Gość: Tata IP: 80.54.174.* 18.04.07, 21:54 Gdzie kupię rowerek dla dziecka z zabezpieczeniem po bokach aby dziecko nie wypadło i z rączką do prowadzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anita Re: <!Rowerek>! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:20 w supermarketach,w Jagielonczykach-na dole sa 2 stoiska z zabawkami,w oby dwoch widzialam takie rowerki albo na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: <!Rowerek>! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.04.07, 23:12 na warszaskiej zaraz za rondem na przeciwko sklepu z firanami jest hurtownia zabawek tam maja dosyc duzy wybor Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: <!Rowerek>! 19.04.07, 09:14 wszędzie są te same modele w tej samej cenie (różnica ok.5-10zł), te sklepy co wyżej plus hurtownie zabawek na Rynku Wieluńskimi Smykatesy na Wilsona. Jak chcesz taki to nie ma co więcej szukać. A ogólnie to te rowerki to straszny chłam, mam i żałuję każdej złotówki na niego wydanej (i nie tylko ja), teraz kupuję juz normalny rowerek, ale żałuję, że nie kupiłam w zeszłym roku Bercheta trójkołowego z pasami na siedzeniu (chyba nawet tańszy od tych misiów i piesków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: <!Rowerek>! IP: 80.54.174.* 19.04.07, 21:09 Czy oprócz Warszawskiej i CH Promenada są gdzieś jeszcze jakieś ładne-scout odpada! Odpowiedz Link Zgłoś