Gość: Ela IP: 80.48.49.* 04.03.07, 17:09 Jak myslicie dlaczego teraz na dyskotekach wiekszosc mlodziezy jest nie letnia? ochroniarze powinni sprawdzac dowody a coraz czescij widzimy nie letnich ledwo przytomnych przy lozy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandri, 13 lat Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:16 Siedź w domu stara raszplo, a nie rób zwiadów po dyskotekach. My młodzi rządzimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lordi Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:18 i po kątach sie kur***? Wszędzie same małolaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dyskoteki i nieletni IP: 217.153.246.* 04.03.07, 17:24 może wy maci za duzo latek przesto ta ruznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dyskoteki i nieletni IP: 80.48.49.* 04.03.07, 17:27 chodzi mi tu tylko i wylacznie o nie letnich ja sama mam juz dowod i widok upitych nie letnich dziewczyn jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dyskoteki i nieletni IP: 217.153.246.* 04.03.07, 17:34 Elu zanim dostałaś ten dokument to nie chodziłś nigdy na dyskotrki rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Dyskoteki i nieletni 04.03.07, 17:40 Ten wątek nie jest o chodzeniu do dyskoteki, tylko o pijanych i naćpanych dzieciach. I zorganizuj sobie jakichś słownik ortograficzny, bo Twoja ortografia zabija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.lelewela.trustnet.pl 04.03.07, 18:04 Ela chyba nigdy nie chodziła na dyskoteki i do szkoły.. ajć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec klubów Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.apus-net.pl 04.03.07, 18:12 Mi tam te naćpane, na..e dzieciaczki w ogóle nie przeszkadzają gdyż mam dzięki nim niezłą bekę, a to sie przekłada na dobry humor na imprezach. Pamietajcię że 16 latka sie może umalować na 19-20. Strzeżcie się wrzeszczących i piszczących warstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 18:19 wszystko by bylo ok i nikomu by to nie przeszkadzało,gdyby te dzieci zachowały umiar w tym co robią.chodzilam na dyskoteki ale po to aby potanczyc,posluchac muzyki a nie po to by lezec w loży nieprzytomna i na czworakach wracac do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:13 Pracowniku TRW w 100% się z tobą zgadzam, poprostu rozwala mnie widok naje.... gó..ar i gó..arzy którzy sami przed soba szpanują ile to oni potrafią znieść:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.apus-net.pl 04.03.07, 20:19 A, że znieść to taki jeden z drugim potrafi niewiele... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okazyjny bywalec Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:04 Dlaczego nieletni są wpuszczani - bo to się bardzo ładnie przelicza na pieniążki dla właścicieli. A więc ochroniarze nie będą sprawdzać dowodów - bo nie leży to w interesie szefostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dyskoteki i nieletni IP: 80.48.49.* 04.03.07, 23:14 jakies madre slowa:) i ktos mnie zrozumial pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okazyjny bywalec Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:18 no cóż największa wada tego forum polega na tym że ludzie nie czytają ze zrozumieniem :(, a chcą się tylko wykrzyczeć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz861103 Re: Dyskoteki i nieletni 04.03.07, 23:43 tak poprostu kasa kasa i jeszcze raz kasa!! wejdźcie sobie na jakąś stronę vivy truskolasy i zobaczcie sobie zdjęcia tam na prawdę jest tragedia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:23 no no, wątpię zeby takie dzieciaki zostawialy na barze duzo kasy, taka 16 wypije pewnie 2 piwa i ma dosyc, wiecej kasy robi sie na mlodych ludziach pracujacych, czyli takich jak ja :) a tak w ogole, to o jakich dyskotekach mowicie konkretnie, bo ja chodze do genesis i np w czwartki tam nie ma gufniarstwa, chociaz jak w piatek bylam mkiedys to rzeczywiscie tragedia byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dyskoteki i nieletni IP: 80.48.49.* 05.03.07, 13:47 no nie wiem a Yorker ? lub w porterze tez mozna czasem przywazyc mlode nacpane nastolatki:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajs Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:43 Proponuję wziąć do ręki wszelakie możliwe słowniki, zanim jeszcze raz wypowiecie się na forum, bo tego się nawet czytać nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ajs Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 08:18 musiałes to napisac ?geniuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajs Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:28 Musiałem - nie musiałem... To zupełnie nieistotne. Czy Tobie nie przeszkadzają takie błędy? Mnie to aż kuje w oczy, bo się ku.. czytać nie da takich gryzmołów: "ruznica" czy brak jakiejkolwiek interpunkcji - porażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ajs Mlodzi gniewni .kiedys tez beda RODdzicaMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:40 niewazne jak pisza, wazne ze pisza. A bledy mozna zwalic na modna dyslekcje. Wogole zauwazylam, ze mimo, ze w szkolach klada nacisk na uczenie ortografii, to wiele dzieciakow i mlodziezy robi takie byki , ze jak napisales to sie k... czytac nie da. Moze Zle ucza? widze ze INACZEJ jak nas. Ale zauwazyles ze od razu masz odzew obrony tych bykow /ortograficznych/ Jesli chodzi o malolaty TO MAM NADZIEJE, ZE WKROTCE WIELKI WUJ GIERTYCH ZROBI Z TYM PORZADEK./osobiscie go nie lubie, ale niektore pomysly nawet do przyjecia/ Wlasciciele dyskotek powinni ponosic kary za wpuszczanie malolatow na dyskoteke i zgode na ich przebywanie po godz. 22.00. Mnej bybylo problemow z mlodzieza. A z drugiej strony nasuwa sie pytanie.... GDZIE SA RODZICE???? NIE WIDZA CO ICH LATOROSL ROBI? O KTOREJ I W JAKIM STANIE WRACA DO DOMU? Tez powinni odpowiadac za to. Nie jestem stara zgreda. Jak na swoj wiek, jestem jak to mowia moje wnuki "czadowa Babcia", ale nie wyobrazam sobie, zebym sama przedtem i teraz moje dzieci patrzyly bez zadnej reakcji na to co robia mlodsi czlonkowie rodziny. Pamietajmy, ze Czego sie Jas nie nauczy..........Jan nie bedzie umial Czym skorupka za mlodu nasiaknie, tym na starosc traci. A Wam mlodym nieletnim radze spojrzec ciut w przyszlosc. Kiedys tez staniecie po naszej stronie boiska. Czy chcielibyscie zeby Wasze dzieci robily to co Wy teraz i tak jak Wy teraz? Mlodosc jest piekna i bedzie tym piekniejsza, czym na starosc wspomnienia beda beda doprowadzaly do wzruszen a nie obrzydzenia. Mlodosci dodaj Wam skrzydla........ Wszystko jest dla ludzi, ale niektorym trzeba na recepte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tej co do ajs! Re: Mlodzi gniewni .kiedys tez beda RODdzicaMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:20 ty mądralińska!! najeżdzasz na ludzi ze pisac nie umieją a sama piszesz dyslekcja??? sprawdz sobie w slowniku to slowo, albo ulatwie ci, bo pewnie nie masz w domu: DYSLEKSJA!! - to nie lekcja dyskoteki tylko problemy z czytaniem od LEGO z łac. czytam........ nienawidze ludzi ktorzy wymadrzaja sie na temat o ktorym g... wiedzą! do szkoly nieuku. malutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciebie Re: Mlodzi gniewni .kiedys tez beda RODdzicaMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:22 sam sie ucz..........mnie wystarczy to co umiem. i dobrze wychowalam swoje dzieci i wnuki Tobie sie moze nie udac ale powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Mlodzi gniewni .kiedys tez beda RODdzicaMI IP: *.lelewela.trustnet.pl 06.03.07, 15:39 A tak w ogóle to "wogóle" się pisze oddzielnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 GG, Tlen ICQ i inne to są winowajcy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:58 Błędy sa wynikiem komunikatorów internetowych, czy wy nie widzicie jakim językiem dzieci się tam porozumiewają, pełno skrutów i zapożyczeń z angielskiego, wiadomo jak się szybko pisze to nie ma czasu na przemyślenie czy się dobrze napisało czy źle, ja sam niekiedy walę takie byki na gg że sam jestem zaszokowany:) ale treść zostaje przekazana a rozmówca i tak wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.lelewela.trustnet.pl 06.03.07, 15:37 Dokładnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Dyskoteki i nieletni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:26 nieletnia bylam jescze miesiac temu :) ...ale bylam na paru dyskotekach i powiem szczerze że przerazilo mnie to co zobaczylam.. mnostwo dziewczyn w wieku ok 16 lat upitych, mocno wymalowanych, i tych facetow ktorzy slinią sie na ich wydok, blee, chyba najlepiej jest w genesis i moze w don kichocie, reszta klubow tak srednio..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dyskoteki i nieletni IP: 80.48.49.* 08.03.07, 13:33 no kazdy ma inny gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś