Dodaj do ulubionych

absolwenci szkoły w złotym potoku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:09
juz 6 lat jak skonczyłem szkołe w Złotym Potoku. bardzo tesknie za
ludzmi z tamtych czasow i za tym miejscem moze sa tu tacy ktozy
miło wspominaja tamte czasy i by cios wpisali. moze spotkanie w Potoku.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.man.czest.pl 19.04.07, 09:34
      tez tam chodzilem i rownie milo wspominam te lata....i to miejsce
    • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:01
      Szkola gites, najlepsze lata. Pozdrowionka!!!
      • Gość: Tak było Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 15:28
        ale nie jest . To uczniowie robia miejsce takim jakie jest . A jacy
        przychodzą ??
        • persona10 Re: absolwenci szkoły w złotym potoku 19.04.07, 15:58
          Angrusz, poznaję cię. Masz wieczne pretensje do innych, ale nie do siebie.
          • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:45
            nom racja teraz to juz nie ten klimat bylem tam ostatnio i calkowicie inni
            ludzie - jakas ta dzisiejsza mlodziez nie bałdzo ;-))
          • Gość: angrusz Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:52

Do persona 10 :

Ty masz nosa . Gdzie ciebie tak szkolili : KGB , GRU czy tylko krajowe SB
            • persona10 Re: absolwenci szkoły w złotym potoku 19.04.07, 23:18
              Do angrusza:
              Wnioski są błędne. Wystarczy dobrze się przyjrzeć twoim tekstom.
              Rozpoznaję cię na kilometr.
              Z tego wynika, że mam większą inteligencję niż ty.

• Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 10:22
                nio ok zmienilo sie. ale czemu sie nie spotkac tak jak kiedys za
                dobrych lat. wlasnie w zlotym potoku
    • Gość: LE Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:12
      Ja też kończyłam 6 lat temu:)Z wielkim sentymentem wspominam te lata...
      • Gość: Bassia Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:06
        Szkołe ukończyłam 5 lat temu . Wspaniali ludzie i świetna atmosfera ....co by
        się nie rozpisywać - tęskni się jak cholera :)))
        • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:04
          Żaba?? tzn Bassia??
    • Gość: iwona Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.gemini.net.pl 21.04.07, 16:21
      a ja kończyłam szkołę w Złotym Potoku baaardzo dawno 15 lat temu i było SUPEr
      • Gość: angrusz Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:14

Do dawnych absolwentów :
        Gratuluje wspomnien . Ale czas jaki upłynął znacznie zmienił i poziom i
        charakter szkoły .
        To nie doborowe roczniki badylarzy , ale juz znacznie gorszy sort uczniów .
        Tak jest w KAŻDYM technikum.
        Nie dorastają poziomem do zawodówki ale maja ambicję skończyc technikum. No i są
        ( z różnych powodów ) przeczołgiwani z klasy do klasy ; tak od podstawówki .
        Ale reprezentuja jej poziom .
        To jest tragedia . I to nie tylko tu i w takiej szkole .
        Dobre licea też przyjmują z coraz mniejsza ilościa punktów - czyli coraz mniej
        inteligentnych , pracowitych i ambitnych . Ot niż . I żadne hura zaprzeczanie
        nic nie pomoże . A powinno byc : nie umiesz , nie zdajesz .
        • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:35
          Mój rocznik to 1991-1996r także minęło już 11 lat odkąd skończyłam szkołę.
          Wspominam ją bardzo miło ,a szczególnie mieszkanie w internacie :D i plewienie
          na poletkach ;)
          Fajnie by było spotkać się z koleżankami i kolegami z klasy.
          Polecam stronkę nasza-klasa.pl/
          • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:37
            a absolwenci ktorzy ukonczyli szkołe w 2001 sa gdzies na forum. niech
            sie odezwa bedzie milo. moze jakies majowe spotkanie w potoku byloby milo
    • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 19:37
      niema nikogo z mojego rocznika
      • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:31
        ja skonczylem L.A. "a" pamietacie ta klase ?? ;-)))
        • Gość: monia Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:40
          Witaj Bartek! pozdrowionka :)Monia TO
          Pamietasz? hehe
          • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:11
            Hej Monia!! fajnie ze tu wpadasz ;-))) kurna jak ja cie dawno nie widzialem!!!
      • Gość: agata Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:08
        a z którego rocznika jesteś? Ja pisałam maturę w 1990. TO 5-cio letnie. Było
        super. Pozdrawiam wszystkich absolwentów i NAUCZYCIELI, którzy tu zaglądają.
    • Gość: Andzia Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.c30.msk.pl 23.04.07, 21:39
      Hej, moja matura w TO w Złotym Potoku była w 1989 r. Pozdrawiam wszystkich
      znajomych. Andzia
      • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 08:35
        Ja tez pozdrawiam wszystkich absolwentów :D
        • Gość: iwona Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.gemini.net.pl 24.04.07, 16:04
          moja matura w TO w Złotym Potoku była w 1992 roku, pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: Pavka Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:11
            Hej Iwona jeżeli kończyłaś TO 5 cio letnie to się znamy. Ale wydawało mi się,
            że nie mieszkasz w Częstochowie ani okolicy. Ale widać zaglądasz na forum - to
            miło.
            • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:07
              Moja maturka była w 1996r :)
              • Gość: Żaba Re: do LA .a. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:50
                No pewnie że żaba- a kto jak nie ja :)))). Ja z taką kwestią lato idzie lasy
                się zielenią :) woda w Amerikianie ( czy jak mu tam..) coraz cieplejsza... w
                maju nam stuknie 5 latek od matury może pasowało by się w końcu zebrać co????
                odwiedzić P. Tereske :) P.Anie Grzanie....jakoś się wcześniej zdzwonić i zrobić
                nalot na Julianke no co wy nato ??? chodzi mi głównie o LA''a'', ale ogólny
                taki zjazd też by się przydał....:))))
                • Gość: bartek Re: do LA .a. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 10:25
                  kurcze Barabaro to weekend majowy -na piwko do zlotego potoka??
                  Pozdrowionka dla familii!!!! PS ostatnio widzialem Ewe M :-)) wcale sie nie
                  zmienila ;-)))
            • Gość: iwona Re: absolwenci szkoły w złotym potoku?do Pavka IP: *.gemini.net.pl 26.04.07, 15:37
              Jacek czy to Ty?? nie mieszkam już w Złotym Potoku ani okolicy, mieszkam w
              mieście w którym o ile dobrze pamiętam studiowałeś,ale bywam w domku od czasu
              do czasu.Mam kontakt z Dorotą(też nie mieszka już w ZP)i Anką, widziałam się
              kiedyś z Moniką.Może kiedyś moglibyśmy się wszyscy spotkać?ludzie z którymi
              gadałam są za, tylko nie ma osoby która by się zajęła zorganizowaniem
              spotkania:)forum częstochowskie czasem czytam tak z ciekawosci i
              sentymentu.Pozdrowienia dla Ciebie Twojej żony i córeczek.
    • Gość: złoty Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:26
      :)
      • Gość: Żaba Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:35
        Bartek- a ty co ??? pracować a nie na forum siedzieć :)))), a orzeszka miałeś
        fajnego :)
    • Gość: xyz Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:32
      Moze jakiś zlocić zorganizujemy?
      • Gość: Żaba Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:44
        nio, ale by się działo :))))
        • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:31
          ja sie wcale nie zmienilem - nadal siano w glowie, wysoki chudy - noo bez
          orzeszka jak w 1 klasie ;-DDD
          • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:45
            jak milo ze tu tyle znajomych. wracaja wspomnienia serce sie rwie. oj
            jade do potoka w sobote. postanowione.
            • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:47
              a moze wybierzmy sie do potoka pod szkole popoludniu w sobote?? zainteresowany
              ktos?? zabierzemy grilla piwko, napewno nikt nas nie przegoni ;-D
              • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:23
                Byłam w Potoku chyba ze 2 miesiące temu.To co zobaczyłam to był szok ; szkoła
                pięknie otynkowana na zielono internat zresztą też.Za to ogrody katastrofa
                ,widać ze nikt tam nic juz nie robi,aż przykro było patrzeć bo jednak człowiek
                spędził na tych poletkach kupę czasu i poświęcił duuuzo pracy żeby to jakoś
                wyglądało.
    • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:27
      Szukajcie znajomych ze swoich klas na tej stroncenasza-klasa.pl/ :))))
      • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:52
        niewazne jak jest czy gorzej czy lepiej, najwyzszy czas sie spotkac w
        potoku. rocznik 1982
        • Gość: xyz Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 09:08
          no to jedziemy
          • Gość: xyz Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:58
            chyba :(
            • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:51
              ja bylem w potoku bylo bajecznie. pogoda swietna doborowe towarzystwo.
              i ludzie na karzdym kroku mile nastawieni do turystow. jak za dawnych
              dobrych lat. musimy sie umowic wieksza paka. jak chcecie to rzudzcie
              termin jakis. i na majowego grila sie mozna wybrac. bedzie super.
              • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:52
                wolne jest pogoda git. wiec do potoka zapraszam
                • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:15
                  i was tez malo cios. wszyscy wyjechali . szkoda bo nudy jak niewiem.
                  • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:19
                    Taka duza szkoła a tak mało ludzi na forum
                    • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:58
                      nio tak nas duzo a jak malo. wszyscy wyjechali i cio. przykra
                      sprawa. nio ale pozostaje nadzieja. pieknie pewnie dzis w naszym potoku.
    • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:04
      jak znajomi jestescie . zobaczcie jak marnujemy czas na stukanie tu
      zamiast sie spotkac w potoku
      • Gość: Ania Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:25
        No własnie ,absolwenci szkoły w Potoku odezwijcie się :) im nas więcej tym
        lepiej :))))
        • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 11:14
          jak widze za wielu nas niema. a szkoda. mozna byloby zrobic zjazd
          absolwetow w zlotym potoku. zapraszam na ten watek.
          • Gość: Żaba Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 11:48
            Jeżeli będzie zjazd to ja moge koczować już nawet dzień wcześniej pod
            internatem :)))) ale żeby był !!!! a pamiętacie może 50 lecie szkoły....
            to była jazda :)))) miałam wtedy dyżur w internacie ale się działo ho ho :))))
            • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:15
              Nom pamietam zabciu, wtedy sie dzialo... pozatym bylo 700lecie potoka i szlismy
              w tych ułańskich strojach przez Kosciuszki ;)) to byla pierwsza klasa!!!!! kuce
              ale zlecialo...
              • Gość: Żaba Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 09:58
                No:) a my w tych kiecach do ziemi i tak przez cały Potok..... kurcze żeby to
                się tak wróciło...hmmm :)))
                • Gość: :) Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.gemini.net.pl 05.05.07, 20:50
                  :)
                  • Gość: potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:52
                    jak dalej nikogo niema pozatymi cio juz sa. rocznik 1982
                    • Gość: monika Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:00
                      Wy zawsze robicie zjazdy jak ja nie mam czasu
                      ale szkoda:(
                      • Gość: takajedna Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.centertel.pl 14.05.07, 22:10
                        Ale tak na serio to jakoś tak nas malutko :((( wszyscy w Anglii siedzą czy co???
                        • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:51
                          Kasia M?????
    • Gość: złoty potok Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 17:50
      może lato filmowe będzie fajną okazją to spotkania:)
      www.janow.pl/index.php?s=g&j=vs&a=62
      • Gość: bartek Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:27
        wlasnie tylko trzeba przypominac!! a impreza naprawde zaje"b"ista tak czy siak
        sie tam wybieram czy bedzie zlot czy nie, pozdrawiam!!!!!
        • Gość: złotko Re: absolwenci szkoły w złotym potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:16
          :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka