blackberry7 07.05.07, 20:36 Prosze poleccie dobrego elektryka od passata w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thom Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: 195.205.202.* 07.05.07, 22:27 Witaj, jezeli chodzi o fachowca od VW i tych spraw czy to elektryka od VW to jest taki gosc. Sam bylem u niego z moim vw jak mi gazownicy namieszali pod maska i powiem ze ma komputer co sie podlacza i wie co i jak. Ten gosc ma na imie chyba Marcin i jest jednym z mechanikow z ASO VW u Marszalka. Poza tym ma komputery do podlaczenia sie pod auto. Niestety ceni sie troche wysoko i chce za takie podlaczenie 60zl ale proponuje pogadac z nim co do ceny zeby bylo nizej ale ja powiem jedno gdyby nie ten gosc to ja bym nigdy nie wiedzial o tym ze moje VW jest zalewane benzyna przez to ze gazownicy za bardzo ustawili poziom paliwa w aucie. Od tamtego czasu jak wiedzialem co jest grane auto chodzi jak trza. W ogole musze go polecic gdyz podczas wizyty u niego zauwazylem bardzo duza ilosc ludzi ktorzy maja audi, vw ktorzy tam byli. Jego siedziba jest na ulicy NADRZECZNEJ na zawodziu, ta ulica jest zaraz kolo rynku za PUCHATKIEM a firma sie zwie chyba WEGA CZY VEGA, daj znac co i jak zrobili, pozdro i powodzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 08.05.07, 09:27 Także polecam tego mechanika. Jest tam dwóch mechaników - jeden zajmuje się elektryką drugi mechaniką. Serwisuje u nich Seata Leona i jestem zadowolony. Serwis specjalizuje sie w naprawach aut z grupy VW i audi;-) Jadą Nadrzeczną od Mirowskiej - trzeba skręcić w pierwszą przelotową ulicę w lewo - po prawej zobaczysz plac i garaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:40 Witam Jest dobry i fachowy warsztat u p.Wilczyńskiego specjalizuję się w VW. Skodach i Audi. Warsztat mieści się przy ul Chełmońskiego w bok od ul.Piastowskiej jest spory szyld widoczny od ul.Piastowskiej. Polecam Ci ten warsztat gdy miałem VW jeżdziłem tam, mają programy do tych marek auto nigdy mnie nie zawiodło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thom Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: 195.205.202.* 08.05.07, 14:00 A jak cenia sie z uslugi bo tez chcialbym to wiedziec a poza tym gdzie jest ta ulica w jakiej czesci miasta, pozdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:30 Piastowska jest na Stradomiu. Jedziesz Jagielońską do jednostki pożarniczej skręcasz w prawo w Sabinowską i do końca za kapliczką w lewo i z 300-400m. Za podłączenie VAGa bierze 40zł. Niedaleko jest też super elektryk na Matejki. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:01 Witam mozna od ul.Zciszńskiej jedziesz ul. Barbary przy "Orlenie "skręcasz przy skrzyżowaniu w lewo to jest ul. Zaciszańska . Przejezdzasz przez przejazd kolejowy jedziesz prosto jest skrzyżowanie skrecasz w lewo i od skrzyzowania po prawej stronie jest ul Chełmońskigo a do ul Matejki jedziesz prosto przez to skrzyżowanie i po lewej stronie jest ten elektryk o którym wspomniał Maveric Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackberry7 Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 08.05.07, 19:28 Serdecznie dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.gre.pl 08.05.07, 20:19 Ten elektryk na Matejki nazywa się Rogala. Z niego tez wszyscy są bardzo zadowloeni i jest tani. Zawsze koło zakładu stoi dużo aut.Robi wszystkie marki aut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlow Re: Dobry elektryk samochodowy od passata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:44 WITAJCIE , ZEPSUL MI SIE LICZNIK U VW GOLFA 3 . ZNACIE MOZE KOGOS , KTO POTRAFI NAPRAWIAC LICZNIKI SAMOCHODOWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thom Licznik do VW IP: 195.205.202.* 09.05.07, 11:38 Hmm, nie wiem co sie stalo ale na poczatku radze dobrze sprawdzic czy kable sa dobrze podolaczanie i czy jest dobre przejscie, poza tym jak to jest ok a zegary nie dzialaja to mozna sie rozejzec za kupnem uzywanych cena do 100zl, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Dobry elektryk samochodowy od passata 09.05.07, 12:47 A nie Rogula przypadkiem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś