magda685 12.03.07, 10:56 Czy miał ktoś do czynienia z pracownikami tej firmy budowlanej? Jakie doświadczenia i opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient termobudu Re: Termobud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:15 mialem ... nie wdajac sie w szczegoly - nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
magda685 Re: Termobud 12.03.07, 13:15 Jeśli możesz to podaj kilka szczegółów,bo może chociaż raz uda mi się nauczyć na nie własnych błędach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Pracwonicy Termobudu są O.K. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.03.07, 17:19 Witam, współpracuję z tą firmą od dłuższego czasu i nie mam powodów do narzekań. Pani Ania jak i Pan Damian są ok, jeśli chodzi o szefów no cóż tego się akurat nie wybiera lub nie zawsze jest na to wpływ. Pozdrawiam Termobud i byle tak dalej >>> Odpowiedz Link Zgłoś
spider100 Re: Pracwonicy Termobudu są O.K. 12.03.07, 20:06 no, tak szefowie...nie wiem o co chodzi z tą firmą ale aby umówić termin spotkania w celu np.wyceny bądź informacji jakiśtam -trzeba mieć niemało szczęścia.Potem kiedy się już uda potrzeba kolejnego farta aby zrealizować ten projekt!Mam wrażenie,że szefowi (poznałem 1) nie bardzo zależy na małych klientach...Do realizacji nie doszło,bo straciłem cierpliwość na oczekiwaniu wieści z datą rozpoczęcia budowy od szefa...Życzę dużo cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bud Re: Termobud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:53 buduja domki na Bieszczadzkiej ..ciekawe jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Termobud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:48 Osiedle na bieszczadzkiej jest rewelacyjne (przynajmniej tak wyglada), ale ceny domkow pewnie byly zaporowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Termobud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:35 > nie polecam nie ma to jak merytoryczna wypowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś