Gość: nieznajomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 09:17 śmieszą mnie takie ogłoszenia, a tu po prostu brak ludzi w kraju ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubiss Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA 26.05.07, 11:57 Bo polacy wyjechali i są na wielu frontach . Robót oczywiście ..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodick Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.org 26.05.07, 12:36 Ja właśnie pracuje w jednej z tych dynamicznie rozwijających się firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 08:09 No właśnie , wciskają ciemnotę , na oferty mailowe nawet nie odpowiadają a zdarzają się i takie oferty , ze skrzynka mailowa nie ma zdjętego filtra i oferty wracają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:25 Dynamicznie to się rozwija portfel prezesa napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:03 jeszcze gdy dopisek "branża kosmetyczna lub zioła" czasem "aktualne do końca 2007" to na bank Herbalife. Jeśli zaś usłyszycie to słowo(herbalife) nawet nie pytajcie dalej. podziękujcie i szukajcie dalej.szczerze radze, znam firme z własnego doświadczenia. niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:34 i czasami przywalić im skórzaną szpicrutą!Czy jest tu jakiś pies chętny do tresury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:39 Może ja byłbym chętny a seksowna jesteś i z Częstochowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:42 Lepiej napisz psie coś o sobie, a ja zdecyduję czy nadajesz się do tresury! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:44 Tak na forum publicznym?Może wiecej prywatności np. na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50 musiałbyś błagać o ten numer u moich stóp i szorować moje kozaki językiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50 Da się zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50 Z cz-wy szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:51 Jakaś panienka sobie jaja robi a ty jej wierzysz...? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:55 nie robię sobie żadnych jaj.a co, znasz tylko kobiety, które w łóżku lubią leżeć jak przejechany jeleń? Lubicie zawijanie w folię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:57 Wiesz wątpie byś na tym forum znalazła chętnego a choćby nawet to nikt nie napisze tutaj czegoś o sobie bliżej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:01 Oj widzę chichot, że ciebie ten temat baaaardzo zainteresował. Pewnie się kamuflujesz, pisząc, że masz dziewczynę, a tak naprawdę miałbyś ochotę sprobować. Jak wydoroślejesz, to pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:05 hehe nie gadam z anonimami...Taka z ciebie domina jak ze mnie papież :P nawet nie napisałaś kogo wogóle szukasz...?10-letnie dzieci też mogą być..?Zresztą widzę że masz tu jakiegoś chętnego więc czemu się nim nie zainteresujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:00 Mnie mozesz zawinac ale ja nie mam 30 lat jeszcze.Lubisz mlodszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:07 Preferuję raczej dojrzałych, musiałbyś udowodnić, że jesteś mnie godzien Kundlu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:09 Oj dawno nie miałaś faceta widać :D:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:11 Wejdź sobie na czata na interie np. Tam napewno znajdziesz chętnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #0+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:16 Oj chichot,chichot. Małolat chyba z Ciebie!Ze względu na twój wiek, daję ci tylko klapsa, bo jesteś bardzo niegrzecznym chłopcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:41 Ty jakaś nienormalna jesteś?Co ma wspólnego to co piszesz z tematem?Idx sobie na forum dla masochistów i tam szukaj jelenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:31 Każdy jest trochę pokręcony.Daj dziewczynie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś