Gość: ja IP: 217.153.246.* 20.03.07, 19:50 Czy zna ktos jakis sprawdzony hotel, badz jakies prywatne pokoje do wynajecia na 3 doby dla 20-25 osob we Lwowie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podroznik Re: jaki hotel we LWOWIE???? IP: 212.160.86.* 20.03.07, 20:31 Hotel Lwiw, na ulicy prospekt Czornowoła, ceny przeystępne, łatwo trafić, znajduje się niedaleko Opery Lwowskiej. Ewentualnie prywatne kwatery, znajdziecie je niemal wszedzie, choc dla tak duzej grupy musielibyscie nocowac w kilku domach (standard rozny). Sprobuj jeszcze doinformowac sie w Towarzystwie Kultury Polskiej Ziemi Lwowskiej - Rynek 17, lub: lwow.wschod.info/index/index.php pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: jaki hotel we LWOWIE???? IP: 212.160.86.* 20.03.07, 20:33 Zapomnialem spytac, kiedy jedziecie? I coz to za grupa, jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaki hotel we LWOWIE???? IP: 217.153.246.* 20.03.07, 23:19 Prosze zostawic swoj adres e_mail z checia napisze wszelkie szczegoly wyjazdu do Lwowa:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: jaki hotel we LWOWIE???? IP: 212.160.86.* 21.03.07, 00:07 Pytalem jedynie z ciekawosci, bo bylem tam kilka razy, ale chetnie poczytam :) Ja prawdopodobnie wybiore sie na majowy weekend, bo Lwow to naprawde piekne i bardzo goscinne miasto. wlasciciel8@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kxt Re: jaki hotel we LWOWIE???? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 23:18 Przetestowałem różne hotele we Lwowie i niestety, nie jest wesoło. Ceny są nawet wyższe niż na zachodzie, a tzw. komfort pozostawia wieeeele do życzenia. Dla mało wymagających rozwiązaniem może być hotel Lviv - w samym centrum obok opery. Nieco wyższy standard (że tak powiem...) ma hotel Getman (Hetman), za to trochę drożej i dalej (dojazd 20 min. busem 1hr = 50gr, lub taxi 8-10 zł.). Te jeszcze droższe są równie tragiczne, więc raczej się nie opłaca. W sumie radziłbym szukać kwater prywatnych poprzez polonię. Odpowiedz Link Zgłoś