Gość: dyS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:56 Mam takie pytanie: gdzie w Częstochowie można szybko, bez kolejki i tanoi wymienić żarówki w samochodzie? Z góry dzięki za pomoc. aloha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:23 Gość portalu: dyS napisał(a): > Mam takie pytanie: gdzie w Częstochowie można szybko, bez kolejki i tanoi wymie > nić żarówki w samochodzie? > > Z góry dzięki za pomoc. > aloha a nie potrzebujesz przypadkiem "boya" aby ci samochod tankowal i mył ?? Byl bym chetny ty ofiaro losu !! Ty kretynie, zarowki ci sie nie chce palancie nawet wymienic samemu debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyS Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:39 Wyzywanie w internecie jest jak występ na paraolimpiadzie.. możesz wygrać, ale i tak jesteś NIEDOROZWINIĘTY !! dziękuję za uwagę./ aloha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:27 Szybko i przede wszystkim tanio to mozesz kondomy w kiosku kupic ty niedaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Elektryk samochodowy?? IP: 80.53.238.* 23.03.07, 12:38 ccc-znowu dzieciaku zaczynasz?Przestań pisać durne posty i błąkać się po tym forum!!! ul.Łokietka nie znam numeru ale jest szyld-pytać o pana Maćka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:11 Gość portalu: loko napisał(a): > ccc-znowu dzieciaku zaczynasz?Przestań pisać durne posty i błąkać się po tym fo > rum!!! ul.Łokietka nie znam numeru ale jest szyld-pytać o pana Maćka. te adwokat ! Freda sobie pomarszcz dziadu jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:50 Kaszubska na Lisińcu chyba nr.6 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:59 Widać jakich dzisiaj mamy nieudaczników.A wiesz gdzie piwo się kupuje-zapytaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elekryk Re: Elektryk samochodowy?? IP: 212.160.86.* 24.03.07, 00:17 Z tymi żarókami to byście się zdziwili, wymiana w niektówych modelach samochodów zajmuje nawet do 30 minuta powodem jes błędna konstukcja osłon tzreba się śrubek narozkręcać zeby jedną żarówkę wyjąc i włożyć.. także... najpierw pomyśl potem wyzywaj... i nie odpisuj do mnie ja tu nie wracam :)) Odpowiedz Link Zgłoś