Dodaj do ulubionych

TRW, Brembo czy Gomma?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 02:06
Którą z tych firm polecacie? Ponieważ mam zamiar rozpocząć pracę w jednej z
nich i jestem ciekaw opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 80.54.173.* 25.02.07, 10:48
      Gość portalu: tadzio napisał(a):

> Którą z tych firm polecacie? Ponieważ mam zamiar rozpocząć pracę w jednej z
      > nich i jestem ciekaw opinii.
      pewny jesteś,że Cię tam przyjmą?:)
      (musisz być dobry skoro ty wybierasz gdzie potrzebują takiego pracownika)
      • Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:52
        Jestem pewny, tyle że nie bezpośrednio, a przez pośredników. Czasy kiedy się
        stało po kilka godzin na mrozie pod Gommą bezpowrotnie już mineły:))
        • Gość: polak Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 195.116.125.* 25.02.07, 11:08
          Wybierz Gome.Nie wybieraj TRW zwłaszcza nz Legionów.Ja pracuje tam przez
          Workera,w Styczniu pracowałem 17 na 21 dni roboczych.W lutym zaś,tylko 5 dni
          narazie.TRW tłumaczy się tym ,że są małe plany produkcyje,a ja gucio
          zarobię !!!!!!!!!!
          • Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:13
            No to już chyba tylko pozostały Gomma i Brembo. Proszę o dalsze podpowiedzi.
            • Gość: kolega Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.man.czest.pl 25.02.07, 12:57
              koniec czasow zalatwiania pracy teraz biora wszystkich ktorzy chca pracowac
              podobno w gommie biora nawet dziadkow i jeszcze jak sie ciesza ze ktos chce robic
              wiem ze duzo ludzi tam juz odeszlo bo maja ich tam w du.....!polak polaka tam
              nie szanuje ale na wszystkich przyjdzie pora pozdrawiam tadzia nie napisales ile
              masz lat ale jedz za granice przy odrobinie szczescia zarobki dobre i szacunek
              dla ciebie jak bedziesz dobrym fachowcem bo tu cie kierownictwo polskie zniszczy
              • Gość: tadzio Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:58
                Mam 27 lat, chciałbym jechać za granicę ale nie mam żadnych kontaktów tam,
                niestety. Również pozdrawiam.
                • Gość: Anglista Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 212.87.241.* 25.02.07, 15:10
                  Za granicą nie musisz mieć żadnych kontaktów. Tam się pracuje przez agencji
                  pośrednictwa pracy. Zgłaszasz się do takiej agencji, albo kilku agencji, mówisz
                  co umiesz robić, i czekasz. Oni dają Ci pracę. Warunek - to język, trzeba znać
                  w stopniu komunikacyjnym. Pozdrawiam.
                  • Gość: pracownica Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:39
                    TRW Rolnicza,zapotrzebowanie caly czas,praca caly czas.
                    • Gość: darek Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:49
                      to czemu Worker nie wysyła tam pracowników tylko pracują po parę dni w miesiącu
                      i rejestrują ich na1/4etatu?
                      • Gość: pracownica Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:12
                        Gość portalu: darek napisał(a):

> to czemu Worker nie wysyła tam pracowników tylko pracują po parę dni w
                        miesiącu
                        > i rejestrują ich na1/4etatu?

po pare dni w miesiacu to moze pracuja na Legionów,ja mówie o rolniczej.w
                        sierpniu w tamtym roku przyszly nowe osoby z workera do mojej grupy,nie mieli
                        ani jednego dnia postojowego,ani razu nie wyslalismy ich do domu i 4 marca juz
                        przechodza do TRW>zapotrzebowanie jest.
                        • Gość: Adi Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.centertel.pl 06.03.07, 12:12
                          Witam!
                          Czy zna ktos jakis nr kontaktowy do Workera? Nie jestem z Czewy, ale studiuje
                          tam zaocznie.U siebie nie moge nigdzie znalezc pracy, wiec jesli bedzie sznasa
                          zaczne pracowac w TRW poprzez agencje posrednictwa...
                          • Gość: dcv Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:17
                            Nie pamiętam, ale zadzwoń na informację TP : 913-118. Worker na Dąbrowskiego,
                            Work Service na Kościuszki.
                            • Gość: Adi Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.centertel.pl 06.03.07, 19:59
                              Dzieki za info, chyba bede musial tak zrobic bo nigdzie w necie nie ma zadnego
                              info odnosnie Workera w Czestochowie, a slyszalem ze tylko przez ta agencje
                              mozna sie dostac do TRW. Ciekawe tylko, czy w ogole sa przyjecia na Rolnicza, a
                              jesli tak, to czy jako inzynier uzupelniajacy studia zaocznie bede mogl liczyc
                              na zatrudnienie...
    • Gość: dark Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:33
      a czemu nie wkret- met tam tez sa przyjecia hehe ale jezeli o kaske to lipka troche
      • Gość: ecf Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:37
        właśnie dlatego, kasa lipka
        • Gość: dark Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:39
          ale w tych innych sektach jest podobnie z kasa moze sie to kurde wkoncu zmieni
          • misiek816 Re: TRW, Brembo czy Gomma? 25.02.07, 19:59
            w wkręt mecie kasa zamienia sie od grudnia ale zmienić sie nie morze kierownicy
            daja angaże i dać ich nie moga papieru im chyba na umowy zabrakło he he
            • Gość: kaja Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:47
              trw,brembo,gomma-czy przyjmuja rowniez kobiety?
              • Gość: ktos Re: TRW, Brembo czy Gomma? IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 15:07
                jasne ze tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka