Gość: gimnazjalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:14 co sądzicie o tym liceum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T...czek:o) Re: słowacki- IP: 212.87.240.* 30.04.07, 19:49 Kończyłam to liceum ...całkiem fajnie i miło wspominam czasy, kiedy wbiegałam co rano w tę bramę na Kościuszki...ach, chciałabym tam móc jeszcze wrócić, ale niestety..nic dwa razy...!Nie wiem jak jest dzisiaj, ale kiedyś ta szkoła miała fajny klimat...Pozdrawiam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: słowacki- 30.04.07, 20:54 > ale kiedyś ta szkoła miała > > fajny klimat... Kiedy??? Jak ja chodziłam to tam świr świrem poganiał. Nauczycielka łamała uczennicy p[alce wskazując nimi wykres na tablicy... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T...:o) Re: słowacki- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:14 fakt, dość dawno kończyłam to LO...a ta Pani Sorka, o kt. wspominasz...za moich czasów też straszyła;o))Ja za to miałam okropnego historyka i po nocach mi się śnił...stawiał mi 2+++ i nie mogłam tego przeżyć!Do dziś mam uraz do historii ;o((, więc jak widzisz, zawsze coś na psychice pozostaje...,ale było wiele miłych i wspaniałych chwil, dla których warto było tam być:o)A prawda jest taka, że jeśli tylko chcesz się nauczyć, to nauczysz się wszędzie, czy w Sieniu czy w Słowaku...Powodzenia i pozdrawiam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: słowacki- IP: 89.174.23.* 01.05.07, 19:08 >Nauczycielka łamała uczennicy > p[alce wskazując nimi wykres na tablicy... co takiego??? chyba bym jej prawą reke zlamał w ramach wdziecznosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_z_krainy_motyli Re: słowacki- 30.04.07, 21:26 > Kończyłam to liceum ...całkiem fajnie hmmm ciekawe kiedy pewnie z 20-15 lat temu..teraz to jest sajgon... A psychikia jak siada..od tych ich "wymogów" phii;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz2 Re: słowacki- 01.05.07, 21:59 Kiedy kończyłem były to całkiem inne czasy inni ludzie inni nauczyciele inne zwyczaje . Ale Słowacki trzyma się w czołówce . Chyba najmniej tam szpanerów z bogatych domów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: słowacki- IP: 89.174.23.* 30.04.07, 21:12 moja kolezanka mowi, ze jest strasznie...tzn ma taka wychowawczynie, ktora jest bardzo negatywnie nastawiona do ich problemow, spraw... hmm a powinno byc inaczej... Ale nie mozna generalizowac... moze Ty akurat trafisz na fajnych ludzi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: słowacki- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 21:43 na jakim poziomie jest nauka angielskiego i matematyki, chodzi mi głównie o profil mat. z góry dziekuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: słowacki- IP: 89.174.23.* 30.04.07, 21:46 no ja sie nie powinienem tutaj wypowiadac:), ale wiem z opowiadan i zali kolezanki, ze co do angielskiego to dosccccc wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: słowacki- IP: 217.153.246.* 01.05.07, 11:48 Jeżyki owszem - wysoko! Kandydaci - Słowak to bardzo dobra szkoła ale dla humanistów! Odpowiedz Link Zgłoś
anna9958 Re: słowacki- 02.05.07, 15:51 hmm za moich czasow czyli jakies 10 lat temu mowilo sie o tym LO, ze jest to Licum dla dobrych panienek;) Odpowiedz Link Zgłoś