Dodaj do ulubionych

opinie o Sulidze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:31
byliście może operowani w klinice Suliga? Jakie są wasze opinie? Czeka mnie
zabieg i chciałbym sie czegoś dowiedzieć o tej klinice.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Zależy co chcesz operować, ja usuwałam tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:15
      znamię. Przyniosłam skierowanie i wszystko było oki, żadnych ukrytych kosztów
      jak w publicznym, pan doktor uprzejmy, choć dość poważny i może się wydawać, że
      oschły. Czasem tylko trzeba czekać, bo pomimo, że jesteś umówiona/y na
      konkretną godzinę, to może zdarzyć się poślizg, co jest u lekarza w zasadzie
      normą.
    • Gość: ona Re: opinie o Sulidze IP: 212.2.101.* 02.04.07, 16:10
    • Gość: ona Re: opinie o Sulidze IP: 212.2.101.* 02.04.07, 16:15
      Operował mnie ten lekarz, bardzo jestem zadowolona z efektów, bardzo mily
      personel opiekuje się 24 h, lekarz miły i konkretny, trzeba tylko stosować się
      do jego zaleceń przed i po zabiegu, na początku myślałam że umrę ze strachu ale
      wszystko odbyło się sprawnie.
      • Gość: Dorota Re: opinie o Sulidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:17
        Moja córcia miała tam zabieg laryngologiczny - jestem bardzo zadowolona. Po
        zabiegu opieka medyczna non stop!!!!Najpierw Pani anestezjolog po zabiegu
        zaglądała co parę minut , potem lekarz prowadzący na zmianę z
        pielęgniarką.Polecam z czystym sumieniem - a miałam duże doświadczenie wcześniej
        z lekarzami ze szpitala z PCK - tam to była totalna klapa!!!!!Warto i to na NFZ.
      • Gość: jj Re: opinie o Sulidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:07
        kto to jest, w jakiej przyjmuje przychodni , czy w szpitalu co0 jeszcze leczą
    • Gość: megi Re: opinie o Sulidze IP: 212.87.244.* 03.04.07, 13:48
      Szczerze odradzam tego lekarza,robilam dermabrazję i lekarzowi poprostu nie
      wyszło,może miał gorszy dzień:(zdarza się ale dla mnie to nie jest
      specjalista.Podczas zabiegu za głęboko wyciął mi bliznę,przeszedł tkanke
      macierzystą,która sie nie odbudowywuje i miałam większą blizne,leczyłam sie
      pózniej u dermatologa.Tragedia!!Nie korzystaj z częstochowskich plastyków
      • Gość: Suliga Re: opinie o Sulidze IP: 89.174.23.* 07.04.07, 22:09
        www.suliga.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka