Gość: ona IP: *.prenet.pl 27.02.07, 20:36 podajcie adres tej kosmetyczki lub telefon pilne na slub potrzebuje makijazystki a slyszalam ze jest b. dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k0niczynka Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana 27.02.07, 22:22 ul.Orkana 22/26 na przeciw przychodni WRZOSOWIAK.JEST REWELACYJNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:20 P.Magda robi cudowny makijaż,sama malowałam się u niej do ślubu.Nr tel.602816720 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:17 a jaka jest cena w tym zakładzie regulacji brwii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.tktelekom.pl 01.03.07, 14:20 ok 6zł z tego co pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.eranet.pl 10.03.07, 00:48 Cóz nie gloryfikujmy Pani Magdy za jej zdolne makijaże,ahh ehhhh jakie fantastyczne iedyne,to nie prawda,nie jest zapewne antidotum na każdy makijaż i rodzaj skóry dziewczyny poczytajcie to jest lipa to co tu można poczytać ta dziewucha to ma jakąś totalną schize sama się lansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:45 a cena regulacji z henną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: kosmetyczka P.MAGDA na orkana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:06 kobity,macie nr tel to sobie zadzwońcie i się spytajcie o ceny.Ale jak ja porównywałam,to jest o wiele taniej niż w jakichś wypasionych salonach(a usługi lepszej jakości) Odpowiedz Link Zgłoś