Dodaj do ulubionych

Jak postępować z laskami??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:51
Zasady brzmią tak:
1. kobiety NIE LECĄ na intelekt. Wolą jak facet jest ładny. Wokół takiego
skaczą jak piłeczki.
Odpowiedź: zamiast szpanować książką szpanuj wyglądem. Drogie ciuchy, zegarek,
buty itp. polecam siłownię, basen, drogi sport ( żagielki).

2. Kobiety nie lubią grzecznych. Wybierają chamów.
Odpowiedź: traktuj kobiety jak ludzi II kategorii. Lekceważ. Nawet nie wiesz
ile z nich wzdycha do faceta co jest „bubek ale ma w sobie to coś”.

3. Kobiety nie wybierają racjonalnie. Same fajdają sobie życie wychodząc za
zdradzających je przystojniaczków lub kandydatów do pierdla.
Odpowiedź: nie nawracaj ich. Podrywaj i porzucaj. Wbrew pozorom laska bardziej
szanuje tego co dał jej kopa w d... niż wiernego rycerza.

4. Kobiety żeby zdobyć partnera nie cofną się przed niczym
Nawet nie wiesz ile kobiet łącznie z Magdą Mołek i Julią Roberts rozbija
związki. Kobiety nadal mentalnie żyją w jaskini. Facet zajęty jest dla nich cenny.
Odpowiedź: kręć z wieloma. Tak naprawdę przyniesie ci to więcej bonusów niż
mogłeś się spodziewać.

5. Laski nie mają skrupułów przy zmianie faceta na lepszy model.
Odpowiedź: póki nie zrywasz zaręczyn olej to że ona jest biedna, za stara,
wrażliwa itp. Tobą ktoś się przejął jak cię rzucał? No właśnie.

6. Kobiety wolą bogatego dupka od fajnego biedaka.
Odpowiedź: Nie ma się co wstydzić podrywania „ na hajs”. Ilekroć ci jest
głupio przelicz seksi @@@ w burdelu. Opłaca się dymać za obiad w restauracji?
Opłaca.
Uwaga- nigdy nie kupuj dziewczynie biżuterii, samochodu, mieszkania czy
wycieczki zagranicznej. Bo potem powie: przynajmniej się napodróżowałam.

7. Nie okazuj kobiecie współczucia. One tego nie znoszą .
Odpowiedź: jak usłyszysz że twoja obecna narzeka na swego ex wzrusz ramionami
i powiedz: „ ale głupia byłaś że wzięłaś takiego dupka”.

8. Kobiety wolą wulgarnych facetów z samochodem niż miłych odprowadzających
piechotą/tramwajem
Odpowiedź: jak nie masz auta odwoź taksówką. Za którymś razem będzie seks.
Poza tym wtedy masz prawo się dobierać.

9. Kobiety szanują tych facetów z którymi spały.
Odpowiedź: do dzieła. Za szybko to jest na 1 randce. Na drugiej już nie.

10. Kobiety mają w nosie facetów co przepraszają
Odpowiedź: nie przepraszaj. Nie oglądałeś Psów? To obejrzyj.

11. Kiedy tobie jest dobrze kobieta kombinuje czy nie mogłoby być lepiej.
Odpowiedź: aż do ślubu bądź kimś kto za chwilę może odejść. Tylko wtedy masz
gwarancję że to ty będziesz decydował ile związek potrwa.

12. Kobiety są fałszywe. Same piją ale nie lubią pijących facetów.
Odpowiedź: pozwól im pić sam pijąc lekkie drinki. D**a pijana – cnota
sprzedana. No nie?J

13. Każda kobieta lubi czuć się jak mała dziewczynka
Odpowiedź: to jest chore że facet ma robić za ochroniarza. Ale i na to jest
sposób. Możesz wydać się silny jak sterroryzujesz ją psychicznie. Okrutne?
Miłość to wojna- wszystkie chwyty dozwolone.

14. Kobiety nie lubią jak facet za dużo o nich wie. Empatia nie jest punktowana.
Odpowiedź: zachowaj swoje przemyślenia dla siebie. Bądź sprytniejszy i
manipuluj nią wiedząc np. że ma despotycznego ojca. Pamiętaj- punkty za
rozumienie jej duszy mają tylko znani pisarze i psychologowie.

15. Każda kobieta zdradzi faceta z Zakościelnym lub Bradem Pittem.
Odpowiedź|: nie miej skrupułów w zmienianiu kobiety na ładniejszą. Pamiętaj o
Bradzie Pittcie. No.

16. Kobiety nie są racjonalne.
Odpowiedź: baby nie przekonasz. Znaj jej uczucia ale o nich nie mów. Niech od
wygadania ma kolegę a od seksu ciebie. Proste jak konstrukcja cepa. Ponieważ...
17..... laska źle traktowana odejdzie 20 razy wolniej niż ta traktowana dobrze.
Odpowiedź: kobietę traktuj jak gospodarkę. Schładzaj, schładzaj..

17. Kobiety 10 razy bardziej wolą bubka z bogatym tatusiem niż miłego biednego
jak mysz kościelna z perspektywami. Perspektywy są dobre do czytania jako
miesięcznik.
Odpowiedź: chwal się czym możesz- chatą rodziców,pensją, koneksjami,
mieszkaniem babci, nazwiskiem rodowym itp. ewentualnie kłam. One kłamią
codziennie- malując się.

18. Kobiety lubią idiotów co się prawie nie zabiją. Nie trafia do nich że
wielbiciel bungiee i spadochronów to kandydat do Nagrody Darwina.
Odpowiedź: oszukuj jeśli chodzi o ciepłe kraje i sporty ekstremalne. Jeśli cię
nie zna jak to sprawdzi? Powtarzam, one i tak nas kołują i potrafią
przeczytać. Prosty wybór: chcesz mieć ładną laskę czy nie?

19. Kobiety to tchórze. Jak rozstaną się z facetem nigdy go za to nie
przeproszą. Więcej- będą nim pomiatać że był sługą

Odpowiedź: odczekaj rok, osiągnij jakiś sukces i „przypadkiem” odnów
znajomość. A wtedy się zemścij.

20. Każda kobieta myśli o dziecku i mężu co będzie harował jak wół przynosząc
kapuchę do domu.
Odpowiedź: nie daj się wrobić starej pannie/rozwódce/samotnej matce. Gdzie
były w swoich najlepszych latach? Poza tym pamiętaj że wszystkie kobiece jęki
rozwiązuje kasa. Zamiast negocjować równouprawnienie przy zlewie skup się na
zarabianiu. Wtedy jędza ucichnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:56
      blee
      tekst doslownie zerżniety z jakiegos glupiego magazynu dla panow, lub meskiego
      wydania bravo.
      To raczej usprawiedliwienie dla chamstwa i buractwa czesci facetow.

do dupy takie dobre rady
      a wlasciwie - dla dupy ;)
      • Gość: hmm Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.106.inds.pl 21.03.07, 21:39
        a mnie sie wydaje ze z zycia wziete..
        • Gość: Menel Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:48
          Zgadzam sie:)Poczatek bardzo zyciowy-pozniej coraz mniej ale masz racje-kobiety
          takie sa-jezeli nie teraz to pozniej sie takie stana jak ktos je rozpiesci,
          beda mialy za duzo czulosci i milosci=poszukaja chama w BMW lub Golfie.

Wyjatek pozycja 8-moim zdaniem dziewczyny lubia spacery, odprowadzanie do domu-
          czuja sie wtedy bezpiecznie przy Tobie, moga sie pochwalic.A taki dowoz pod dom
          taxowka....sasiedzi powiedza ze byla tak pijana ze trzeba ja bylo dowiezsc:)
          • Gość: mężczyzna Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:51
            Jak to jak?? w morde i do garów.porządek i ład musi być!
            • Gość: facet Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:55
              baby są po tu zeby służyć męzczyźnie, gotować mu, robic dobrze wtedy on chce a
              nie kiedy ona, jednym słowe mają robić to na co facet ma ochote.!
              • Gość: m. Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:19
                szowinisci.
                Nie zgadzam sie z ani jednym punktem tej "listy"
                faceta przedstawiajacego soba chocby jeden opisywany "model" nie tknelabym
                dlugim kijem
                up to you panowie.
                • Gość: tak Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 01:19
                  "szowinisci.
                  Nie zgadzam sie z ani jednym punktem tej "listy"
                  faceta przedstawiajacego soba chocby jeden opisywany "model" nie tknelabym
                  dlugim kijem
                  up to you panowie."

Hahahahahahhahahahah
                  Standardowa gadka kobiet - w życiu się do tego nie przyznają, będą szły w zaparte, że tak nie jest... że kopłaby w dupe takiego, że w życiu z nim by się nie spotykała, że nie to że nie tamto.
                  A prawda jest zupełnie inna Panowie. Taka mianowicie, że kobieta zawsze będzie wolała faceta MĘSKIEGO, niżeli ciepłe kluchy, który cały czas będzie jej przyklaskiwał i powtarzał jak to ją kocha. A MĘSKI = czasem arogancki, porywczy, nawet troszke hamski, ale tak hamski, że aż rozbrajający, droczący się itd. Owszem, okazujący swoje uczucie, ale również ZNAJĄCY SWOJĄ WARTOŚĆ. Jak już zostało wcześniej napisane - mężczyzna musi sprawiać wrażenie, że w każdej chwili może odejść. A po co? Bo kobieta musi czuć ten dreszczyk emocji.
                  One szybko się nudzą - ciekawy jest pewny zwiążek, w którym cały czas są zapewnienia o miłości, wierności itp? NIE, dla kobiety nie. Musi się coś dziać.

Panowie,
                  zastanówcie się, czy to u Was czy u kumpli, ile razy obił się Wam o ucho text "jesteś dla mnie za dobry, zostańmy przyjaciółmi", a ile "zostawiłam go, bo był hamem"?
                  No ile? Ahahahahahah...
                  Pierwszy w cholere. Drugi, hm... ani razu? Taki prosty przykład, a jak dający do myślenia. Kobieta nigdy nie zostawi faceta pewnego siebie, deczko aroganckiego, nie pokazującego, że ona jest całym światem. Bo to dla niej jest wyzwanie.
                  Nie szukam poklasku, bo jest tutaj totalnie anonimowy, nikt mnie nie zna ale:
                  meżczyźni, którzy mają doświadczenie z kobietami z pewnośćia przyznają mi racje.
                  ci którzy tego doświadczenia nie mają mogą się nie zgadząc. Ale zapiszcie sobie ten link w ulubionych i przeczytajcie jak już nabierzecie doświadczenia.
                  Moja dobra rada taka, żebyście nie słuchali kobiet - czego przykładem jest post do którego odpowiadam.

A jak ktoś jest w związku i nie wierzy, niechaj zrobi mały eksperyment.
                  Nawet na siłe niech stanie się troszkę(nie wolno przesadzać, wszystko z umiarem i trzeba to wyczuć) gburowaty, lekko hamski, nie biegający wokól panny i lekko olewający(nie pisać sms'ów [odpisywać tak, ale np. po godzinie, ale nigdy pierwszy], nie dzwonić, nie proponować pierwszy spotkania.
                  I tak przez ok, tygodnia. I napiszcie gdzięs jak to się skończy - rezultaty Was onieśmielą, heh...

A z kobietami nt temat nie dyskutuje, bo to nie ma sensu. Dobrze wiewmy jak jest
                  • Gość: tak Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 01:21
                    chciałbym jeszcze dodać
                    kobiety naprawdę nie lecą na kasę: punkty tego dotyczące to jedyna brednia z tego arytkułu
                    • Gość: ziomal Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 07:07
                      Chpy miałem wiele kobiet bo juz stary jestem , raz pokochalem 5 lat bylem szla kasa i bylem wierny jak dupek i co i mnie pieprzla dla bogatego. Kobiety sa dziwne i powiedzialem pier... nigdy wiecej wole se z kumplami isc na piwo p darty , albo miec kumpele dobra z ktora sie pogada i pojdzie do wyrka:D bez zobowiazan. Staly zwiazek w dzisiejszych czasach i pustych laskach nie ma sensu One patrza tylko na kase i jakie auto masz. Wiele razy slyszalem gadki na dyskotekach. Jeszcze by chcialy by miec kuta.. 20 cm. a 17 juz im malo hahahhaaha. Baby ach te baby...
                  • Gość: ciekawski Re: Jak postępować z laskami?? IP: 212.160.86.* 22.03.07, 12:26
                    święta prawda, znam to z autopsji:)
              • Gość: kobieta Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:11
                kretyn!!!!!!!!!!!
          • Gość: ona Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.03.07, 10:37
            częśc się zgadza. przynajmniej jeśli o mnie chodzi... też wolę chama, wariata,
            który uwielbia sporty extremalne i pomiata wszystkimi dookoła. chore ale
            prawdziwe.
            miłych spławiam. chłopak, który przeprasza za powiedzenie "ku..", nie jest
            mężczyzną
    • Gość: modelka Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:22
      Miałem kiedyś takiego delikwenta co szpanował i szurał do mnie. Ale miałam też
      kumplów - hool's-ów. Źle skończył. Szkoda, bo co jak co, ale buźkę uroczą miał.
      • Gość: 1234543534 Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:04
        w morde i do garow!!!!
    • brat_niedzwiedz Re: Jak postępować z laskami?? 22.03.07, 00:42
      text zerzniety z CKM
      • misiakilla Re: Jak postępować z laskami?? 22.03.07, 07:30
        niestety zyciowe... podeprzec sie moge doswiadczeniami swoimi i moich bliskich
        kumpli...
        czasem mozna tylko powiedziec..
        "To zla kobieta byla..."
        • daga1974 Re: Jak postępować z laskami?? 19.04.07, 07:54
          qrwa .... Ty naprawdę masz poważny problem ......
      • Gość: ewlios Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:10
        a dziewczetami krotki trzeba w pysk i do garów niech zapie.., bo jak nie to
        niech loda robi
        • Gość: Gia Re: Jak postępować z laskami?? IP: 83.17.130.* 19.04.07, 09:42
          Taaa juz widze jak sie w kolejce do Ciebie ustawiaja po tego loda hahaha ...
    • Gość: jasne Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.realestate.net.pl 22.03.07, 09:04
      Sama prawda.
    • Gość: Apo Re: Jak postępować z laskami?? IP: 196.44.96.* 22.03.07, 09:17
      Panowie jak by na to nie patrzec w tym artykule wyzywaja was od chamow,
      jednostki malo inteligentnych, ograniczonych,nie wrazliwych kretynow i dziwi
      mnie troche ze z taki zapalem sie z tym zgadzacie. Skoro to takie zyciowy tekst
      - to co robicie na tym forum a nie w silowni - przeciez kobiety nie lubia
      inteligentych.
      Tekst bazuje na stereotypach - zwyczajny belkot sfrustrowanych panow, wezcie sie
      w garsc.
      • Gość: finlandia Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.realestate.net.pl 22.03.07, 09:51
        Gość portalu: Apo napisał(a):
        > Tekst bazuje na stereotypach

Na takich samych stereotypach jak Twój o siłowni?
      • Gość: facet Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:10
        DO GARÓW !
        A nie będziesz próbowała tutaj analizować prawdy życiowe i mataczyć sprawy tak
        oczywiste jak to że naiwnie próbujesz jeszcze wywołać poczucie winy z powodu
        siłowni buaaahaaaa i nazywając bełkotem coś co trafiło w najczulszy punkt ale ...
        jak już było wcześniej napisane dyskutował nie będę bo nie ma sensu ...
        skomentować tylko chciałem kobietę no :)
    • Gość: Aw Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:16
      Ja tam uważam że po prostu trzeba być sobą i trafić na odpowiednią kobietę. U
      mnie poszło to szybko ... jak mi któraś nie pasowała to było papa i już. Po
      cholerę udawać kogoś kim się tak naprawdę nie jest ... dla mnie to męczące ...
      Powyższe rady to moim zdaniem kreowanie się na jakiegoś samca-
      pseudoneandertala ... opisywane w gazecie, która nie ma o czym pisać.
      Potrzebujesz emocji to zapisz się na boks a nie uprawiaj go w związku ...
      oczywiście w przenośni ...
      • Gość: facet Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:34
        Poczekamy zobaczymy !

pseudohomosapiensie... życie Cię zweryfikuje jeszcze będziesz sobie pluł w twarz
        ... a swoją drogą ciekawie opisujesz emocje w związku ... poprzez boks no no no
        czekaj czekaj jak to nazwałeś "pseudoneandertal .... ? "

powodzenia ehhhh

• Gość: Aw Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:08
          jeśli się wiążesz z głupią pipą to sobie plujesz w twarz ... a jak nie to
          nie ... raczej proste. Jak się rwie tlenione blondyny, które widzą w Tobie
          tylko cash to co się dziwić ... wystarczy spojrzeć na laskę i już wiadomo o co
          chodzi ... szeroko rozumiany wygląd mówi wiele ...
          • agaf11 Re: Jak postępować z laskami?? 22.03.07, 12:18
            Dokładnie wygląd dużo mówi o człowieku,a pierwsza rozmowa i jakikolwiek kontakt
            to kwintesencja całośći, czego można się spodziweać po osobie. To niby mało a
            tak dużo zarazem.Mnie wystarcza w zupełności.
            • Gość: facet Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:52
              ale ludzie się z czasem jak to nazywacie "zmieniają" ...
    • Gość: Marcin Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:48
      Nie przezytalem wszystkich postów ... ale napisze tak
      1. Kultura musi być u faceta nawet jak dziewczyna ostro grzeszy rozumem
      2. Nie biegaj za dziewynami z wywieszonym jęzorem i nie bądz na każde jej zawołanie
      3. Nie rób z siebie wypacykowanego playboya ( choć sa takie paniusie które
      takich lubią )
      4. Staraj sie być zawsze rozmowny i uśmiechniety
      5. Możesz być lekki macho ale bez przesady i głupiego szpanu
      6. Jeżeli nie jestes w typie danej laski na nic twe starania i wydawania kasy -
      możesz być miły, zabawny ale i tak nie bedziesz mial szans u niej skoro ona
      Ciebie bedzie traktiować jak kumpla i tego nie zmieni

ehh tyle mojego
      pozdrawiam

• Gość: lalala Re: Jak postępować z laskami?? IP: 80.48.157.* 22.03.07, 12:22
        Moze nie do konca wszystko prawda ale cos w tym jest... pozostaje nam facetom
        tym normalnym kulturalnym pocieszyc sie tym ze sa jednak jeszcze jakies normalne
        laski nie patrzace nam na portwel lub stan posiadania tylko na to co mamy tam w
        srodku , w serduszku :)
      • Gość: ja Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:20
        nie będe dalej czytała bo mi się niedobrze robi!!!!!!!

1) prawdziwi faceci nie pisali by tutaj tych bzdur
        2) widać że macie jakiś problem , może za dużo "koszy" przez własną głupote i
        teraz czując się niedowartościowanym trzeba się wyżyć:)
        zawsze to jakiś sposób.......
    • Gość: taki tam Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.hitech-net.pl 22.03.07, 12:37
      w tym tekście jest wiele prawdy!
      • Gość: Jasiu Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:08
        Swięta racja i prawda
        • Gość: Laska Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:48
          Ale ty musisz mieć kompleksy,
          stary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A wieczorem pewnie bijesz gruchę i śnisz o tych wrednych kobitkach. Ech.......
          • Gość: jacu$ Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:57
            ciebie wale wieczorem :D
            • Gość: Laska Rączki nie bolą???????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:17
              You must feel frustration `cause your mind feels such temptation...
              Uważaj bo się zmęczysz...........
    • Gość: Kasia Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.dialog.net.pl 22.03.07, 14:03
      Hehe
      • Gość: dobra rada Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:03
        sluchajcie to musi dzialac poniewaz ja jestem dla lasek chamski i je olewam i
        skutek jest taki ze mam wiecej kontaktow z nimi!!!!
        • Gość: Menel Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:39
          Wiecie-mozna wkuc te zasady i nimi sie kierowac w kontaktach z kobietami, ale
          ile mozna udawac kogos kim sie nie jest...po jakims czasie okazemy nasze
          prawdziwe ja...kalkulacja i kalkulacja nigdy nie zaszkodzi-szczegolnie na
          zimno:)
          • Gość: Missi Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:44
            Ten tekst należy do jakiegoś sfrustrowanego faceta, którego właśnie rzuciła
            jakaś lalka. Chłopie,widać nie wiele jeszcze wiesz o życiu, zamiast wspominać
            charakterek swojej byłej znajdź sobie porządną dziewczynę!!
            • Gość: tak Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:52
              "Ten tekst należy do jakiegoś sfrustrowanego faceta, którego właśnie rzuciła
              jakaś lalka. Chłopie,widać nie wiele jeszcze wiesz o życiu, zamiast wspominać
              charakterek swojej byłej znajdź sobie porządną dziewczynę!!"

Łohoho ahahah
              A pisałem wyżej, że tak będzie? ;)
              Pewnie że pisałem
          • Gość: haha Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:45
            Laska mozesz sie podeprzec jak bedziesz stary. Sa różne, rzeźbione i gładkie do
            wyboru do koloru.
            • mustina Re: Jak postępować z laskami?? 22.03.07, 22:43
              Masz problem?? Zapytaj staruszki, które się nimi podpierają. One wiedzą, jak
              postępować z laskami!! Albo marszałka!! On też ma laskę marszałkowską!!

Gratuluję podejścia do kobiet!! Mam nadzieję, że Cię nie znam i nigdy nie
              poznam. A może Ty masz po prostu szczęście, że mnie nie znasz, bo ja bym Ci z
              chęcią wytłumaczyła, jak postępować z laskami... Myślę, że wiele innych kobiet
              również!!

Buuuuuu.....
              • Gość: ha Re: Jak postępować z laskami?? IP: 195.205.202.* 22.03.07, 23:03
                drodzy panowie..jacys sfrustrowani chyba jesteści nieprawdaż??
                hmm..widocznie trafiacie nie na te kobiety co trzeba badz obracacie wsrod takich
                anie innych pustych panienek.roznie zwanych..
                ale ale..bez uogolnien...
                osobiscie chamstwa nienawidze..na kase nie lece bo kasa jest do czasu nic nie
                trwa wiecznie a pieniadz tym bardziej, trzeba umiec samodzielnie dorobic sie
                czegos a nie zerowac na wiecznie uzalajacych sie mezczyznach ze to nicy oni
                musza zarabiac na rodine itd...na samochod tym bardziej nie lece..lubie podroze
                autobusami <zawszw sa krajoznawcze>..a pociagiem to juz miod..zawsze ciekawie..a
                samochod mozna miec swoj chocby byle jaki...nie cierpie i niedobrze mi sie robi
                na widok szpanerow rzucajacych dookola ku..mi i wodzacych oczkami za
                wypindrzonymi pannami nastkami o inteligencji kurczaka z totalbnym brakiem
                gustu, klasy, elegancji...gdy mezczyzna sie mna bawi i olewa to mowie głosne PA
                i nie widzimy sie wiecej...lubie spacery i lekka doze romantyzmu..nie ide z
                pierwszym facetem ktorego zobacze gdziekolwiek do lozka <baa zeby mnie zaciagnac
                do łozka trzeba byc mistrzem> i gowno mne obchodzi długosc jego członka <wazana
                jest jakosc nie długosc>...i jeszcze jedno drodzy panowie zycze powodzenia w
                poszukiwaniu lepszej kobiety ..i nie uogolniajcie..
                • Gość: Janek Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:10
                  Przedstawicielko normalnosci gdziesz jestes gdziesz mam was szukac :)gdzie sie
                  chowasz oraz twe towarzyszki :)
                  • Gość: ha Re: Jak postępować z laskami?? IP: 195.205.202.* 22.03.07, 23:25
                    daleko bo w miescie milosci we wroclawiu:).ale jestem rodowita czestochowianka
                    • Gość: iza Re: Jak postępować z laskami?? IP: 212.160.86.* 23.03.07, 00:15
                      Zgadzam się z Tobą w 100 %-ach!
                      Facet ,który zaprezentowałby chociaż jeden z punktów opisanych przez
                      jacusia ,nie miałby u mnie szans...

Drodzy Panowie!
                      To co kolega tu nawypisywał może i się sprawdza.Ale zapewniam Was ,że nie w
                      przypadku każdej dziewczyny.A już na pewno nie w moim.

Chamstwo nie jest dobrą metodą na znalezienie partnerki.No chyba ,że zależy Wam
                      na zdobywaniu puściutkich dziewczątek ,które pieją jak zobaczą beemkę...

Kasa?Na pewno nie jest najważniejsza w życiu.I najwięcej radości daje ,gdy się
                      ją samemu zdobywa ,a nie sępi od innych.

Owszem-pieniądze są potrzebne w życiu ,nawet bardzo.Ale choćby mi ktoś
                      obiecywał złote góry ,to gdy nie ma do mnie szacunku ,to nic mi po nich...

Najlepszy mężczyzna to nie mężczyzna bogaty.Szczególnie ci ,którzy mają
                      pieniądze tylko dzięki rodzicom.
                      Najlepszy mężczyzna to mężczyzna zaradny życiowo ,który jak podwinie mu się
                      noga ,to zacznie działać.A nie będzie biadolił...

Musi być oczywicie zadbany.Ale drogie ciuchy czy gadżety nie uczynią z prostaka
                      księcia...

A poza tym kochany jacusiu ,to myślę ,że ktoś cię bardzo skrzywdził...I nie
                      mierz wszystkich miarą tej jednej osoby.

I jeszcze jedno-może to i są metody dodre za "zrywanie lasek" ,ale na pewno nie
                      ma poznawanie kobiet :P

• Gość: taki tam Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.hitech-net.pl 23.03.07, 07:28
      To jakim w koncu byc trzeba dla kobiety żeby jej "dogodzić"?, ostry,lekko
      brutalny czyli taki jak w tym tekście- to będzie żle duże prawdopodobieństwo,
      że kobieta zacznie zdradzać ponieważ powie że żle ją traktujesz i żle się czuje
      w związku itp. Bądz znów dobry, czuły spokojny-też źle, duże
      prawdopodobieństwo,że kobieta Cię zdradzi ponieważ powie ,że zwiazek jest za
      monotonny, za spokojny a ona potrzebuje małej przygody, "świeżości", ożeźwienia.
      WNIOSEK TAKI,ŻE MĘŻCZYZNA MUSI PRZEDE WSZYSTKIM BYC SOBĄ , MIEC JAJA I CHARAKTER
      • Gość: iza Re: Jak postępować z laskami?? IP: 212.160.86.* 23.03.07, 10:48
        > WNIOSEK TAKI,ŻE MĘŻCZYZNA MUSI PRZEDE WSZYSTKIM BYC SOBĄ , MIEC JAJA I
        CHARAKTE
        > R

Sam sobie odpowiedziałeś... :)
        I masz rację.

Prawdziwy mężczyzna to nie maczo ,który uważa ,że jest pępkiem świata ,a innych
        ma za nic.

Prawdziwy mężczyzna to ktoś ,kto zna swoją wartość ijednocześnie potrafi być
        oparciem dla kobiety i będzie "dobry, czuły spokojny"-jak piszesz.

Prawdziwy mężczyzna to ktoś ,kto ma swoje zasady w życiu i nie da sobą
        manipulować pierwszej lasce ,która pojawi się na horyzoncie.

Prawdziwy mężczyzna to ktoś kto potrafi szczrze kochać ,ale nie pozwoli sobie w
        imię tej miłości wejść na głowę.

Prawdziwy mężczyzna to ktoś kto szanuje zarówno siebie ,jak i innych.

Prawdziwy mężczyzna będzie szczęśliwy tylko z prawdziwną kobietą :P
    • Gość: Krzychu Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:48
      Super rady, trafione w samo sedno. Dodam jeszcze że jak laska sie zarzeka że
      czegoś nie zrobi - to to zrobi hehe ;)
      • Gość: iza Re: Jak postępować z laskami?? IP: 212.160.86.* 23.03.07, 10:55
        Dodam jeszcze że jak laska sie zarzeka że
        > czegoś nie zrobi - to to zrobi hehe ;)

laska może i tak
        kobieta niekoniecznie :P
        • Gość: lalala Re: Jak postępować z laskami?? IP: 80.48.157.* 23.03.07, 12:04
          Wroclaw miasto milosci?? hehehe :) za duzo sie naogladalas chyba Pierwszej
          milosci ;) Tam jest milosc chyba w akademikach
    • Gość: X Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:44
      Hej chłopy laski w dłoń i hulaj koń.
    • Gość: laura Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:07
      komentarze w stylu, "kobieta do garow a jak nie to niech loda robi" czlowieku!!!
      pewnie cie zadna kijem nawet dotknac nie chce,a jedynym obszarem twojego
      wysublimowanego podrywu jest internet bo nie trzeba pokazywac swojej geby!! wy
      sie zastanowcie co wy piszecie...zreszta z doswiadczenia wiadomo ze jak
      przyjdzie co do czego to aceci szaleja skacza i sie lasza, zalosna hipokryzja,a
      raczej syndrom 12-latka pfff. O wlasnie moj ukochany przygotowal mi sniadanko i
      kapiel :) Pozdrawiam
      • Gość: i. Re: Jak postępować z laskami?? IP: 80.54.174.* 17.04.07, 10:53
        tym kolesiom, ktorzy tak gadaja nie ma co tłumaczyc, oni i tak nic nie
        zrozumieja, ale tak jak wyzej bylo napisane, jak przyjdzie co do czego to oni
        sie lasza, taka prawda, chce miec kobiete, nie chce jej stracic, to robi z
        siebie takiego idiote ze lo, owszem sa wszedzie wyjatki, ale skoro ci idioci
        potrafia tylko napisac baby do garow, to nawet nie ma sensu asie tu wyjatkami
        zajmowac, dobrze ze wsrod moich znajomych nie ma takich kretynow.niech tym co
        tak mowia, do konca zycia sie nie uda nikogo znalezc!!!
        • Gość: KULA LASKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 01:55
          jak sama nazwa wskazuje jest do podpierania sie.
          Wiec nalezy ja trzymac mocno w dloni i przesuwac w kierunku w ktorym idziemy,
          starajac sie nie szurac nia po podlodze.
          Dochodzac do niej naciskamy nieco mocniej, by po przjsciu za nia znow sprytnie
          wyrzucic ja przed siebie

POZDRAWIAM
          Kula łokciowa

• Gość: Ekolog Re: LASKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:33
            Wprawdzie nie jest em ekspertem od kinematyki, ale wydaje mi sie, że opis jest
            wyjątkowo perfekcyjny. Ze swej strony dodam tylko, że przy tzw. przyziemieniu
            dolnego końca laski, uważać na stworzonka, które akurat w tym miejscu przebywają.
            Stworzonka, padalce i inne mikroby...
    • Gość: kamil Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:51
      o łeb i o sciane
      • Gość: zepccj Re: Jak postępować z laskami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:26
        napewno nie mozna byc : milym kochajacym wierzacym ufnym,wielbiacym,przyjacielem

w innym przypadku,Kobieta nie potrafi docenic tego co ma,trzeba byc hamem
        gburem ale zato ladnym i bogatym zelikiem, i ciagle zasypywac ja
        prezentami,oraz komplementami i chwalic jaka ona to super,,pic wodke
        imprezowac,nie martwic sie co bedzie jutro

no niestety coraz mniej jest osob dla ktorych pocalunek,przytulenie cieplo jest
        wazniejsze niz sex,dla ktorych spacer kino teatr rozmowa,wspolna kawa,jest
        wazniejsza od lansu,

obawiam sie ze takie rzeczy to tylko w Erze
        wkszosc pieknych dziewczyn jest rozpieszczona i nie wie czego chce,niczym
        gwiazdeczka(potem sie dziwicie czemu normalni ludzie was sie boja,oprucz urody
        niczym nie zachwycacie

prawda jest rowniez ze dla ludzi dla ktorych nie tylko wyglad jest wazny dla
        ktorych(pokazanie sie przed kolegami kolzeankami mam fajna fajnego dziewczyne
        chlopaka)maja pasje,hobby,sa wyksztalceni zaradni,wiedza czego chca,i
        wszechstronni i nie sa monotematyczni

moze sie myle no ale cuz........
    • Gość: mara Re: Jak postępować z laskami?? IP: 80.48.49.* 19.04.07, 11:25
      Nie przeczytałam wszystkiego... współczuję doświadczeń i zastanawiam się, w
      jakim środowisku żyje wątkotwórca... Może po postu wystarczy je zmienić, a nie
      masochistycznie w nim tkwić... Niektóre [jak nie wszystkie] uogólnienia są dla
      mnie obraźliwe, choć niestety z powietrza się nie wzięły... przykre...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka