskoczyłaś na grubaski? wyluzuj trochę i daruj sobie epitety, które nic nie wnoszą do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:06 Droga szczupla- naprawde jestes taka dossskonała? Na pewno nie- masz z pewnościa wystające lopatki i 'mydelniczki' przeswitujących obojczyków- OBRZYDLISTWO :/ dodatkowo przerwa miedzy udami, czyż nie? A ta ziemista cera, ktora byc moze maskujesz 'tapetą' grubą na 2 palce? Mizerne włosięta no i za pare lat zmarszczki jak u wysuszonego jabłuszka? Bo to, że żołć Cie zalewa i wszedzie ziejesz jadem to juz pokazałaś na tym forum ... Ja jestem okrągła, jestem pogodna, mam mnóstwo przyjaciół i tych wrecz chudych i pełniejszych. Nie oceniam ludzi tylko po wygladzie: z prostej przyczyny: i wsród grubych i chudych są LUDZIE i ... POTWORY Zgadnij do której grupy Ty sie kwalifikujesz?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: ciuszki dla grubaski IP: *.montecassino.trustnet.pl 10.03.07, 20:00 Sa ludzie grubi i chudzi. Otyli nie oznacza że sa gorsi,przeciwnie sa lepsi od wysuszonych chudzielcow,ktorzy lansuja owczesny wizerunek czlowieka! Wiekszosc wypowiedzi na tym forum udzoelają wychudzone gowniary z tipsami w rożowych ciuszkach ktore g...o wiedza o życiu.Wiec nie warto na nich zwracac uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatorka Re: ciuszki dla grubaski IP: *.internetserviceteam.com 24.02.07, 10:52 W każdym sklepie rolniczym sprzedają worki, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Trolisko juz tu jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:45 kreatorka, szczuplutka.o to trol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do szczuplych IP: 195.205.202.* 24.02.07, 17:29 a wy w jaki sposob jestescie szczuple? zrecie do oporu a pozniej kibel i wymuszanie rzygania!!! cholerne bulimiczki i anorektyczki!!! chore psychicznie chudzielce!!! bo gdyby ktos nie wiedzial to bulimia i anoreksja sa chorobamizwiazanymi z psychika. a poza tym -MY GRUBASY- bardziej umiemy cieszyc sie z zycia niz WY CHUDZIELCY!!!moze nie wygladamy tak ladnie na zewnatrz ale jestesmy piekni wewnatrz. GRUBASY GORA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta Re: ciuszki dla grubaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:06 Polecam sklep "PUSIA" na ul. Krakowskiej 13 (pawilon 4) - tel. 034/3242595 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Model Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:36 Jak Ty wyglądasz kobieto?! Zrób coś ze sobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ciuszki dla grubaski IP: *.48.inds.pl 27.02.07, 23:52 nie widziałeś mnie to skąd wiesz ,że az tak sie przerażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odsysacztłuczczu Balerony ! Leczyć się ! IP: *.server4you.de 24.02.07, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Balerony ! Leczyć się ! IP: 195.205.202.* 24.02.07, 20:17 za malo witamin wcinasz i mozg ci sie wypaczyl a moze ty go w ogole nie masz? zdajesz sobie sprawe z tego co napisales-as? ja bylam kiedys szczupla. mialam nieregularne miesiaczki i poszlam do pani dybalskiej- przychodnia matki i dziecka. zaczela szpikowac we mnie progesteron nie informujac mnie o skutkach ubocznych. a takim skutkiem bylo przybranie 20 kilo w ciagu pol roku. jadlam tyle co zawsze-to moj organizm zeswirowal od lekow. tych kilogramow nie moge zrzucic do dzisiaj. dziekuje bogu ze mam cudowna, zdrowa i sliczna coreczke. bo mimo swej tuszy mam bardzo przystojnego meza, ktory pokochal mnie za usmiech i pogodne usposobienie. zreszta moje kilogramy tez kocha. nie chce miec chudziny bo balby sie zeby jej nie polamac, a tym bardziej uszkodzic siebie o wystajace kosci. dlatego czasami zastanowcie sie czy otylosc zwiazana jest z obzarstwem. nie zaprzeczam, ze sa ludzie ktorzy sami skazuja sie na otylosc. ale jest ich mniej niz tych chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Balerony ! Leczyć się ! IP: *.man.czest.pl 24.02.07, 22:50 No cóż, nie brakuje zboczeńców, którzy lubią wkładać penisa w smalec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do NORMALNEJ Re: Balerony ! Leczyć się ! IP: *.montecassino.trustnet.pl 10.03.07, 20:02 Lepiej wkladać w smalec niż w wysuszone drewno jełopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrubaska Re: ciuszki dla grubaski IP: *.21.pl 24.02.07, 20:01 no i pomco obrazać innych i wyładować swoje kompeksy na forum?? ktoś jest gruby, inny chudy, jak to ktoś to akceptuje to ok jeśli nie to przecież istnieją sposoby na wymarzoną sylwetkę tylko samozaparcia trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb do chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:11 opowiem wam pewną historię, z tego co wiem podobnych ich coraz więcej. Kiedyś byłam "piękna i młoda", ważyłam 55kg. Zdałam maturę, znalazłam pracę (5 lat tam przepracowałam), poznałam mojego mężą, pochowałam mame. Niby pięknie, ale... Nie mogliśmy doczekać się maleństwa. Lekarz 1 - po roku poddał się. Lekarz 2 - stwierdził, że to nie jego branża. Lekarz 3 - to samo. Wreszcie trafiliśmy do właściwej osoby na właściwym miejscu. Dała sobie 1 rok. Ten rok był ogromnym wyrzeczeniem i ogromną walką. Prochy, prochy, zastrzyki. I tak w ciągu pół roku przytyłam 25kg. Pewnie "chude" powiedzą, trza było nie jeść, gimnastyka itp., itd. ale tak się nie dało. Hormony robiły swoje. Zwieńczeniem naszej walki jest nasza córką. Jej nie przeszkadza, że mamusia nosi duuże ubrania, bo ma się do czego przytulić. Mój mąż też nie narzeka, bo wie ile nas kosztowało nasze marzenie. Powiem jeszcze jedno. Każdy grubas chciałby schudnąć, ale zawsze są jakieś wymówki. Nie mam czasu, samodyscypliny, tak mi jest dobrze. Chudzielcy - przemyślcie czasami swoje opinie. Nie wszystko złoto co się świeci. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: do chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:39 to i ja napisze. Kiedys bylam gruba..grubasna..nie wiem, czy ktoras z Was jest tak gruba. Schudlam...ciezko bylo bardzo ale udalo sie. I co? jestem szczupla..niektorzy mowia, ze za bardzo. Jakie roznice sa? Bylam kiedys weselsza, cieplejsza, grzeczniejsza. Teraz gdy patrze na dziewczeta z nadwaga, to nie widze, ze sa za grube, brzydsze z tego powodu. Nie dajcie sie! teraz slysze wciaz od facetow, ze wola pulchniutkie;-) Czasem zaczynam sie wstydzic szczuplosci swojej. I nie przejmujcie sie komentarzami malolatow. Oni nie wiedza co piekne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:08 a ja przestałam sie przejmować....kupuję w konopiskach w centrum handlowym sklep Maxima mozna cos fajnego wybrac i ceny dobre...i nie ma co odchudzac sie na siłe ,kiedys byłam szczupła ale leki robia swoje, a grube nie znaczy brzydkie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:42 a ja przytyłam w ciazy i do tej pory nie moge zgubic mimo ze jestem caly czas w ruchu ,dom ,praca ,itd.glodzic sie tez nie bede bo raz probowalam sie odchudzac i ledwo wyszlam z bulimi.docenilam zdrowie.jak schudne to schudne ale nic na sile.pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: ciuszki dla grubaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:20 uważajcie na forumowego trolla....szczupła to faktycznie niemłody facio,ostatnio obsikany prostym sikiem,na forum dla 50-latków. Chory na umyśle imbecyl ,wpieprza się w słowa.Udaje życie.hihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: ciuszki dla grubaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:24 o on tu jest w kilku wcieleniach...NORMALNA hiiii,a chciałbyś trollu ? Żółte papiery wyszły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: ciuszki dla grubaski IP: *.profiline.pl 28.02.07, 07:23 Ja tez jestem przy kości i czesto znajduje duze rozmiary ubrań w Euro Modzie na Krakowskiej albo na allegro. Maja super ciuchy:))) Pozdrawiam wszystkich grubasków i chudzielców:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka do onna IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 21:05 zdradź swój sposób na schudnięcie, pleeeeeeeeeeeeeeeeeas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ciuszki dla grubaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:44 dziewczyny jezeli szukacie spodni jeansowych to wystaczy udac sie na plac jacka, na stoisku bodajrze 124 zawsze jest jakis wybor (dlugie i rybaczki)no i normalne ceny, a dla stalych klientek jeszcze rabat! polecam Odpowiedz Link Zgłoś