Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:08 Mam neostradę 655 kb/s, a dzisiaj "chodzi" z prędkością od 0,1 do 10 kb/s, czy to problem w moim komputerze, czy też nawala w całej Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry_man Re: neostrada IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 16:13 U mnie jest to samo, tylko z łączem od netii. U kolegi też. Netia jednak korzysta z lini TP więc to oni napewno coś pochrzanili. Już szlag mnie trafia! Teraz nawet nie wiem gdzie mam zadzwonić i kogo ochrzanić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: neostrada IP: 89.174.23.* 17.03.07, 16:45 najlepiej to chyab do prokuratury zadzwonic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:54 Misłam zalozyc taki sam watek ale mnie wyprzedziłas :] dostaje szału juz powoli bo akurat dzisiaj zawalilo mi sie sporo roboty akurat z wykorzystaniem internetu ;/ masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Help Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:09 Mnie tez siada neostrada ! Dzisiaj jest tragicznie !!!!!!!!!!!!help Help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: neostrada IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 18:59 Info z drugiej ręki: Po zniesieniu limitów na neostradę oraz podwyższenie minimalnej prędkości na 256 nastąpiło znaczne przeciążenie sieci. Nie trudno się domyślić, że dotyczy tylko naszego regionu :) Po południu mówili, że mają się z tym uporać do wieczora. Daję im czas do jutra rano. Potem będę dzwonił i wyzywał >:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: neostrada IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 19:47 to sie nazywa NO LIMITS w wykonaniu wiodacego polskiego operatora... rzygac sie chce i nie tylko... dopiero teraz zaczyna wracac do normy bo ludzie sie pewnie wq...li i poszli do kina albo do knajpy, ale ciekawe co bedzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:52 juz działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś