Dodaj do ulubionych

TEStosTERON

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:02
Bylismy wczoraj na tym filmie.
Bez przerwy salwy smiechu na widowni.
Warto isc.

jak na polski film to super.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:48
      Ja też wczoraj byłam na tym filmie i powiem szczerze rozczarowałam się.
      Reklamowany jest jako super komedia a tak naprawdę to pusta i pełna głupich
      tekstów marna gra świetnych polskich aktorów.Być może faceci mają na ten temat
      inny pogląd, ale ja wyszłam z kina zniesmaczona.
      • Gość: karra Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:19
        Byłam na nim w niedziele i jak dla mnie ekstra film, owszem niektore teksty o
        kobietach moga draznic ale... no wlasnie ... takie zycie:))) Gra aktorow
        rewelacyjna zwlaszcza Kota- super, w niektorych momentach az sie poplakalam.
        Bylam z kolezankami i ani jedna nie wyszla zniesmaczona filmem, moze mamy
        specyficzne poczucie humoru i nie jestesmy feministkami:))) Warto obejrzec!
        • Gość: Widz Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 02:08
          Tylko analizujac cene biletu.....nie wiem drogo czy tanio
          zastanawiam sie ile w jego cenie jest tandiemow za ogladanie polgodzinnej
          reklamy roznych rzeczy takich jakie widze codzienne w TV.

Kupuje bilet na FILM a nie na reklamy!!!

• promyczekk_k Re: TEStosTERON 06.03.07, 09:10
            a jaka jest cena biletu wlasciwie?
            • Gość: Ajanta Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:21
              Swiadka Koronnego mozna bylo obejrzec legalnie w internecie wykupujac SMS za 11
              zlotych ,ciekawe czy z tym tez tak mozna?
          • Gość: a Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:00
            Reklamy nie trwają nawet 15 minut :)
    • Gość: Jacek Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:32
      jedna z lepszych komedi jakie widzialem.Polecam
    • Gość: Ja Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:08
      Boze nie rozumiem tych wszystkich kobit które wielce wychodza zniesmaczone bo
      ktos tam wypowiedzial kilka tekstow nie bardzo lezacych kobiecie. Takie rzeczy
      trzeba brac z przymruzeniem oka. To jest komedia. A poza tym wydaje mi sie
      jescze ze chyba kobiety które wielce sie znismaczyly tymi tekstami same takie
      sa jak tam mowia ,bo gdyby tak nie bylo to by ich to nie obruszylo. A tak
      prawda w oczy kole. Sama jestem kobieta ale bez przesady zeby sie od razu
      obrazac ;)
      • jacoobs Re: TEStosTERON 06.03.07, 14:15
        Film na pewno musi być dobry. Osobiście byłem na Testosteronie w styczniu w
        naszym teatrze. Rewelacyjna gra aktorów z Bielska. Przypuszczam, ze na scenie
        wypadło jeszcze lepiej.
        • brit27 Re: TEStosTERON 06.03.07, 15:16
          film rewelacyjny, oglądałem wczoraj, dawno się tak nie uśmiałem, Wsród salw
          śmiechu, które co chwilę wybuchały na sali, wyraźnie słychać bylo Panie, więc
          nie jest on aż tak antykobiecy :)
          a może poprostu komuś brakuje poczucia humoru - wtedy proponuję iść zdecydowanie
          na jakis dramat, albo horror.
          Ja osobiście film POLECAM - BARDZO UDANA POLSKA KOMEDIA:) ... z przesłaniem;)
        • Gość: wer Re: TEStosTERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:17
          film jest niezly :) co prawda kobiety moga wyjsc obrazone jak ktoras jest
          hmmmm.... blond :) ale dla facetow z mojego punktu widzenia jast dobry :)

cena biletu w CC 16zł
          • Gość: kasia Re: TEStosTERON IP: *.lelewela.trustnet.pl 06.03.07, 15:34
            Film tandetny.. Taka tandeta jakich mało.. W TV się reklamował jako super-extra
            komedia a tu klapa.. Owszem może i było pare śmiesznych momentów ale bez
            przesady.. Dla mnie ten filma to jakaś kpina.. I wcale nie chodzi mi tu o
            jakieś "chamskie" teksty co do kobiet..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka