Dodaj do ulubionych

dr Biskupek

IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 17:51
Szukam opini o Pani dr Biskupek. Czy pracuje na Biegańskiego ? Gdzie
przyjmuje prywatnie, czy ma USG, ile bierze za wizytę i najważniejsze, czy ją
polecacie do prowadzenia ciąży.
Obserwuj wątek
    • Gość: promyczekk_k@gazet Re: dr Biskupek IP: *.225.inds.pl 05.03.07, 19:14
      jesli chodzi o lekarke lecze sie u niej juz dwa lata moge powiedziec ze to
      naprawde super lekarka. przyjmuje na mickiewicza. na mickiewicza ma rozne
      rodzaje usg wiec o to nie musialabys sie martwic z tego co sie orientuje
      prywatnie to chyba gdzies na wolnosci przyjmuje wizyta okolo 100 zl. jesli
      chodzi o prowadzenie ciazy to prowadzila ciaze mojej przyjaciolki moge ja
      naprawde polecic, ciaza byla zagrozona a ona sprawila ze dzidzius urodzil sie
      zdrowy. przyjaciolka moja powiedziala ze prowadzenie ciazy to tylko u niej.
      nawet podczas porodu bardzo pomogla bo pielegniarki mialy w dupie ze dziecko juz
      wychodzi ogladaly tv dobrze ze lekarka szybko przyszla na sale i wziela sprawy w
      swoje rece bo o malo sie dziewczyna nie wykrwawila. wiec jesli chodzi o moje
      zdanie polecam. jedyny minus strasznie duzo ludzi tam chodzi ale ty jako kobieta
      wciazy zostajesz przyjeta jako pierwsza w kolejce :)) pozdrawiam
      • Gość: jola Re: dr Biskupek IP: 80.54.174.* 05.03.07, 20:53
        polecam przyjedZie rowniez do porodu w nocy /jesli bedziesz chciala zeby przy
        nim oczywiscie byla / corka moja chodzila do niej cala ciaze prywatnie i do
        porodu przyjechala w nocy i nie wziela centa,bardzo sympatyczna , a jak bylo
        potrzeba to na badania tez chodzila do niej na mickiewicza /bezplatne /
        • Gość: xxx Re: dr Biskupek IP: 80.54.168.* 05.03.07, 21:03
          Prywatnie przyjmuje nie na Wolności tylko na Lelewela w pierwszym wieżowcu od
          ryneczku na Wałach.II klatka ,parter.Tel.do gabinetu 3247154 .We wtorki i
          czwartki przyjmuje tam jej mąż -spec.chor.wew. więc ona przyjmuje w pozostałe
          dni.
          • Gość: Iva Re: dr Biskupek IP: *.21.pl 05.03.07, 21:37
            Nie polecam przez nia stracilam dziecko dawala takie leki ze nie pomagaly tylko
            szkodzily w szpitalu przez to byla poznie afera
            • dorota.skupa Re: dr Biskupek 06.03.07, 10:15
              Przyjmuje również w przychodni na Wyczerpach (ul.Warszawska)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka