01.03.07, 20:41
witam wszystkich!
poszukuje dobrego ortodonty dla mojego syna, dużo się mówi o przychodni na
Elsnera wiem że przyjmuje tam doktor Brewczńska i Styczeń, proszę o
informację na ich temat, dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: A.M. Re: ortodonta IP: 217.153.246.* 01.03.07, 21:50
      Ja osobiście polecam doktora Myrdę, może jest dość suchy w obejściu, ale za to
      zęby wyprowadził mi genialnie
      • Gość: K. Re: ortodonta IP: *.tktelekom.pl 01.03.07, 22:35
        Szczerze odradzam przychodnie na Elsnera. Jest tutaj na forum kilka wątków na
        jej temat i w kilku padają zarzuty wręcz nie do pomyślenia. Lepiej poszukać
        lekarza cieszącego się jednoznacznie dobra opinią. Ci z Elsnera na pewno takiej
        nie mają.
      • Gość: Ax Re: ortodonta IP: *.centertel.pl 01.03.07, 22:37
        rówież polecam dr Myrde, najlepszy w Czewie, lecze sie u niego..
    • Gość: OstatniMohikanin Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:24
      powiem tak....70% przypadków, w których "lekarze" zalecają aparaty za jedyne
      1.500 zł za łuk nie jest w ogóle potrzebnych... młodym ludziom w wiekszości
      przypadków zęby skorygują sie same w miarę wzrostu osobnika. Mam przykład
      własych dzieci. Córkę, która miała lekką wadę uzboilismy w aparat, a u syna, bo
      młodszy, ale z większą wadą, poczekalismy. Efekt? Córka po dwóch latach od
      zdjęcia aparatu ma bardziej krzywe zęby, niż syn, kóry nie nosił aparatu wcale
      (montaż-na Elsnera).. Aparat tylko z konieczności, a nie dla mody... poza tym
      są aparaty zdejmowane, w formie szczęki, które nosi sie w nocy i dwie godziny w
      dzień, ale lekarze za mało na nich zarabiają, więc nie proponują. Tyle.
    • porokate Re: ortodonta 30.06.16, 23:28
      Moja córka miała zakładany stały aparat na zęby w Centrum Medor. Skrzywienie dość duże, dlatego zdecydowaliśmy się na prostowanie zębów. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowego leczenia. Nastawiliśmy się na koszty, wydają się standardowe. Najważniejsze jest jednak dla na to żeby było wszystko jak należy. Wszystkie dane na ich stronie - medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa dobry ortodonta w Częstochowie, jesteśmy zadowoleni.
    • baska_sz1 Re: ortodonta 23.09.16, 19:54
      Ja też polecam Medor, dobry orotodonta medor.pl/
    • marja_87 Re: ortodonta 01.08.18, 20:58
      stanowczo odradzam Hoffman- Styczeń, porażka, komunikacja zerowa, kolejka straszna, nie kompetentna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka