Dodaj do ulubionych

Polska to dziwny narod..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:34
JESTEM PRACODAWCA...CHCE DAC PRACE BARDZO DOBRE WARUNKI FINANSOWE...I CO?
CHETNYCH BRAK...NIKT MI NIE POWIE ZE W POLSCE JEST AZ TAK DUZE
BEZROBOCIE....TO WINA SAMYCH LUDZI ZE NIE MAJA PRACY...NAJLEPIEJ DOSTAC
PIENIADZE I NIC NIE ROBIC...ALBO BYC PONIZANYM ZA GRANICA GDZIE JEST NIBY AZ
TAKA KASA...A W POLSCE TEZ MOZNA GODZIWIE ZARABIAC TRZEBA TYLKO CHCIEC...ALE
MENTALNOSCI LUDZI NIE DA SIE ZMIENIC...PEWNIE ZARAZ BEDE ZBLUZGANY...TRUDNO
CHCE TYLKO TO POWIEDZIEC...POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE
Obserwuj wątek
    • daga1974 Re: Polska to dziwny narod.. 25.04.07, 21:39
      a co to za praca?
      • Gość: rg Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:43
        Siedzisz i klepiesz
        : czym się różni facet od szympansa
      • Gość: SN Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:02
        TERAZ MUSIALEM NIESTETY WYNAJAC FIRME (Z ZACHODNIM KAPITALEM) KTORA SZUKA
        LUDZI DO PRACY...NA PRAWDE JEST TO DZIWNE ZE MUSZE DAC ZAROBIC INNYM A NIE NAM
        POLAKOM ABY ZNALEZC LUDZI DO PRACY...POZDRAWIAM
    • Gość: Tyson Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:45
      ...KTOREMU ZABRAKŁO NIEWOLNIKÓW ZA 800 ZL
      • Gość: SN Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:55
        POWIEM TAK DAJAC 1500 (NIE 800) NA REKE PLUS PREMIA WYCHODZI OK 2000 I NIE JEST
        TO PRACA NIEWOLNICZA JAK NIEKTORZY MYSLA ANI ZADNA TAM AKWIZYCJA...DAJE
        OGLOSZENIA I CO ?I NIC PRACA W SKLEPIEGODZIWE WARUNKI ALE NIESTETY POLAKOW
        ZMIENIC SIE NIE DA...PRZYKRE ALE PRAWDZIWE I Z GORY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH
        KTORZY POCZULI SIE URAZENI...STWIERDZAM PO PROSTU SWE SPOSTRZEZENIA...
        • Gość: daga1975 Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:57
          A jaki to sklep?
        • barbarossa27 Re: Kolejna prowokacja frustrata... 25.04.07, 22:02
          Ja jestem zainteresowany, jeśli Pan chce proszę napisać więcej na meila.
        • Gość: Zenek Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:03
          Podaj jakies konkrety, nie owijaj w bawelne, i wyłącz Kapsloka :P
          • Gość: lizka Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:49
            no własnie...
            owijaniem w bawełne mi tutaj pachnie ;P

pracodawca taki dobry, praca przyzwoita, zarobek 1500, a nawet 2000 złotych...

ale co i ile czasu trzeba robić to juz zotało przemilczane...
            a może to stanowisko dla jakiegos specjalisty z doświadczeniem, który za 2000
            złotych nie pracuje, bo gdzie indziej dostaje 4000 ? ;P
            • Gość: dan Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 26.04.07, 00:33
              stary, mowie do autora, zdziwyłbyś się chłopie jakie mam tu zarobki i to bez poniżania...
              • Gość: PolAng Re: Kolejna prowokacja frustrata... IP: *.lei3.cable.ntl.com 26.04.07, 00:37
                dolaczam sie...
        • ancymonka Do Pracodawcy! 26.04.07, 12:22
          Sprawa pierwsza - gdzie dajesz te ogłoszenia, na które to nikt nie odpowiada? Bo
          jak na forum to się nie dziwię. Forum nie służy do dawania ogłoszeń!
          Sprawa druga - jakbyś wyłączył tego CapsLocka to by cię ubyło? Na prawdę nie
          musisz wrzeszczeć.
          Sprawa trzecia - nie wierzę, że masz takie problemy ze znalezieniem pracowników.
          Wystarczy się zgłosić do PUP-u czy jakiejkolwiek agencji pośrednictwa, na drugi
          dzień będziesz miał rzeszę ludzi.
          • Gość: Nowijka Re: Do Ancymonki IP: 80.50.242.* 26.04.07, 14:59
            Oj jaka ty naiwna jestes??
            Z PUPu to ci przyjda zebyś kartkę podpiała, a nie do pracy, bo wolą na czarno
            pracować.
            • ancymonka Re: Do Ancymonki 26.04.07, 15:17
              No może faktycznie PUP to zły przykład...
              Ale z ogłoszeń z wyborczej na pewno ludzie przychodzą, albo z agencji typu Zajan
              czy Poltrop.
    • daga1974 Re: Polska to dziwny narod.. 25.04.07, 21:47
      hahahahahaaaaaaaaaaa ... masz jakiś problem ? to idź go rozwiąż , a nie truj
      dupy ! żegnam
      • Gość: rg Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:51
        Z takimi chamskimi odzywkami to cię nawet za miskę ryżu do pracy nie przyjmą. Auf
        • daga1974 Re: Polska to dziwny narod.. 25.04.07, 21:51
          ale czy to twój problem ?
          • Gość: rg Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:55
            Miało być bez odzewu. Nie, masz rację, to nie mój problem.
    • Gość: Jarode Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.cn.com.pl 26.04.07, 00:41
      Jajcarz z Ciebie nie jest zły. Piszesz: 1500 -2000 miesięcznie (na rękę),
      rozumiem za 42 godziny tygodniowo. Nie ma sprawy. jestem socjalistycznym
      Judymem i w ramach komunistycznego zapału wprowadzania polskiej gospodarki na
      drogi kapitalizmu zupełnie gratis napędzę Tobie pracowników. Daj tylko jakieś
      namiary.
    • Gość: K2 Ja wiem czy taki dziwny ........?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 05:04
      Zacznijmy od tego żebyś nie krzyczał (netykieta forum) :)

Ale powiem wam że gościu ma trochę racji, bo w polsce jest cała dość wielka grupa bezrobotnych z własnego wyboru bo wszystko im sie nie opłaca a i szkolić i podnosić swoich umiejętności nie chcą. W większości są to ludzie z tamtego systemu który wyrobił w nich mniemanie że w pracy trzeba się opieprzać (ludzie przychodzili do pracy w komunie i tam odpoczywali w myśl zasady "czy się stoi czy się leży ... się należy"), i teraz się nie mogą z tym pogodzić że w pracy trzeba pracować (ot tak dziwny zbieg okoliczności;D).
      Zreszta to nie tylko w polsce jest takie coś, niemcy też są doskonałym przykładem zbytniego dbania o obywatela co się teraz na nich zaczyna mścić.

A co to za praca z którą tak dobrze płacisz?
      • mhcz Re: Ja wiem czy taki dziwny ........?? 26.04.07, 07:24
        SM jesli to powazna oferta? prosze o maila
    • Gość: Nowijka Re: Polska to dziwny narod.. IP: 80.50.242.* 26.04.07, 14:57
      A ja rozumiem Cię w 100% choc pracodawcą nie jestem. Decydowałam kiedyś kogo
      przyjąć, więc zasmakowałam tej ekstra przyjemności. Nawet jeśli jest to praca
      za 800zł to co lepiej siedzieć na zapomodze i narzekać. Przeciez to może byc
      tylko przejściowe.
      • Gość: tdy Re: Polska to dziwny narod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:21
        Lepiej ty przestań stękać na swoją niedolę. Ten rozrzutny "pracodawca", który
        założył ten wątek, już się nie pojawia. Pewnie do tej pory palce zagryza ze
        śmiechu i patrzy jak mu się wątek rozwinął.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka