Dodaj do ulubionych

arabski dentysta

05.03.07, 15:12
Przyjmuje na ul.Kościuszki 9, czy miał ktoś styczność z tym dentystą? Nazywa
się Małanij- Saleh . Rozpoczynam u niego leczenie zębów a ze względu na to że
juz wielokrotnie zawiodłam sie bardzo na dentystach, chce wiedzieć czy to
dobry fachowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: arabski dentysta IP: 212.87.241.* 06.03.07, 06:16
      Fajny facet,bez zastrzeżeń on się chyba już całkowicie zasymilował.Jest
      Pakistańczykiem?
      • Gość: fanatyczka arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:40
        ...a przystojny jest..?
        • Gość: jola Re: arabski dentysta IP: 80.54.174.* 06.03.07, 20:16
          a ile u niego kosztuje wypelnienie zeba
          • jmardok Re: arabski dentysta 06.03.07, 20:38
            #
      • Gość: do Gościa Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:26
        Jeśli arab to PALESTYŃCZYK, jeśli hindus to PAKISTAŃCZYK (Pakistańczycy nie sa
        arabami!), zdecyduj się? bo te dwa kraje bardzo się różnia od siebie,a jesli
        cos chcesz napisać mądrego na forum to najpierw sprawdź na mapie gdzie te kraje
        leżą. Dzntyści częstochowscy powinni od niego uczyc się kultury, fachowości i
        życzliwości, trzy lata temu ukruszyła mi się jedynka (była sobota) nikt z
        polskich lekarzy w Cęstochowie nie chciał sie pojąć tego przez przypadek
        trafiłam do doktora i co się okazało nie było żadnego problemu, zrobił
        rewelacyjnie od tej pory do niego chodzę dodam wam jescze tyle że jest
        chirurgiem szczękowym.
    • Gość: pacjentka Re: arabski dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:42
      Ja jestem stała pacjentka doktora Saleh . Dobrze leczy stara sie uratowac
      kazdy zab nawet taki ktory jest juz prawie do usuniecia. Moja siostra dzieki
      niemu uratowala 3 i jest zadowolona. Wczesniej bardzo bała sie dentysty ale on
      ma takie podejscie ze siedzenie na fotelu stomatologicznym w jego towarzystwie
      to przyjemnosc
      • krzepice.city Re: arabski dentysta 06.03.07, 21:46
        pamietajcie casus Simona Mola ;-)
        • Gość: aga Re: arabski dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:06
          bardzo fajny lekarz, roibi porzadnie zeby i rzeczywiscie tak jak juz ktos
          wczesniej wspomnial siedzenie w fotelu gdy on jest w poblizu to sama rozkosz -
          bardzo przystojny facet
    • Gość: Mała Mi Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:01
      Nazywa się Mohammad, i jest z Emiratów.
      Mnie też nie chce uśmiercić zęba ani wyrwać bo mówi,że będzie dobry i będzie ok,
      mimo, że z chęcią pozbyłabym się go od razu.
      • Gość: Jasiu Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:23
        Zamiast plomby będzie bombka:)
    • Gość: fifi Re: arabski dentysta IP: 212.87.241.* 22.04.07, 12:44
      Dr. Saleh jest Pakistańczykiem a zęby leczy świetnie
    • gnomka Re: arabski dentysta 22.04.07, 14:18
      a możecie napisać ile średnio bierze za wizytę, za zwykłe leczenie i za
      leczenie kanałowe?
      • Gość: Mała Mi Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:07
        ma umowę z NFZ, więc nie płaci się, chyba, że za jakieś dodatkowe usługi
        dentystyczne, nie wiem,

wydaje mi się, że jednak z Emiratów, dopytam przy wizycie ;)

żadnej bombki (jeśli to koronka)
        • gnomka Re: arabski dentysta 22.04.07, 19:37
          to super ze na NFZ :)
          A dlugo się czeka na wizytę?
    • Gość: marta Re: arabski dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:23
      Cała rodzina chodzi do niego i każdy jest zadowolony. Nie wyrywa zawsze chce
      ratować :) Mnie uratował zęba który miał być do resekcji... Polecam w 100% A
      przede wszystkim nie jest stasznie drogi
      • Gość: jagoda Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:04
        A ja do niego chodzę i rozmawiałam z nim i mówił że jest Palestyńczykiem jest
        bardzo fajnym człowiekiem i świetnym lekarzem, moje dzieci również bez problemu
        i strachu do niego chodzą
        • Gość: baba a Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:38
          moge prosic o jakis telefon do Niego?
          Dziekuje
        • Gość: Mała Mi Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 15:29
          Miałaś rację, jest Palestyńczykiem :)
          • Gość: jola Re: arabski dentysta IP: 80.54.174.* 02.05.07, 21:10
            no to co chodzicie do niego i nikt nie wie ile kosztuje wypelnienie , ile
            trzeba czekac na wizyte to podstawowe pytania jaki dolkladny adres tyle mnie
            interesuje z goty Wam dziekuje
            • Gość: do joli Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:34
              Po pierwsze to sama musisz iść na ul. Kościuszki 9 , wejść do gabinetu i umówić
              się na wizytę, wszystko zalezy od stanu zeba. Przyjmuje w poniedziałki od godz.
              14.00 - 18.00, środa 8.00- 13.00, czwartek 14.00-18.00. Za leczenie kanałowe
              zeba zapłaciłam 60zł ale wszystko zalezy od stanu i leczenia zęba, mój maż za
              lecznie kanałowe i nadłożenie ubytku zęba zapłacił 80 zł. Co ważne doktor Shali
              od razu mówi ile będzie kosztować leczenietakże nie jest to jakaś niewiadoma
              tylko konkret.
            • Gość: aaa Re: arabski dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:34
              tel. 034 - 3628 - 832
              przyjmuje w dawnej Poliklinice, obecnie jest tam rendgen, jezeli nic sie nie
              zmienilo to przyjmuje w nastepujace dni: pon 14.00 - 19.00, sr 9.00 - 14.00,
              czw 13.00 - 18.00
    • nina2022 Re: arabski dentysta 09.11.22, 11:20
      Nie ma już doktora tam ,szkoda.
      przyjmuje w Pankach nr tel.664615090

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka