Gość: mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:02 Już od dosyć dawna chodzę do wszystkich barów na Biznes-centrum, jest tam świetna atmosfera, ale niewiem która kelnerka jest najmilsz i sympatyczna(z którego baru)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:04 W bianco jest taka jedna fajna i w blue takie dwie: blondynka i taka brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:13 ale która? tam są dwie blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:18 niewiem jak ci to napisać, ale ona pracowała dłużej. A wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:07 Najsympatyczniejsze sa dwie blondynki w saloon pubie. Z tego miejsca chcialbym bardzo serdecznie je pozdrowic - nie omieszkam rowniez pozdrowic ich w piatek ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristoff Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:29 Ja tez mysle,ze dziewczyny z Luckiego!!!Pozdrowienia dla mojej ulubionej brunetki o czarnych oczach-droga Pani z telewizji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: 89.174.23.* 10.05.07, 21:37 Pani z Telewizji? a gdzie ona wystepuje/wystepowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristoff Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:34 Taka zgrabniutka czarnulka-jest podobna do Pani pogodynki z TVN,albo do E.Gorniak...pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
maxi77 Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? 10.05.07, 21:33 jak dla mnie najlepszą i najpiękniejszą barmanką była Justyna z blue, taka czarna, szkoda że juz tam nie pracuje, dużo na tym stacił ten bar!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:48 nienawidze tych wrednych bab z Ti Amo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:12 Nie pozostaje mi nic innego jak sie z toba zgodzic, tam chyba maja jakis casting :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timi:) Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:59 w spoko sa terazz fajne- oprócz jenej:) wszyscy wiedzą której hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewen Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:51 W Spoko tez sa spoko,pozdrawiam czarnulke z Lucky Saloon i dziekuje za pyszne drinki i przemily usmiech;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Która Kelnerka Najlepsza!!!!!!!!!!!!??????? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 19:27 Jak dla mnie jedyne miejsce z klimatem to Fotomontaz no i moze Bianco ale w innym stylu, a co do kelnerek/barmanek :) to wlasnie dziewczyny z fotomontazu sa najlepsze i najmilsze i zawsze praktycznie usmiechniete!!! Niebo a ziemia jesli mialbym porownywac obsluge w foto czy bianco a obsluge ti-amo (z wyjatkami oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś