Gość: kursant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:23 Witam chciałbym pójść na kurs prawa jazdy do ADROMU.Co sądzicie o tej szkole?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:51 Robiłam tam prawko ale w 2003 - było ok, ale chyba tylko dlatego, że instruktor był w porządku - ale już tam nie pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: O.S.K. ADROM IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 17:06 Ja robiłam prawko na Ogrodowej w ADROMIE i po jakims czsie przeniosłam sie do STARTU :) Dla mnie to kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter-ka Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:11 ja zdawałam rok temu w ADROM-ie na Botanicznej/ Jagiellonskiej i byłam bardzo zadowolona Nie odpowiadały mi godziny zajeć bo miałam wtedy szkołe wiec przychodziłam na indywidualne zajęcia rano z jazd tez byłam zadowolona. Zdałam za 2 razem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: O.S.K. ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:08 Ja nie wiem ale od większości ludzi słyszę na temat tego ośrodka opinie negatywne...Wiadomo że wszystko tez zależy od własnych umiejętności ale jak to jest że jeden ośrodek potrafi świetnie przygotować do egzaminu a drugi delikatnie mówiąc dużo gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter-ka Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:18 wydaje mi się, że bardzo dużo zależy od instruktora, bo teorii i tak musisz nauczyć się sama. Odpowiedz Link Zgłoś