Dodaj do ulubionych

O.S.K. ADROM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:23
Witam chciałbym pójść na kurs prawa jazdy do ADROMU.Co sądzicie o tej szkole?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:51
      Robiłam tam prawko ale w 2003 - było ok, ale chyba tylko dlatego, że instruktor
      był w porządku - ale już tam nie pracuje....
    • Gość: m Re: O.S.K. ADROM IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 17:06
      Ja robiłam prawko na Ogrodowej w ADROMIE i po jakims czsie przeniosłam sie do STARTU :) Dla mnie to kicha
      • Gość: Enter-ka Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:11
        ja zdawałam rok temu w ADROM-ie na Botanicznej/ Jagiellonskiej i byłam bardzo
        zadowolona Nie odpowiadały mi godziny zajeć bo miałam wtedy szkołe wiec
        przychodziłam na indywidualne zajęcia rano z jazd tez byłam zadowolona. Zdałam
        za 2 razem Pozdrawiam
        • Gość: Pytający Re: O.S.K. ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:08
          Ja nie wiem ale od większości ludzi słyszę na temat tego ośrodka opinie negatywne...Wiadomo że wszystko tez zależy od własnych umiejętności ale jak to jest że jeden ośrodek potrafi świetnie przygotować do egzaminu a drugi delikatnie mówiąc dużo gorzej?
          • Gość: Enter-ka Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:18
            wydaje mi się, że bardzo dużo zależy od instruktora, bo teorii i tak musisz
            nauczyć się sama.
    • Gość: up Re: O.S.K. ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:06
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka