Dodaj do ulubionych

Jakie puste dziewczyny

IP: 212.87.241.* 16.04.07, 22:10
Oglądaliście wczoraj Wojewódzkiego i te puste laski biegające nago świecące
c..kami na ekranie ? ale wiocha , pustelnia etc... napędzili dziewczyn z
prowincji tkóre zachłysnęły się wielkiego świata stolicy a Wojewódzki jak
zawsze burak ślinił się do każdej z nich. co o tym myślicie a co o tym myśli
misiakila ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:15
      kiedy zobaczyłem te dziewczyny w trakcie robienia makijazu , fryzury itp
      poprostu sie przerazilem .. co druga czestochowianka jest o niebo ładniejsza ..
      i przychodzi mi taka refleksja na mysl- naprawde ładne dziewczyny ni epchaja
      sie na takie sesje bo znaja swoja wartosc i ni emusza sobie nic udowadniac
      jakimis rozkladowkami - gloe cyce i dupy... tylko czesto takie przecietniaczkli
      robia z siebie gwiazdy i pchaja sie wszedzie robiac z siebie cuda swiata.
      Pozdro
    • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 16.04.07, 22:28
      misiakilla nie mysli :-))))
      • Gość: e Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:34
        misiakilla po prostu bzyka.
        • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 16.04.07, 22:50
          ciekawe kogo?? ... mój Boże :-)))
          • Gość: e Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:05
            ciebie.
            • Gość: Ciebie Re: Jakie puste dziewczyny IP: 83.2.142.* 17.04.07, 09:42
              ciebie się pisze z dużej litery wykształciuchu
              • Gość: Prawie_jak_koń Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:07
                "ciebie" pisze się z litery małej.jesli ktoś pisze "Ciebie","Ty" itp to jest
                oznaka szacunu do adresata,"wykształciuchu"jeden.howgh.
            • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 17.04.07, 12:02
              mnie ? hahahahahaaha ... musiałby później znaleźć sobie dobrego psychiatrę :-))
              • Gość: gość portalu Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:22
                częstochowianki są do bani dość że mają twarze jak jakieś stare prukwy bo im
                się wydaję że jak się ma opalone ciałko to już są sexy dołożą do tego makijaż
                i jest rewelska najlepszy efekt jest z daleka kiedy blisko twarzy nie widzisz,
                w cz-wie jest tylko jakieś 5% lasek które naprawdę potrafią dobrze wyglądać
                • Gość: Ro Re: Jakie puste dziewczyny do gościa portalu IP: 212.87.241.* 17.04.07, 20:48
                  zgadzam się z tobą stary aż żąl nie raz patrzeć że nawet nie brzydkie dziewczyny
                  mają wysmarowane twarze fluitem ,rzęsy posklejane tuszem i gólnie w makijażu
                  wyglądają ochydzie jak (za przeproszeniem) mazepy w tearze lalek a wydaje im się
                  ze wyglądają wystrzłowo i nie wiadomo co jeszcze ...
                • Gość: Zgaga Re: Jakie puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:04
                  kompleks masz czyś gej ??

pieprzysz od rzeczy, jak byś miał mozliwosc zerżnac jedną czy drugą PArchu ,to
                  nie narzekał byś

Załosc ze boli
                  • Gość: Ro Re: Jakie puste dziewczyny do dziewczyny IP: 212.87.241.* 18.04.07, 17:26
                    chyba kijem od szczotki :))))
              • misiakilla Re: Jakie puste dziewczyny 17.04.07, 13:24
                daga nie boj sie, nie skale sie Toba ;)
                • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 17.04.07, 14:06
                  ja się boję o Ciebie , a nie o siebie :-))
                  • Gość: Ro Re: Jakie puste dziewczyny IP: 212.87.241.* 17.04.07, 20:39
                    zaraz zaraz misiakilla to facet ?????
                    • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 17.04.07, 20:44
                      hahahahaah , a myślałeś że to babka ?
                      • Gość: Ro Re: Jakie puste dziewczyny IP: 212.87.241.* 17.04.07, 20:50
                        ha ha ha no pewnie ! jestemm na forum stosunkowo do nie dawna ,,, a jeszcze ten
                        nik ...pozdro .
                      • misiakilla Re: Jakie puste dziewczyny 17.04.07, 20:50
                        O mnie ma sie kto martwic. Do tego mam jeszcze gust, wiec z mojej strony nic Ci
                        nie grozi ;)
                        • n.i.p.69 Re: Jakie puste dziewczyny 18.04.07, 08:17
                          ....no, no widzę,że jakiś ekshibicjonizm Cię ogarnia, czy coś...[?]
                        • daga1974 Re: Jakie puste dziewczyny 18.04.07, 11:41
                          znów wywaliłeś jeden mój post ? buhahahahaa... qrwa ! ty masz powazny problem !