Dodaj do ulubionych

koncert w pubie żak - dawne kongo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 18:22
W czwartek 31.06 w pubie żak odbędzie się koncert zespołu pantarhei -
podobno fajny zespół, czy wiecie może o której godzinie czy nic nie uległo
zmianie i czy wstęp jest wolny ??? Bo chętnie bym się wybrał na ten koncercik
a nie mam możliwosci zajrzenia do kongo przed cczwartkiem.. pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: goś Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:29
      odpisze ktoś?? bo czwartek sie zbliża..
      • Gość: Aanka Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:05
        31.06?z tego co wiem to czerwiec ma 30 dni... a moze 31 maj?
    • Gość: goś Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:21
      oczywiscie chodziło mi o maj :D 31 maja jest tam koncert to wiem :D ale nie
      wiem o ktorej godzinie i czy jest wstep :D podobno szykuje sie fajna
      imprezka :)
      • Gość: Aanka Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:59
        to moze najlatwiej byloby tam zadzwonic i sie dowiedziec?
    • Gość: goś Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:00
      Faktycznie, byłby to łatwy sposób, gdyby nie to ze numer telefonu jest podany
      gdzieś tam.. w internecie ale jest to numer kiedy istniało jeszcze stare kongo,
      i probując się dodzwonić tam kilka razy nic mi z tego nie wyszło :D dlatego tu
      pytam.. pozdr :D
      • Gość: Aanka Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:31
        to nie zostaje Ci nic innego,jak przejść/przejechać się tam,żeby samemu/samej
        się dowiedzieć;)
        powodzenia:)
        a do czwartku coraz bliżej...
        • Gość: Zielu Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: 82.160.246.* 29.05.07, 10:40
          W Czwartek o godz. 20:00 jest koncert.
          Zapraszamy serdecznie.
          Wjazd Free.

• Gość: Nara Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:13
      przezcytaj wpis Ziela
    • Gość: goś Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:18
      Dzieki za odp :D
      • Gość: Aania Re: koncert w pubie żak - dawne kongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:58
        strasznie zeszla na psy ta knajpka...a kiedys byla tam tak przyjemnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka