Dodaj do ulubionych

Elektryk samochodowy??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:56
Mam takie pytanie: gdzie w Częstochowie można szybko, bez kolejki i tanoi wymienić żarówki w samochodzie?

Z góry dzięki za pomoc.
aloha
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:23
      Gość portalu: dyS napisał(a):

> Mam takie pytanie: gdzie w Częstochowie można szybko, bez kolejki i tanoi wymie
      > nić żarówki w samochodzie?
      >
      > Z góry dzięki za pomoc.
      > aloha

a nie potrzebujesz przypadkiem "boya" aby ci samochod tankowal i mył ??
      Byl bym chetny ty ofiaro losu !!
      Ty kretynie, zarowki ci sie nie chce palancie nawet wymienic samemu debilu.
      • Gość: dyS Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:39
        Wyzywanie w internecie jest jak występ na paraolimpiadzie.. możesz wygrać, ale i tak jesteś NIEDOROZWINIĘTY !!

dziękuję za uwagę./
        aloha
    • Gość: ccc Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:27
      Szybko i przede wszystkim tanio to mozesz kondomy w kiosku kupic ty niedaczniku.
      • Gość: loko Re: Elektryk samochodowy?? IP: 80.53.238.* 23.03.07, 12:38
        ccc-znowu dzieciaku zaczynasz?Przestań pisać durne posty i błąkać się po tym forum!!! ul.Łokietka nie znam numeru ale jest szyld-pytać o pana Maćka.
        • Gość: . Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:11
          Gość portalu: loko napisał(a):

> ccc-znowu dzieciaku zaczynasz?Przestań pisać durne posty i błąkać się po tym fo
          > rum!!! ul.Łokietka nie znam numeru ale jest szyld-pytać o pana Maćka.

te adwokat ! Freda sobie pomarszcz dziadu jeden !
    • Gość: renia Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:50
      Kaszubska na Lisińcu chyba nr.6 Pozdrawiam.
      • Gość: as Re: Elektryk samochodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:59
        Widać jakich dzisiaj mamy nieudaczników.A wiesz gdzie piwo się kupuje-zapytaj
        na forum.
    • Gość: elekryk Re: Elektryk samochodowy?? IP: 212.160.86.* 24.03.07, 00:17
      Z tymi żarókami to byście się zdziwili, wymiana w niektówych modelach
      samochodów zajmuje nawet do 30 minuta powodem jes błędna konstukcja osłon
      tzreba się śrubek narozkręcać zeby jedną żarówkę wyjąc i włożyć.. także...
      najpierw pomyśl potem wyzywaj... i nie odpisuj do mnie ja tu nie wracam :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka