Dodaj do ulubionych

Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 09:17
śmieszą mnie takie ogłoszenia, a tu po prostu brak ludzi w kraju ;p
Obserwuj wątek
    • kubiss Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA 26.05.07, 11:57
      Bo polacy wyjechali i są na wielu frontach .
      Robót oczywiście ..... :-)
      • Gość: rodick Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.org 26.05.07, 12:36
        Ja właśnie pracuje w jednej z tych dynamicznie rozwijających się firm
        • Gość: angrusz Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 08:09

No właśnie , wciskają ciemnotę , na oferty mailowe nawet nie odpowiadają a
          zdarzają się i takie oferty , ze skrzynka mailowa nie ma zdjętego filtra i
          oferty wracają .
    • Gość: chichot Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:25
      Dynamicznie to się rozwija portfel prezesa napewno :)
      • Gość: Michał Re: Dynamicznie rozwijajaca sie firma... HA HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:03
        jeszcze gdy dopisek "branża kosmetyczna lub zioła" czasem "aktualne do końca 2007" to na bank Herbalife. Jeśli zaś usłyszycie to słowo(herbalife) nawet nie pytajcie dalej. podziękujcie i szukajcie dalej.szczerze radze, znam firme z własnego doświadczenia. niestety :(
        • Gość: 30+ Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:34
          i czasami przywalić im skórzaną szpicrutą!Czy jest tu jakiś pies chętny do tresury?
          • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:39
            Może ja byłbym chętny a seksowna jesteś i z Częstochowy?
            • Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:42
              Lepiej napisz psie coś o sobie, a ja zdecyduję czy nadajesz się do tresury! ;)
              • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:44
                Tak na forum publicznym?Może wiecej prywatności np. na gg?
                • Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50
                  musiałbyś błagać o ten numer u moich stóp i szorować moje kozaki językiem!
                  • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50
                    Da się zrobić
              • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:50
                Z cz-wy szukasz?
                • Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:51
                  Jakaś panienka sobie jaja robi a ty jej wierzysz...? <lol2>
                  • Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:55
                    nie robię sobie żadnych jaj.a co, znasz tylko kobiety, które w łóżku lubią leżeć
                    jak przejechany jeleń?
                    Lubicie zawijanie w folię?
                    • Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:57
                      Wiesz wątpie byś na tym forum znalazła chętnego a choćby nawet to nikt nie napisze tutaj czegoś o sobie bliżej :D
                      • Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:01
                        Oj widzę chichot, że ciebie ten temat baaaardzo zainteresował. Pewnie się
                        kamuflujesz, pisząc, że masz dziewczynę, a tak naprawdę miałbyś ochotę
                        sprobować. Jak wydoroślejesz, to pogadamy!
                        • Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:05
                          hehe nie gadam z anonimami...Taka z ciebie domina jak ze mnie papież :P nawet nie napisałaś kogo wogóle szukasz...?10-letnie dzieci też mogą być..?Zresztą widzę że masz tu jakiegoś chętnego więc czemu się nim nie zainteresujesz? :D
                    • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:00
                      Mnie mozesz zawinac ale ja nie mam 30 lat jeszcze.Lubisz mlodszych?
                      • Gość: 30+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:07
                        Preferuję raczej dojrzałych, musiałbyś udowodnić, że jesteś mnie godzien Kundlu!
                        • Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:09
                          Oj dawno nie miałaś faceta widać :D:P
                        • Gość: chichot Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:11
                          Wejdź sobie na czata na interie np. Tam napewno znajdziesz chętnego :P
                          • Gość: #0+ Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:16
                            Oj chichot,chichot. Małolat chyba z Ciebie!Ze względu na twój wiek, daję ci
                            tylko klapsa, bo jesteś bardzo niegrzecznym chłopcem!!!
                            • Gość: wkurzony Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:41
                              Ty jakaś nienormalna jesteś?Co ma wspólnego to co piszesz z tematem?Idx sobie na forum dla masochistów i tam szukaj jelenia!!!
                              • Gość: uległy Re: Lubię poniżać mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:31
                                Każdy jest trochę pokręcony.Daj dziewczynie spokój!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka