hoffman3 01.03.07, 20:41 witam wszystkich! poszukuje dobrego ortodonty dla mojego syna, dużo się mówi o przychodni na Elsnera wiem że przyjmuje tam doktor Brewczńska i Styczeń, proszę o informację na ich temat, dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.M. Re: ortodonta IP: 217.153.246.* 01.03.07, 21:50 Ja osobiście polecam doktora Myrdę, może jest dość suchy w obejściu, ale za to zęby wyprowadził mi genialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: ortodonta IP: *.tktelekom.pl 01.03.07, 22:35 Szczerze odradzam przychodnie na Elsnera. Jest tutaj na forum kilka wątków na jej temat i w kilku padają zarzuty wręcz nie do pomyślenia. Lepiej poszukać lekarza cieszącego się jednoznacznie dobra opinią. Ci z Elsnera na pewno takiej nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: ortodonta IP: *.centertel.pl 01.03.07, 22:37 rówież polecam dr Myrde, najlepszy w Czewie, lecze sie u niego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OstatniMohikanin Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:24 powiem tak....70% przypadków, w których "lekarze" zalecają aparaty za jedyne 1.500 zł za łuk nie jest w ogóle potrzebnych... młodym ludziom w wiekszości przypadków zęby skorygują sie same w miarę wzrostu osobnika. Mam przykład własych dzieci. Córkę, która miała lekką wadę uzboilismy w aparat, a u syna, bo młodszy, ale z większą wadą, poczekalismy. Efekt? Córka po dwóch latach od zdjęcia aparatu ma bardziej krzywe zęby, niż syn, kóry nie nosił aparatu wcale (montaż-na Elsnera).. Aparat tylko z konieczności, a nie dla mody... poza tym są aparaty zdejmowane, w formie szczęki, które nosi sie w nocy i dwie godziny w dzień, ale lekarze za mało na nich zarabiają, więc nie proponują. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
porokate Re: ortodonta 30.06.16, 23:28 Moja córka miała zakładany stały aparat na zęby w Centrum Medor. Skrzywienie dość duże, dlatego zdecydowaliśmy się na prostowanie zębów. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowego leczenia. Nastawiliśmy się na koszty, wydają się standardowe. Najważniejsze jest jednak dla na to żeby było wszystko jak należy. Wszystkie dane na ich stronie - medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa dobry ortodonta w Częstochowie, jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
baska_sz1 Re: ortodonta 23.09.16, 19:54 Ja też polecam Medor, dobry orotodonta medor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marja_87 Re: ortodonta 01.08.18, 20:58 stanowczo odradzam Hoffman- Styczeń, porażka, komunikacja zerowa, kolejka straszna, nie kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś