Gość: tadzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 02:06 Którą z tych firm polecacie? Ponieważ mam zamiar rozpocząć pracę w jednej z nich i jestem ciekaw opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 80.54.173.* 25.02.07, 10:48 Gość portalu: tadzio napisał(a): > Którą z tych firm polecacie? Ponieważ mam zamiar rozpocząć pracę w jednej z > nich i jestem ciekaw opinii. pewny jesteś,że Cię tam przyjmą?:) (musisz być dobry skoro ty wybierasz gdzie potrzebują takiego pracownika) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:52 Jestem pewny, tyle że nie bezpośrednio, a przez pośredników. Czasy kiedy się stało po kilka godzin na mrozie pod Gommą bezpowrotnie już mineły:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 195.116.125.* 25.02.07, 11:08 Wybierz Gome.Nie wybieraj TRW zwłaszcza nz Legionów.Ja pracuje tam przez Workera,w Styczniu pracowałem 17 na 21 dni roboczych.W lutym zaś,tylko 5 dni narazie.TRW tłumaczy się tym ,że są małe plany produkcyje,a ja gucio zarobię !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:13 No to już chyba tylko pozostały Gomma i Brembo. Proszę o dalsze podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.man.czest.pl 25.02.07, 12:57 koniec czasow zalatwiania pracy teraz biora wszystkich ktorzy chca pracowac podobno w gommie biora nawet dziadkow i jeszcze jak sie ciesza ze ktos chce robic wiem ze duzo ludzi tam juz odeszlo bo maja ich tam w du.....!polak polaka tam nie szanuje ale na wszystkich przyjdzie pora pozdrawiam tadzia nie napisales ile masz lat ale jedz za granice przy odrobinie szczescia zarobki dobre i szacunek dla ciebie jak bedziesz dobrym fachowcem bo tu cie kierownictwo polskie zniszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:58 Mam 27 lat, chciałbym jechać za granicę ale nie mam żadnych kontaktów tam, niestety. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglista Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 212.87.241.* 25.02.07, 15:10 Za granicą nie musisz mieć żadnych kontaktów. Tam się pracuje przez agencji pośrednictwa pracy. Zgłaszasz się do takiej agencji, albo kilku agencji, mówisz co umiesz robić, i czekasz. Oni dają Ci pracę. Warunek - to język, trzeba znać w stopniu komunikacyjnym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:39 TRW Rolnicza,zapotrzebowanie caly czas,praca caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:49 to czemu Worker nie wysyła tam pracowników tylko pracują po parę dni w miesiącu i rejestrują ich na1/4etatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:12 Gość portalu: darek napisał(a): > to czemu Worker nie wysyła tam pracowników tylko pracują po parę dni w miesiącu > i rejestrują ich na1/4etatu? po pare dni w miesiacu to moze pracuja na Legionów,ja mówie o rolniczej.w sierpniu w tamtym roku przyszly nowe osoby z workera do mojej grupy,nie mieli ani jednego dnia postojowego,ani razu nie wyslalismy ich do domu i 4 marca juz przechodza do TRW>zapotrzebowanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.centertel.pl 06.03.07, 12:12 Witam! Czy zna ktos jakis nr kontaktowy do Workera? Nie jestem z Czewy, ale studiuje tam zaocznie.U siebie nie moge nigdzie znalezc pracy, wiec jesli bedzie sznasa zaczne pracowac w TRW poprzez agencje posrednictwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcv Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:17 Nie pamiętam, ale zadzwoń na informację TP : 913-118. Worker na Dąbrowskiego, Work Service na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.centertel.pl 06.03.07, 19:59 Dzieki za info, chyba bede musial tak zrobic bo nigdzie w necie nie ma zadnego info odnosnie Workera w Czestochowie, a slyszalem ze tylko przez ta agencje mozna sie dostac do TRW. Ciekawe tylko, czy w ogole sa przyjecia na Rolnicza, a jesli tak, to czy jako inzynier uzupelniajacy studia zaocznie bede mogl liczyc na zatrudnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:33 a czemu nie wkret- met tam tez sa przyjecia hehe ale jezeli o kaske to lipka troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecf Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:37 właśnie dlatego, kasa lipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:39 ale w tych innych sektach jest podobnie z kasa moze sie to kurde wkoncu zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
misiek816 Re: TRW, Brembo czy Gomma? 25.02.07, 19:59 w wkręt mecie kasa zamienia sie od grudnia ale zmienić sie nie morze kierownicy daja angaże i dać ich nie moga papieru im chyba na umowy zabrakło he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:47 trw,brembo,gomma-czy przyjmuja rowniez kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 15:07 jasne ze tak Odpowiedz Link Zgłoś