Dodaj do ulubionych

Dobry elektryk samochodowy od passata

07.05.07, 20:36
Prosze poleccie dobrego elektryka od passata w Czestochowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Thom Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: 195.205.202.* 07.05.07, 22:27
      Witaj, jezeli chodzi o fachowca od VW i tych spraw czy to elektryka od VW to jest taki gosc. Sam bylem u niego z moim vw jak mi gazownicy namieszali pod maska i powiem ze ma komputer co sie podlacza i wie co i jak. Ten gosc ma na imie chyba Marcin i jest jednym z mechanikow z ASO VW u Marszalka. Poza tym ma komputery do podlaczenia sie pod auto. Niestety ceni sie troche wysoko i chce za takie podlaczenie 60zl ale proponuje pogadac z nim co do ceny zeby bylo nizej ale ja powiem jedno gdyby nie ten gosc to ja bym nigdy nie wiedzial o tym ze moje VW jest zalewane benzyna przez to ze gazownicy za bardzo ustawili poziom paliwa w aucie. Od tamtego czasu jak wiedzialem co jest grane auto chodzi jak trza. W ogole musze go polecic gdyz podczas wizyty u niego zauwazylem bardzo duza ilosc ludzi ktorzy maja audi, vw ktorzy tam byli.
      Jego siedziba jest na ulicy NADRZECZNEJ na zawodziu, ta ulica jest zaraz kolo rynku za PUCHATKIEM a firma sie zwie chyba WEGA CZY VEGA, daj znac co i jak zrobili, pozdro i powodzenia :))))
    • bizon77 Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 08.05.07, 09:27
      Także polecam tego mechanika. Jest tam dwóch mechaników - jeden zajmuje się
      elektryką drugi mechaniką. Serwisuje u nich Seata Leona i jestem zadowolony.
      Serwis specjalizuje sie w naprawach aut z grupy VW i audi;-)

Jadą Nadrzeczną od Mirowskiej - trzeba skręcić w pierwszą przelotową ulicę w
      lewo - po prawej zobaczysz plac i garaże.
      • Gość: kitek Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:40
        Witam
        Jest dobry i fachowy warsztat u p.Wilczyńskiego specjalizuję się w VW. Skodach
        i Audi. Warsztat mieści się przy ul Chełmońskiego w bok od ul.Piastowskiej
        jest spory szyld widoczny od ul.Piastowskiej. Polecam Ci ten warsztat gdy
        miałem VW jeżdziłem tam, mają programy do tych marek auto nigdy mnie nie
        zawiodło.
        Pozdrawiam
        • Gość: Thom Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: 195.205.202.* 08.05.07, 14:00
          A jak cenia sie z uslugi bo tez chcialbym to wiedziec a poza tym gdzie jest ta ulica w jakiej czesci miasta, pozdro :))
          • Gość: MAVERIC Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:30
            Piastowska jest na Stradomiu. Jedziesz Jagielońską do jednostki pożarniczej
            skręcasz w prawo w Sabinowską i do końca za kapliczką w lewo i z 300-400m. Za
            podłączenie VAGa bierze 40zł. Niedaleko jest też super elektryk na Matejki.
            Rewelacja.
            • Gość: kitek Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:01
              Witam
              mozna od ul.Zciszńskiej jedziesz ul.
              Barbary przy "Orlenie "skręcasz przy skrzyżowaniu w lewo to jest ul.
              Zaciszańska .
              Przejezdzasz przez przejazd kolejowy jedziesz prosto jest skrzyżowanie
              skrecasz w lewo i od skrzyzowania po prawej stronie jest ul Chełmońskigo a do
              ul Matejki jedziesz prosto przez to skrzyżowanie i po lewej stronie jest ten
              elektryk o którym wspomniał Maveric
              Pozdrawiam
              • blackberry7 Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 08.05.07, 19:28
                Serdecznie dziekuje wszystkim za odpowiedzi :)

pozdrawiam
                • Gość: mm Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.gre.pl 08.05.07, 20:19
                  Ten elektryk na Matejki nazywa się Rogala. Z niego tez wszyscy są bardzo
                  zadowloeni i jest tani. Zawsze koło zakładu stoi dużo aut.Robi wszystkie marki
                  aut.
                  • Gość: karlow Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:44
                    WITAJCIE , ZEPSUL MI SIE LICZNIK U VW GOLFA 3 . ZNACIE MOZE KOGOS , KTO POTRAFI
                    NAPRAWIAC LICZNIKI SAMOCHODOWE
                    • Gość: Thom Licznik do VW IP: 195.205.202.* 09.05.07, 11:38
                      Hmm, nie wiem co sie stalo ale na poczatku radze dobrze sprawdzic czy kable sa dobrze podolaczanie i czy jest dobre przejscie, poza tym jak to jest ok a zegary nie dzialaja to mozna sie rozejzec za kupnem uzywanych cena do 100zl, pozdro
                  • ancymonka Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 09.05.07, 12:47
                    A nie Rogula przypadkiem?? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka